- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
anasını satayım sorum dışında her şeyi yanıtladınız
Tamam Altan sakin ol sakin ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anasını satayım sorum dışında her şeyi yanıtladınız
Bazı kadınların hamile kalmak için ne zorluklar çektiklerinden birazcik haberleri olsaydı bence böyle bomboş konular açmazlardı.
25 yaşında bir de.o kadar küçük de değil.erkekler daha bilgilidir bunlardan?Kızım bunlar ultra doğurgan bilmiyor musun ceket atıyorsun üstlerine hamile kalıyorlar bunlar. uff ilişki yaşama olgunluğuna erişmiş her insanı biraz eğitime davet ediyorum ya.... Korunma yöntemleri -hastalık bilgileri - genel bilgiler falaaan....
Ay nereye kusuyoruz?Sevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?
Aslında teknelojinin böyle iyi oldugu devirde böyle cahil cahil sorular sorulması beni ayri üzüp sinir ediyor.Yaz google herşey çıkıyor sormaya utanıyorsan orda her şey var zaten.Sonra da benimle niye dalga geçiyorsunuz diye söyleniyorlar.Geçmesinlerde napsinlar anal ilişki yapmayı biliyorsunda nasil hamile kalınıyor onumu bilmiyorsun diye sorarlar insana.Madem yapiyorsun sonuçlarinada katlanacaksin bir zahmet.Kızım bunlar ultra doğurgan bilmiyor musun ceket atıyorsun üstlerine hamile kalıyorlar bunlar. uff ilişki yaşama olgunluğuna erişmiş her insanı biraz eğitime davet ediyorum ya.... Korunma yöntemleri -hastalık bilgileri - genel bilgiler falaaan....
25 yaşında bir de.o kadar küçük de değil.erkekler daha bilgilidir bunlardan?
Aslında teknelojinin böyle iyi oldugu devirde böyle cahil cahil sorular sorulması beni ayri üzüp sinir ediyor.Yaz google herşey çıkıyor sormaya utanıyorsan orda her şey var zaten.Sonra da benimle niye dalga geçiyorsunuz diye söyleniyorlar.Geçmesinlerde napsinlar anal ilişki yapmayı biliyorsunda nasil hamile kalınıyor onumu bilmiyorsun diye sorarlar insana.Madem yapiyorsun sonuçlarinada katlanacaksin bir zahmet.
Umarim öyledir.Ama fake konu açacak kadar neden boş olurki insan gereksiz haraketler.Bana zaten fake konu gibi geldi bilerek yazılmış yani bu yaşta kadının bunu sorması nolamaz.
Yoo ben sadece gülmeye geldimanasını satayım sorum dışında her şeyi yanıtladınız
Kulakta var ya aşk olsunYıkama bile olsa anal analdır yani.
Ordan ne çıktığı malum hic kafama yatmıyor bu anal ilişki olayı.Miss gibi vajina neyinize yetmiyorki..Allahtan 3.delik yok yoksa orayada sokacaklar.Zaten nerde delik gorseler sokuyorlar.
Ağız?Yıkama bile olsa anal analdır yani.
Ordan ne çıktığı malum hic kafama yatmıyor bu anal ilişki olayı.Miss gibi vajina neyinize yetmiyorki..Allahtan 3.delik yok yoksa orayada sokacaklar.Zaten nerde delik gorseler sokuyorlar.
burunuda ekleyelim o zamanKulakta var ya aşk olsun
Kulakta var ya aşk olsun
Göbeği unutmanıza kırıldımburunuda ekleyelim o zaman
Sizin vajinanız analda mı? Ona göre bir cevap vereceğim deSevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?
Madem adetiniz bitmiş neden vajinal yapmadınız ki prezervatif de mi yoktu şimdi hastalık kaparsan tedavi sürecinden haberin var mı ? Umarım hastalık kapmamışsınızdır yoksa zorlu bir süreç sizi bekliyor . Siz boşverin hamileliği falan korkmanız gereken şey daha farklıSevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?
Vajinanin yaninda diyorum olsa yaparlar.Agiza zaten herşey sokuyorlar tovbe tovbe.
Varmı arttıran?Daha neresi kaldı söyleyin bilelim.Göbeği unutmanıza kırıldım
hoş geldin ebubekirrezzakSevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?
Hamile olman imkansizSevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?