- 21 Kasım 2017
- 27.564
- 120.485
İnşallah benzinlik dediği Opet falandır.Bide arabada yapmışlar benzinliğe koşmuşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benzinlik dediği Opet falandır.Bide arabada yapmışlar benzinliğe koşmuşlar
Ne var abi anal olmasa bence okey arabaBide arabada yapmışlar benzinliğe koşmuşlar
Napalım o kadar çok detay var ki boğulduk. Bir tek pedin markasını yazmamışsın.anasını satayım sorum dışında her şeyi yanıtladınız
Tamamda her detayı bilip gözümüzde canlanmasa mı geçen biri nasıl seviştiğini öyle bi anlattı ki hd kalite izlemiş gibi oldumNe var abi anal olmasa bence okey araba
Hayatım sence tek sorun pedli sevişmeleri miIyy be daha regl bitmemiş bi iki gün bekleyemediniz mi pedli pedli sevişilir mi arkadaş?
Hamilelik gibi dhhd“Canim inan hiç beklemedigin anda oluyor”
Tampon falan koysaydınız keşke, geleceği iki damla bişey zaten.biteli iki gün oldu diye yazmıştım ama neyse, tedbir amaçlı duruyordu yani temizdi.
Tp falndır ardından wc ye girenİnşallah benzinlik dediği Opet falandır.
Anamın dediği gibi çırpa çırpa yıkamış.Hangisi daha leş karar veremedim.
Anal birliktelik diyenler beğensin.
Külotta ped takılıyken yaşanan anal birliktelik diyenler gülsün.
Sıcağı sıcağına benzinlik tuvaletine gidip orada foşur foşur yıkamak diyenler nazar boncuğu koysun.
Hayir hamile degilsin ama bir dahakine partnerinle korunmasiz iliskiye girme anal, oral, vajinal fark etmez. Madem benzinci de yakinmis alsaydiniz bi kutu ok hic boyle stres, dalga gecilme yasamayacaktin. 100 tane cinsel yolla bulasan hastalik var. Adamin 2dk lik keyfi icin kendi sagligini hice sayma.anasını satayım sorum dışında her şeyi yanıtladınız
Ciddiye alıp yanıtladığınız için teşekkür ederimHayir hamile degilsin ama bir dahakine partnerinle korunmasiz iliskiye girme anal, oral, vajinal fark etmez. Madem benzinci de yakinmis alsaydiniz bi kutu ok hic boyle stres, dalga gecilme yasamayacaktin. 100 tane cinsel yolla bulasan hastalik var. Adamin 2dk lik keyfi icin kendi sagligini hice sayma.
Şuna gülmekten ağzım ayrıldı, çocuk uyandı yahahahahahhahahahçırpa çırpa
Nasıl hamile degil ben öyle dogurdumHayir hamile degilsin ama bir dahakine partnerinle korunmasiz iliskiye girme anal, oral, vajinal fark etmez. Madem benzinci de yakinmis alsaydiniz bi kutu ok hic boyle stres, dalga gecilme yasamayacaktin. 100 tane cinsel yolla bulasan hastalik var. Adamin 2dk lik keyfi icin kendi sagligini hice sayma.
DUs yokmus benzinlikte baslik bulamamisBunun oncesinde lavman yapilmasi gerekmiyor mu nasıl aniden gelisti
Sevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?
Arabada anal zor olmadı mı yea scadhsddbdd