- 30 Aralık 2009
- 22.844
- 88.934
- 1.123
Şimdi düşündüm kapıyı açıp yapamazlar etraf var.Alışkın belli ki ablası
İçinde yapacak olsalar anal zor ajdajdkaa
Geniş herhalde diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi düşündüm kapıyı açıp yapamazlar etraf var.Alışkın belli ki ablası
Adamdan popoya, popodan pede, pedden vajinaya oradan tüplere.. sperm daha yoldayken yaşlandı. "Benjamin Button'ın tuhaf hikayesi"..Sevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?
Yumurtlama donemindeyseniz Nadirde olsa arkadan once sizma olayi olursa olabilir ancak kimse bagirsakta cocuk gelistigini gormedi totodan cocuk cikmiyorSevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?
Hepiciğini koymak istedim ama şartlar el vermiyorHangisi daha leş karar veremedim.
Anal birliktelik diyenler beğensin.
Külotta ped takılıyken yaşanan anal birliktelik diyenler gülsün.
Sıcağı sıcağına benzinlik tuvaletine gidip orada foşur foşur yıkamak diyenler nazar boncuğu koysun.
Vajinanin spermi kulotdan mıktanıs gibi çekicek hali olmadığına gore degilsin.Sevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?
Millet aşılamayı tutturamiyor..Vajinanin spermi kulotdan mıktanıs gibi çekicek hali olmadığına gore degilsin.
Bu iliskinin arabada yasandigina yemin edebilirim ama kanitliyamamHangisi daha leş karar veremedim.
Anal birliktelik diyenler beğensin.
Külotta ped takılıyken yaşanan anal birliktelik diyenler gülsün.
Sıcağı sıcağına benzinlik tuvaletine gidip orada foşur foşur yıkamak diyenler nazar boncuğu koysun.
Vay canına..Sevgilimle adet bitiminin ikinci gününde anal birliktelik yaşadım. Külodumda yine ped takılıydı. Boşalıyorum galiba diyerek devam etti. Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim. Hemen sildik sonra da benzinliğe uğradık ve bol su ile yıkadım. Sizce hamile kalma ihtimalim var mı? Ped çekmiş olabilir mi spermi?
Araba gruptan ayrıldıArabada anal zor olmadı mı yea scadhsddbdd
Eğer spermler vajene dogru yol aldiysa bence ihtimal var.Sonrasında 50 saniye kadar unuttuk ve ben hafif oturur pozisyondaydım külodumu da çekmiştim. Aklımıza geldiğinde elimi götürdüm ve hafif bir ıslaklık hissettim.
Bazı kadınların hamile kalmak için ne zorluklar çektiklerinden birazcik haberleri olsaydı bence böyle bomboş konular açmazlardı.Millet aşılamayı tutturamiyor..
Murphy kanunlariMillet aşılamayı tutturamiyor..
Öff çok rahatsız bir durum ya hem araba hem analdemiş zaten arabadan indik diye