Anal seks kavgası

Ama arada şöyle bir fark var; evli barkli ve hata çocuklu olup bu işlere doymuş olmak.
Ben bekarım, adamı görüyorum ayda 5 gün onda da zaten tatile gidiliyor. Ekstra enerji doldugun - mutlu olduğun bir zaman dilimi, yorgunluk yok, düşünecek dert edecek bir şey yok, acelen yok. Tek yaptığın gezip tozup günde birkaç kere oynasmak. Haliyle 10 dakika insanın dişinin kavuguna yetmez. Ama artık adamı her gün/ her gece görsem , biraz da doysam, onca iş güç çoluk çocuk stresi vs üstüne on dakikada rahatlarsın bitsin gitsin isteyebilirdim

Ya illa arkadan seviyorsa olması gerekn yere giriş yapsın niye illa o delik iyyy neyse umarım gay fantezileri yoktur bunun

bir daha görüşme tabiki Aysenimi
hadi tmm istemiyorsan klasın dese de hep aklının bir köşesinde duracak eninde sonunda yine isteyecek
pisliğe bak sen yataktan kalkıp gidiyormuş bide

Allah Allah.ıslanma sorununuz var o zaman.o kadar sürede sırılsıklam kalması lazım.ya da teknik sorunlar var ki ıslanmıyor.

Evet çok büyük bir olay, senin istemediğin bir şeyi talep etmesi sana saygısızlık.
Üstelik bir kez deneyip sonrasında sıkıntı çektiğini bile bile yapıyor bunu.. Ben sarhoştum hatırlamıyorum olayına da inanmam o bahane değil benim için.

Kendim doğum ve hamilelikten beri kabızlık ile anal fissür olmuş biriyim , doğurmaktan beter acısı. O acıya 10 bebe daha doğurur insan.. sonuna kadar haklısın tepkini koy, canı acıyan çile çeken o değil. İki gıdım zevk alacak diye hiç zevk almadığın bir şeyi talep edip tepki koyması gayet itici bir tavır.. burnunu sürtsün

İlişkiye devam konusu senin bileceğin iş, artısı eksisi genel pencereden bakmak lazım.

Saçma sapan bir ilişki hali ne bu . 4 senedir kıymet verse senle ciddi düşünür seni zevki için kullanıyor. Senden başka görüştüğü kişi de vardır eminim. Ayrıca böyle ahlaksız nir birliktelik yaşayıp nasıl mutluluk bekliyorsun hayret doğrusu. İnsana bazen doğruları görüp kendine gelmesi için ağır laf işitmesi gerekir.

Ben bir de eskiden de yıllarca makat çatlağı sorunu yaşamış biriyim bu ilişki çeşidinden.gerçekten acısı hiçbir şeye benzemiyor.diyor ki cam kırıkları ayağına batmasın diye temizledim.o derece seni düşünüyorum. Ama o konuya gelince düşünmek yok.

Silme cam kırıgıyla totonu kestirirsin diyecek sandım bir an ferhans shshsh

İki dakikada orgazm olan kadınlar için on dakika dünyanın en sıkıcı üç saatlik filmini izlemek gibidir

Yuh ikna yöntemine bak ya soğuma sebebi resmen. Bunun restine karşılık onurumla mastürbasyon yaparım daha iyi peh kendini hint kumaşı sanıyor heralde fazla kaldırmışsın bunun bir yerlerini ayar ver ya da yol ver

Ya bi git ferhans ya.
Demiri duvara 4 saat sürttügünde ısınıyor.
Et bu kızım ya.
18 yıldır sevişiyorum yani.
azıcık uzasa acıyor ıslak dahi olsa.
Ben bu yoruma şaşırdım ben de 6 yıldır kocasıyla sevişen biri olarak çok da uzatmayalım valla ıslanmaktan bisey anlamıyorum diyorum hep işin zevki bi süre sonra geçmeye başlıyor bu sefer kurumaya başlıyorum o zaman acıyor işte ama kuruma olmadan acıması çok tuhaf

Cam hikaye o da senin gibi ona katlanacak hatunu nerden bulacak, heralde temizleyecek yaptığı haltı toplamak için hikaye bunlar ... Saygı duyan insan sorar tamam der istemiyorsan diye bu ne böyle hiç hoş değil.. görüşmeye devam edeceksen de sürt burnundan getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…