Anal seks kavgası

Sevgili gibiydik yine de.hergün telefonla konuşurduk, derdimi dinlerdi akıl verirdi.değer verdiğinden emin gibiydim.

Bu sefer sıra bende deyip keşke bir süpürge sapı alsaydiniz elinize. Sen zevk alıyorsan ben de alırım demek ki denerim deseydiniz. Tövbe yarabbim. Bu erkekler neden böyle ya?
Ayy sorma yaa.ne çektim şu popoma hallenenlerden.bu kaçıncı vukuat?

Hahahahaha hemen ne iyi toparlamissin Margaret, helal:)
Ben de Hentai'yi (+18 çizgi seks hikayesi) Vanessa Rinki'den öğrendim. Ne zaman bir erkek manga okuyorum dese aklıma geliyor

Ayy sorma ya ne çektim şu g.t meraklısı erkeklerden.bu kaçıncı vukuat ? Onun 10 dakikalık zevki için günlerce sıkıntı çek.bir kere yaptı çok sevindi gerçekten.ne var bu kadar sevinecek onu da anlamadım.tekrar istedi tabi.inan hiç böyle birşey beklemediğim biriydi.çok güveniyordum karakterine.

Beni de merak ettirip ne olduğuna baktırdıniz, neyse ki yanımda yöremde kimse yoktu. Teşekkürler

Hahahahaha hemen ne iyi toparlamissin Margaret, helal:)
Ben de Hentai'yi (+18 çizgi seks hikayesi) Vanessa Rinki'den öğrendim. Ne zaman bir erkek manga okuyorum dese aklıma geliyor
Hentai mi seviyormuş? Aklıma odası olmadığı için salonun kapısını kilitleyip mastürbasyon yapması geldi, annesinin niye kilitli bu kapı, çık oradan diye bağırmaları eşliğinde. Hüzünlü bir hikaye. Demek Hentai. Neyse.

Yok o izlemiyordu. Dişini fircalamayan sevgilisi evden çıkmaz sadece hentai izler/okurdu

Kız ne tahriş olacak 15 dakikadan yarım saati gücü veren Allah onun islakligini da veriyor olay devam ettikce
ben ne zaman onuncu dakikayı gorsem hep mantar oldum birisinde de sistit
Bi kez gitmiştim doktora

Tahriş olmuş, dolayısıyla da mantar olmuşsun, zorlama enfeksiyona açık hale getirme bıdaha kendını demişti

Çokta acıyor acıkcası uzadıkça yenGEnC

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…