Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dakika kısa bir süre bir zahmet düşmesinler.Başlıktaki kimse de 10 dakikadan aşağı düşmüyor maşallah![]()
Fake olacak ne vardı ki? Çoğu erkek istiyor bunu.konu fake
Ama arada şöyle bir fark var; evli barkli ve hata çocuklu olup bu işlere doymuş olmak.Kuvvetle muhtemel ondan
Doktor altını cok cızmıstı bende googlE da ulasabıldıgım kaynaklardan desteklemıstım bilgiyi.
Ay Sımdı sen nasıl acı cekmıyorsun ya
Ben on dakikayı gecırdıgımde gercekten artık sanki bana bıcak saplıyorlar'mışa dönüyor olaykimse orasından bıcaklanmak istemez
On dakikadan kastım ön sevısme dahil değil elbetteön sevişmemiz oldukca uzun ve benım daha cok sevdıgım kısım
Yine de şaşırdın ve az mı buldun![]()
Troll olacak birşey yok ki bu konuda.çoğu erkeğin istediği birşeyKonu sahibi bayadir dikkatimi çekiyordu. Ama artık kesin emin oldum ki troll ahshsksslsşsl
Ya illa arkadan seviyorsa olması gerekn yere giriş yapsın niye illa o delikMerhaba arkadaşlar.4 senedir tanıdığım ve beni samimi bir şekilde sevip, özen gösterdiğini düşündüğüm en sevdiğim partnerimle dün gece çok tatsız bir olay yaşadık.şaşkınlıklar içindeyim gerçekten.güzel bir ortam olsun diye o gelmeden içki almıştım.tam sevişmeye başladık tutturdu anal ilişkiye girelim diye.daha önce yine uzun ısrarlar sonucunda 1 defa izin vermiştim bu duruma ama çok sıkıntı çektim sonrasında.malum aşırı zararlı bir olay.günlerce etkisi geçmiyor ki devamlı yapsan daha da büyük sorunlara yol açıyor.beni bir defa ikna etti diye düzenli anal ilişkiye gireceğimizi düşünmüş anlaşılan.sakin sakın de anlattım oysa ki zararlarını.neyse tam ilişkinin ortasında ben istemeyince üff tamam boşver deyip beni yatakta bırakıp giyinmeye başladı.ben de belli ki biraz sarhoşluğu da etkisinde şarap şişesini yere fırlattım.gittim yattım.kapiyı çekip çıksın diye.benim kırdığım şişeyi uzun uzun temizleyip, süpürüp gel hadi gel diye yanıma tekrar geldi.gideyim mi gitmeyeyim mi dedi.ben de git dedim.yarı yola kadar gidip geri dönmüş.ben yine yüz vermedim.bu sefer gerçekten sinirlenip çekip gitti yaşanan olay beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum böyle bir olay.çok üzüldüm gerçekten.şimdi bu durumda bu ilişki nasıl devam edecek ya da devam etmeli mi? Çok büyük bir olay mı? Ne düşünüyorsunuz? ilk defa böylesi bir olay yaşandı.heh bir de sabah günaydın seni çok seviyorum diye mesaj atmış.
Allah Allah.ıslanma sorununuz var o zaman.o kadar sürede sırılsıklam kalması lazım.ya da teknik sorunlar var ki ıslanmıyor.Kuvvetle muhtemel ondan
Doktor altını cok cızmıstı bende googlE da ulasabıldıgım kaynaklardan desteklemıstım bilgiyi.
Ay Sımdı sen nasıl acı cekmıyorsun ya
Ben on dakikayı gecırdıgımde gercekten artık sanki bana bıcak saplıyorlar'mışa dönüyor olaykimse orasından bıcaklanmak istemez
On dakikadan kastım ön sevısme dahil değil elbetteön sevişmemiz oldukca uzun ve benım daha cok sevdıgım kısım
Yine de şaşırdın ve az mı buldun![]()
En hızlı zamanlarımdı güya, üniversite ve sonrasında yl+çalışma hayatı. Puuu.Şimdi sen kadiköyde naptınn, tiyatro konser takılırsan olmaz öyle şeyler :)
Ya bi git ferhans ya.Yok valla olmuyor.ne kadar yaparsan o kadar ıslak kalıyor.
Evet çok büyük bir olay, senin istemediğin bir şeyi talep etmesi sana saygısızlık.Merhaba arkadaşlar.4 senedir tanıdığım ve beni samimi bir şekilde sevip, özen gösterdiğini düşündüğüm en sevdiğim partnerimle dün gece çok tatsız bir olay yaşadık.şaşkınlıklar içindeyim gerçekten.güzel bir ortam olsun diye o gelmeden içki almıştım.tam sevişmeye başladık tutturdu anal ilişkiye girelim diye.daha önce yine uzun ısrarlar sonucunda 1 defa izin vermiştim bu duruma ama çok sıkıntı çektim sonrasında.malum aşırı zararlı bir olay.günlerce etkisi geçmiyor ki devamlı yapsan daha da büyük sorunlara yol açıyor.beni bir defa ikna etti diye düzenli anal ilişkiye gireceğimizi düşünmüş anlaşılan.sakin sakın de anlattım oysa ki zararlarını.neyse tam ilişkinin ortasında ben istemeyince üff tamam boşver deyip beni yatakta bırakıp giyinmeye başladı.ben de belli ki biraz sarhoşluğu da etkisinde şarap şişesini yere fırlattım.gittim yattım.kapiyı çekip çıksın diye.benim kırdığım şişeyi uzun uzun temizleyip, süpürüp gel hadi gel diye yanıma tekrar geldi.gideyim mi gitmeyeyim mi dedi.ben de git dedim.yarı yola kadar gidip geri dönmüş.ben yine yüz vermedim.bu sefer gerçekten sinirlenip çekip gitti yaşanan olay beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum böyle bir olay.çok üzüldüm gerçekten.şimdi bu durumda bu ilişki nasıl devam edecek ya da devam etmeli mi? Çok büyük bir olay mı? Ne düşünüyorsunuz? ilk defa böylesi bir olay yaşandı.heh bir de sabah günaydın seni çok seviyorum diye mesaj atmış.
Saçma sapan bir ilişki hali ne bu . 4 senedir kıymet verse senle ciddi düşünür seni zevki için kullanıyor. Senden başka görüştüğü kişi de vardır eminim. Ayrıca böyle ahlaksız nir birliktelik yaşayıp nasıl mutluluk bekliyorsun hayret doğrusu. İnsana bazen doğruları görüp kendine gelmesi için ağır laf işitmesi gerekir.Merhaba arkadaşlar.4 senedir tanıdığım ve beni samimi bir şekilde sevip, özen gösterdiğini düşündüğüm en sevdiğim partnerimle dün gece çok tatsız bir olay yaşadık.şaşkınlıklar içindeyim gerçekten.güzel bir ortam olsun diye o gelmeden içki almıştım.tam sevişmeye başladık tutturdu anal ilişkiye girelim diye.daha önce yine uzun ısrarlar sonucunda 1 defa izin vermiştim bu duruma ama çok sıkıntı çektim sonrasında.malum aşırı zararlı bir olay.günlerce etkisi geçmiyor ki devamlı yapsan daha da büyük sorunlara yol açıyor.beni bir defa ikna etti diye düzenli anal ilişkiye gireceğimizi düşünmüş anlaşılan.sakin sakın de anlattım oysa ki zararlarını.neyse tam ilişkinin ortasında ben istemeyince üff tamam boşver deyip beni yatakta bırakıp giyinmeye başladı.ben de belli ki biraz sarhoşluğu da etkisinde şarap şişesini yere fırlattım.gittim yattım.kapiyı çekip çıksın diye.benim kırdığım şişeyi uzun uzun temizleyip, süpürüp gel hadi gel diye yanıma tekrar geldi.gideyim mi gitmeyeyim mi dedi.ben de git dedim.yarı yola kadar gidip geri dönmüş.ben yine yüz vermedim.bu sefer gerçekten sinirlenip çekip gitti yaşanan olay beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum böyle bir olay.çok üzüldüm gerçekten.şimdi bu durumda bu ilişki nasıl devam edecek ya da devam etmeli mi? Çok büyük bir olay mı? Ne düşünüyorsunuz? ilk defa böylesi bir olay yaşandı.heh bir de sabah günaydın seni çok seviyorum diye mesaj atmış.
Ben bir de eskiden de yıllarca makat çatlağı sorunu yaşamış biriyim bu ilişki çeşidinden.gerçekten acısı hiçbir şeye benzemiyor.diyor ki cam kırıkları ayağına batmasın diye temizledim.o derece seni düşünüyorum. Ama o konuya gelince düşünmek yok.Evet çok büyük bir olay, senin istemediğin bir şeyi talep etmesi sana saygısızlık.
Üstelik bir kez deneyip sonrasında sıkıntı çektiğini bile bile yapıyor bunu.. Ben sarhoştum hatırlamıyorum olayına da inanmam o bahane değil benim için.
Kendim doğum ve hamilelikten beri kabızlık ile anal fissür olmuş biriyim , doğurmaktan beter acısı. O acıya 10 bebe daha doğurur insan.. sonuna kadar haklısın tepkini koy, canı acıyan çile çeken o değil. İki gıdım zevk alacak diye hiç zevk almadığın bir şeyi talep edip tepki koyması gayet itici bir tavır.. burnunu sürtsün
İlişkiye devam konusu senin bileceğin iş, artısı eksisi genel pencereden bakmak lazım.
Kesin öyledir, ben ikna oldum.diyor ki cam kırıkları ayağına batmasın diye temizledim.o derece seni düşünüyorum.
Silme cam kırıgıyla totonu kestirirsin diyecek sandım bir an ferhans shshshBen bir de eskiden de yıllarca makat çatlağı sorunu yaşamış biriyim bu ilişki çeşidinden.gerçekten acısı hiçbir şeye benzemiyor.diyor ki cam kırıkları ayağına batmasın diye temizledim.o derece seni düşünüyorum. Ama o konuya gelince düşünmek yok.
İki dakikada orgazm olan kadınlar için on dakika dünyanın en sıkıcı üç saatlik filmini izlemek gibidirÇok şaşırdım. On dakika dediğin 3 şarkı kadar. Beynimdeki hesaplayıcıdan ölçtüm yeter mi 3 şarkı süresi diye, yetmez ya az geldi bana.
Bu arada geçen ayki tatilde sistit olmuştum. Acaba ondan mıaklıma gelmedi de değil
Yuh ikna yöntemine bak ya soğuma sebebi resmen. Bunun restine karşılık onurumla mastürbasyon yaparım daha iyi peh kendini hint kumaşı sanıyor heralde fazla kaldırmışsın bunun bir yerlerini ayar ver ya da yol verOnu yapıyor valla.4 saat sevişmişliği oluyor adamın.evet tek postada ve istediği kadar gitgel yaparak.yalan söylemiyorum.zaten teklif ederken de performansına güvendi ki ben senin için 10 dakikalık işi saatlerce yapıyorum sen benim bir istediğimi yapmıyorsun diye ikna etmeye çalıştı.performansı çok iyi olduğu için onu bırakmayacağımı düşünüyor.
Ben bu yoruma şaşırdım ben de 6 yıldır kocasıyla sevişen biri olarak çok da uzatmayalım valla ıslanmaktan bisey anlamıyorum diyorum hep işin zevki bi süre sonra geçmeye başlıyor bu sefer kurumaya başlıyorum o zaman acıyor işte ama kuruma olmadan acıması çok tuhafYa bi git ferhans ya.
Demiri duvara 4 saat sürttügünde ısınıyor.
Et bu kızım ya.
18 yıldır sevişiyorum yani.
azıcık uzasa acıyor ıslak dahi olsa.
Cam hikaye o da senin gibi ona katlanacak hatunu nerden bulacak, heralde temizleyecek yaptığı haltı toplamak için hikaye bunlar ... Saygı duyan insan sorar tamam der istemiyorsan diye bu ne böyle hiç hoş değil.. görüşmeye devam edeceksen de sürt burnundan getirBen bir de eskiden de yıllarca makat çatlağı sorunu yaşamış biriyim bu ilişki çeşidinden.gerçekten acısı hiçbir şeye benzemiyor.diyor ki cam kırıkları ayağına batmasın diye temizledim.o derece seni düşünüyorum. Ama o konuya gelince düşünmek yok.
Van canavari dedikleri mi bu bxbxvŞimdi tüm bunlar Van’da mı yaşanıyor?