şimdi en sevdiğim partnerim ne demek, bi onu açalım?
Ya öf ama ya, nalet kadın düşmanları, keyifle okuyordum kaçıncı sayfada biri buna değinecek diye , hemen şey ettinizArada başkaları da oluyor yane :)
Çerez niyetine.
Kendisi seks bagımlısı da birazcık.
Tek yetmiyor.
Yani normal sevgiliniz değil de ,cinsellik amaçlı görüştüğünüz bir ilişki için fazla taviz verilmemiş mi ?Merhaba arkadaşlar.4 senedir tanıdığım ve beni samimi bir şekilde sevip, özen gösterdiğini düşündüğüm en sevdiğim partnerimle dün gece çok tatsız bir olay yaşadık.şaşkınlıklar içindeyim gerçekten.güzel bir ortam olsun diye o gelmeden içki almıştım.tam sevişmeye başladık tutturdu anal ilişkiye girelim diye.daha önce yine uzun ısrarlar sonucunda 1 defa izin vermiştim bu duruma ama çok sıkıntı çektim sonrasında.malum aşırı zararlı bir olay.günlerce etkisi geçmiyor ki devamlı yapsan daha da büyük sorunlara yol açıyor.beni bir defa ikna etti diye düzenli anal ilişkiye gireceğimizi düşünmüş anlaşılan.sakin sakın de anlattım oysa ki zararlarını.neyse tam ilişkinin ortasında ben istemeyince üff tamam boşver deyip beni yatakta bırakıp giyinmeye başladı.ben de belli ki biraz sarhoşluğu da etkisinde şarap şişesini yere fırlattım.gittim yattım.kapiyı çekip çıksın diye.benim kırdığım şişeyi uzun uzun temizleyip, süpürüp gel hadi gel diye yanıma tekrar geldi.gideyim mi gitmeyeyim mi dedi.ben de git dedim.yarı yola kadar gidip geri dönmüş.ben yine yüz vermedim.bu sefer gerçekten sinirlenip çekip gitti yaşanan olay beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum böyle bir olay.çok üzüldüm gerçekten.şimdi bu durumda bu ilişki nasıl devam edecek ya da devam etmeli mi? Çok büyük bir olay mı? Ne düşünüyorsunuz? ilk defa böylesi bir olay yaşandı.heh bir de sabah günaydın seni çok seviyorum diye mesaj atmış.
ben ne zaman onuncu dakikayı gorsem hep mantar oldum birisinde de sistit
Bi kez gitmiştim doktora
Tahriş olmuş, dolayısıyla da mantar olmuşsun, zorlama enfeksiyona açık hale getirme bıdaha kendını demişti
Çokta acıyor acıkcası uzadıkça @yenGEnC
merhabalar öncelikle yasadiginiz tatsiz olay bence gercekten çok saçma bence sizi seven düşünen bi erkek olsaydı sizin sakin sakin anlatmalarinizi anlayışla karsilardi ve zaten sizi sevseydi anal sexin sizin ne kadar caninizi yaktigini anlardı. ve zorlanacak birey degil yani seven adam partnerinin canini yakmaz bence . böyle bi küçük olaydan böyle bi tasvir atiosa o zaman baska konularda nasıl tavır atar acaba. bi düsünün derim sevgilerle....Merhaba arkadaşlar.4 senedir tanıdığım ve beni samimi bir şekilde sevip, özen gösterdiğini düşündüğüm en sevdiğim partnerimle dün gece çok tatsız bir olay yaşadık.şaşkınlıklar içindeyim gerçekten.güzel bir ortam olsun diye o gelmeden içki almıştım.tam sevişmeye başladık tutturdu anal ilişkiye girelim diye.daha önce yine uzun ısrarlar sonucunda 1 defa izin vermiştim bu duruma ama çok sıkıntı çektim sonrasında.malum aşırı zararlı bir olay.günlerce etkisi geçmiyor ki devamlı yapsan daha da büyük sorunlara yol açıyor.beni bir defa ikna etti diye düzenli anal ilişkiye gireceğimizi düşünmüş anlaşılan.sakin sakın de anlattım oysa ki zararlarını.neyse tam ilişkinin ortasında ben istemeyince üff tamam boşver deyip beni yatakta bırakıp giyinmeye başladı.ben de belli ki biraz sarhoşluğu da etkisinde şarap şişesini yere fırlattım.gittim yattım.kapiyı çekip çıksın diye.benim kırdığım şişeyi uzun uzun temizleyip, süpürüp gel hadi gel diye yanıma tekrar geldi.gideyim mi gitmeyeyim mi dedi.ben de git dedim.yarı yola kadar gidip geri dönmüş.ben yine yüz vermedim.bu sefer gerçekten sinirlenip çekip gitti yaşanan olay beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum böyle bir olay.çok üzüldüm gerçekten.şimdi bu durumda bu ilişki nasıl devam edecek ya da devam etmeli mi? Çok büyük bir olay mı? Ne düşünüyorsunuz? ilk defa böylesi bir olay yaşandı.heh bir de sabah günaydın seni çok seviyorum diye mesaj atmış.
Merhaba arkadaşlar.4 senedir tanıdığım ve beni samimi bir şekilde sevip, özen gösterdiğini düşündüğüm en sevdiğim partnerimle dün gece çok tatsız bir olay yaşadık.şaşkınlıklar içindeyim gerçekten.güzel bir ortam olsun diye o gelmeden içki almıştım.tam sevişmeye başladık tutturdu anal ilişkiye girelim diye.daha önce yine uzun ısrarlar sonucunda 1 defa izin vermiştim bu duruma ama çok sıkıntı çektim sonrasında.malum aşırı zararlı bir olay.günlerce etkisi geçmiyor ki devamlı yapsan daha da büyük sorunlara yol açıyor.beni bir defa ikna etti diye düzenli anal ilişkiye gireceğimizi düşünmüş anlaşılan.sakin sakın de anlattım oysa ki zararlarını.neyse tam ilişkinin ortasında ben istemeyince üff tamam boşver deyip beni yatakta bırakıp giyinmeye başladı.ben de belli ki biraz sarhoşluğu da etkisinde şarap şişesini yere fırlattım.gittim yattım.kapiyı çekip çıksın diye.benim kırdığım şişeyi uzun uzun temizleyip, süpürüp gel hadi gel diye yanıma tekrar geldi.gideyim mi gitmeyeyim mi dedi.ben de git dedim.yarı yola kadar gidip geri dönmüş.ben yine yüz vermedim.bu sefer gerçekten sinirlenip çekip gitti yaşanan olay beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum böyle bir olay.çok üzüldüm gerçekten.şimdi bu durumda bu ilişki nasıl devam edecek ya da devam etmeli mi? Çok büyük bir olay mı? Ne düşünüyorsunuz? ilk defa böylesi bir olay yaşandı.heh bir de sabah günaydın seni çok seviyorum diye mesa
Teknik iyi biliyorsa acı çok az oluyor ama sonrasında garip bir his geliyor bana.sanki içeride bir nokta varmış da açık kalmış gibi.birkaç gün sonra kapanıyor.uzun vadede çok zararlı.yapar yapmaz anlaşılmaz.Gercekten cok sorun yasadiniz mi anal iliskide.ben o kadar sorun yasamadim ve zevk de aliyorum,esimden bazen istiyorum da
Vajene göre dar daha zevk alıyorlar diye düşünüyorum ama kadınlar için çok riskliPis sapık adam! Hak yolu varken neden bk yolu? Gerçek yüzünü öğrendiniz işte. Diyecek çok şey var ama burda ceza yemek de var. Ne anlarlar ordan ne zevk alırlar..
Eşcinselliğe yatkın erkekler anal ister.Vajene göre dar daha zevk alıyorlar diye düşünüyorum ama kadınlar için çok riskli
Gün içinde 3 4 erkekle ilişki yasadigi için. En sevdigiymis meğerşimdi en sevdiğim partnerim ne demek, bi onu açalım?
Deviriyormus lütfen yaniGün içinde 3 4 erkekle ilişki yasadigi için. En sevdigiymis meğer
Hani sen bosanmaya calisiyordun?Merhaba arkadaşlar.4 senedir tanıdığım ve beni samimi bir şekilde sevip, özen gösterdiğini düşündüğüm en sevdiğim partnerimle dün gece çok tatsız bir olay yaşadık.şaşkınlıklar içindeyim gerçekten.güzel bir ortam olsun diye o gelmeden içki almıştım.tam sevişmeye başladık tutturdu anal ilişkiye girelim diye.daha önce yine uzun ısrarlar sonucunda 1 defa izin vermiştim bu duruma ama çok sıkıntı çektim sonrasında.malum aşırı zararlı bir olay.günlerce etkisi geçmiyor ki devamlı yapsan daha da büyük sorunlara yol açıyor.beni bir defa ikna etti diye düzenli anal ilişkiye gireceğimizi düşünmüş anlaşılan.sakin sakın de anlattım oysa ki zararlarını.neyse tam ilişkinin ortasında ben istemeyince üff tamam boşver deyip beni yatakta bırakıp giyinmeye başladı.ben de belli ki biraz sarhoşluğu da etkisinde şarap şişesini yere fırlattım.gittim yattım.kapiyı çekip çıksın diye.benim kırdığım şişeyi uzun uzun temizleyip, süpürüp gel hadi gel diye yanıma tekrar geldi.gideyim mi gitmeyeyim mi dedi.ben de git dedim.yarı yola kadar gidip geri dönmüş.ben yine yüz vermedim.bu sefer gerçekten sinirlenip çekip gitti yaşanan olay beni çok şaşırttı hiç beklemiyordum böyle bir olay.çok üzüldüm gerçekten.şimdi bu durumda bu ilişki nasıl devam edecek ya da devam etmeli mi? Çok büyük bir olay mı? Ne düşünüyorsunuz? ilk defa böylesi bir olay yaşandı.heh bir de sabah günaydın seni çok seviyorum diye mesaj atmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?