Anal seks kavgası

Yani normal sevgiliniz değil de ,cinsellik amaçlı görüştüğünüz bir ilişki için fazla taviz verilmemiş mi ?

Son düzenleme:
Gercekten cok sorun yasadiniz mi anal iliskide.ben o kadar sorun yasamadim ve zevk de aliyorum,esimden bazen istiyorum da

merhabalar öncelikle yasadiginiz tatsiz olay bence gercekten çok saçma bence sizi seven düşünen bi erkek olsaydı sizin sakin sakin anlatmalarinizi anlayışla karsilardi ve zaten sizi sevseydi anal sexin sizin ne kadar caninizi yaktigini anlardı. ve zorlanacak birey degil yani seven adam partnerinin canini yakmaz bence . böyle bi küçük olaydan böyle bi tasvir atiosa o zaman baska konularda nasıl tavır atar acaba. bi düsünün derim sevgilerle....

"çok büyük olay mı" "en sevdiğim partnerim" derken?? Bir de siz ne düşünüyorsunuz demişsin ya midem öğk oldune düşünmemizi istersin, olur öyle şeyler büyütme mi diyelim.
Gerçi en sevdiğin partnerinmiş, ayrıl desek ayrilmazsin

Gercekten cok sorun yasadiniz mi anal iliskide.ben o kadar sorun yasamadim ve zevk de aliyorum,esimden bazen istiyorum da
Teknik iyi biliyorsa acı çok az oluyor ama sonrasında garip bir his geliyor bana.sanki içeride bir nokta varmış da açık kalmış gibi.birkaç gün sonra kapanıyor.uzun vadede çok zararlı.yapar yapmaz anlaşılmaz.

Bende bir daha görüşmeyin. Size değer verseydi saygı duyardı. Ben evliyim ve eşimle evlilik öncesi yakınlaşmam oldu oda anal oldu. Tabi ki benim isteğim değildi. Ama sonraki zamanlarda sağlık olarak sorunlar yaşamaya başladım ve bir daha istemediğimi söyledim ne bir tartışma , ne bir kavga zaten söz konusu olamaz. Evet deneyimledik çok ilginç ki evet çok hoşuma gitti. Ama sağlıksız. Ve sağlığınızı etkileyecek bir şey yapmamamız gerekiyor aynı zamanda sana değer verse bir ilişki için israr etmez çünkü canının acıyacağını bile bile sağlığını bozacağını bile bile böyle bir davranış nekadar doğru? Lütfen seni bir daha bulamayacak şekilde numaranı herşeyini değiştir. Başına bela olmasın..

Han
Hani sen bosanmaya calisiyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…