Anal ilişki

Biyerde bağırsak kanseri olmuş bir kadın duydum kocası zorla yapıyormuş anal ve o yüzden bağırsak kanserine yakalanmış :( en pis yerdir hemde anatomisine uygun değildir hastalıklara davetiye ordan çıkar her türlü hastalığa yakalanırsınız :(

Ayyy bu abartıdır inş ya 🤦🏻‍♀️ :KK70:
Yok valla ciddi ciddi yazmışlardi 🤢 e normal ama ani gelişen Bi sevisme esnasında bir anlık gazla yaşandıysa, öncesinde de tuvalete gidilmediyse bağırsak dolu oluyor haliyle 😄 bir şeyler girsin diye değil çıksın diye programlanmış garibim ne yapsın 🤭

Terbiyesiz herif . Allah ıslah etsin şu dönemde bile kâfirler Allah yoluna girdi siz hala terbiyesizlikle uğraşın . Allah kimseye hastatik vermesin ama birileri hastà olup olücekse böyle sapkın zihniyetler ölsün!

Bildiğim kadarıyla anal bölgede de esneyen kaslar var zor oluyor başta ama oluyor. Kayganlık da yapay yollardan çözülüyo. Çok haz alan var ama almayan da kesinlikle karşı taraf istiyor diye yapmamalı. Çünkü dar olduğu için erkekler istiyor genelde . Pozisyon ve zevk olarak bana hitap etmiyomuş onu anlamıştım.

Kişiye göre çok değişen bi konu zevk alan zevk aldığı herşeyde kendini özgür bırakmalı zaten bence de.
Yeni üye olarak beni kast ettiyseniz 2. yıl tebriğim gelmiş yeni gördüm :KK70: sadece arada bir yorum yaptığım konulara bakmaya giriyorum hepsi bu :KK70:
Sizi mi kastedtim :olamaz: neyse iyi günler 2 yıldır pek çözememişsiniz forumu demek

Anal ilişkiyi erkekler daha dar olduğu için tercih ediyorlar sanırım ancak bir çok zararı var yukarıda arkadaşların anlattığu gibi. Bu tarz sapkınlıklara hiç gerek yok çünkü orası sevişmek için değiş dışkılamak için..

Duzenli olarak anal ilişki yaşayamazsınız. Bir Kere anala hazır olmanız lazım ( içinizin boş olması hatta o an aç olmanız lazim )
Benim sevgilimde çok seviyor anal ilişkiyi. Ayda bir ya da 2 ay da bir yapıyoruz. Bu sekilde henuz bir sıkıntı yaşamadım.
Anal ilişki sırasında kaslarınız zarar görür bunu göze almalısınız

prezervatif ve kayganlaştırıcı kullanın. kondomla birlikte vajinal yoldan bulaşabilen bütün hastalıklar anal yoldan da bulaşabilir, ne bir eksik ne bir fazla. kulaktan dolma bilgilerle yok kakanı yapamazsın, yok her analın için cehennemde 3 sene yersin diyenleri de görmezden gelin. mümkünse bir seks terapistiyle anlaşın ve sorularınızı bu alanda uzmanlaşmış kişilerin cevaplamasını isteyin, cinselliği tabu olarak gören 3. dünya ülkesi zihniyetinin değil. :KK52:

Back
X