anal ilişki ve hamile kalmak?

Peçeteyi aşıp vajinaya gidecek ve ilerleyecek spermler hazıt çatlamış yumurta olacak onu dölleyecek çok zor ihtimal. Ya da ihtimal bile değil. Hele ki bakire isen çok çok daha imkansız. Merak etme.

ne kadar yadırgansada bu sekılde ılıskı cesıtlerı yasayan çok kişi var

cok guzel yazmıssın arkadasım bende anlamıyorum hemen kınamalar falan herkesın kendı hayatı ısteyen ıstedıgını yapar

Peçeteyi aşıp vajinaya gidecek ve ilerleyecek spermler hazıt çatlamış yumurta olacak onu dölleyecek çok zor ihtimal. Ya da ihtimal bile değil. Hele ki bakire isen çok çok daha imkansız. Merak etme.
bakire miymiş
olduğunu mu sanıyormuş

Gerci buna sasirmamak lazim. Gecen sene bir ünv mezunu arkadaş sperm yutunca hamile kalacagini dusunerek endiseye kapilmisti. Agzinda acik bir yara vs varsa oluyomuymus oyle biseyler sacmalamisti. Ben boyle kalmistim

Evet bakireyim ama işte acaba peceteyle silerken vajinaya gelmiş olabılırmı dıyorum ama pecete emer dıye dusunuyorum yınede emın degılım :/

Evet bakireyim ama işte acaba peceteyle silerken vajinaya gelmiş olabılırmı dıyorum ama pecete emer dıye dusunuyorum yınede emın degılım :/
çok zor ihtimal. iişkiye irdiğin gün yumurtlama günün bile olsa hamile olma ihtimalin çok düşük. bence stres yapma stres yapınca adetin daha da gecikir iyice telaş yaparsın. çok aklına takıldıysa evde bir gebelik testi yap.

Çok teskkur ederım cevap verdıgınız ıcın umarım dedıgınız gıbı cıkar :/

Anal ilişkiyle hamilelik söz konusu değil bence hani vajinaya kacarda giderde yumurtayı bulurda bilmem ne bilmem ne yani.... kaçta kaç ihtimal düşün işte. .. korkma öyle bise olmaz bizim normal yoldan bir buçuk yıldır olmuyo ki :) anal dan giren sperm zaten ölür hemen çünkü mikroplarla karşılaşıyo orda olmese bile gideceği yer yok

Canım ben seni yargılamak istemiyorumda bağırsak kanserine yakalanma riskin çok fazla ayrıca sevgilinin idrar yolları iltihap kapmış olabilir ayrıca daa anüs kasları cok kuvvetli kaslardir içerden gelenler için esnemeye musaittir dışardan bir cisim ya da herhangi birsey için musait değildir bu yüzden kaslarin zamanla bozulacak işlevini yitirecek ve gevseyecek bunun sonucunda büyük abdestini kaciracaksin düşün sokakta yuruyosun ve farkında olmadan altına yapıyorsun. En küçük ihtimalle de bunlardan önce sen vajinal iltihap kapacaksin ve belkide ilerde bu yüzden bebeğin bile olmayacak bir suru tedavi göreceksin ben sadece uyarmak istedim canım seçim senin

Dogru dıyosunuz ama içime boşalmadı zaten yani dısarıya bosaldı ama yınede degmısmıdır vajınaya bılmıyorum yanı peceteyle sıldım ama ıslaktı oda belki gelmiştir diye ondan korktum bısey olurmu dıye bu yuzden sormak ıstedım, zararlarını bılıyorum tek sefer olan bıseydı zaten yınede sagolun :/ :)

Umarım sizinde dedıgınız gıbı cıkar ve hıc bısey olmaz pecete ıslak olunca korktum ıste bılmıyorum ınsallah bısey cıkmaz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…