anal ilişki ve hamile kalmak?

anneniz,babaniz duysa sizin yuzunuze tukurur degilmi,yaziklar olsun,Allah akil fikir versin sizin gibi okumus cahillere....

allah muhafaza yarın birgün herkesin çocuğu olacak bence beni yargılamaktan vazgeçin ailem ilişkimi biliyor zaten sadece nişan için erken yada evlenmek için bir adım atmıyoruz... ne ailemle aramdaki ne de Allah'la aramdaki birşeye yorum yapıp yargılayaamzsınız.. büyükte konuşmayın sakın ama sakın ! sizlerinde çocuğu olacak ki ben şunu söyleyeyim çok bilinçli üniversite mezunu bir ailenin evladıyım bugüne kadar ailemin yüzünü kara çıkarmadığıma inanırdım hep sadece sevdim çok sevdim.. ayrıldım ağladım kırıldım ama sevdim ailem bu süreçte hep destekti bana.. diyeceğim o ki çocuğum öyle şey yapmaz ben iyi yetiştiricem vs.. cümleler sarfetmeyin bazen öyle anlar gelir ki sizde söylediklerinize üzülürsünüz.
bana yazdığınız şeylere rağmen size sevgilerimi iletiyorum hepsi bu.

seni yargılamak kimseye düşmez sen aklındaki sormuşsun cevaplayan arkadaşlar olmuş o yazılar doğrultusunda rahatlayabilirsin canım çünkü yaşadğın o olayla hamile kalmazsın hapta kullandım diosun bazı arkadaşlar sperm vajinaya aktıysa falan die düşünmüş ama zannetmioum sözlün de en az senin kadar korkuodur ve dikkat eder die düşünüoum. Hayatta herşey insanlar için sen yaptığının doğru olmadığını biliosun bu da güzel bişi umarım bi gün tüm bunları normal standartlarda olması gerektiği gibi yaşarsın canım.

Arkadaşlar;

Burada kimse kimseyi tanımıyor.
Kimin iyi,kimin kötü, kimin doğru,kimin yanlış olduğunu bilemeyiz.
Yorum yaparken birbirimize hakaret ediyoruz, kınıyoruz ya...
Acaba bu kınamayı yapan arkadaşlar nasıl, neler yapıyor günlük hayatta.
Dediğim gibi sonuçta tanımıyoruz...

O yüzden lütfen kınayarak, hor görerek, sizin asla yapmayacağınız (!) davranışlarda olsa bunlar yorumlarımıza dikkat edelim.
Biliyoruz ki sizler iyisiniz, mükemmelsiniz, asla hata yapmazsınız...

Mesaj iletilmiştir.

Edit: Bu arada lütfen bu uyarımı dikkate alınız...

konuya cevap verilmiş aslında ama herkes hala bişiler yazmaya devam ediyor
başlık eleştirmeye müsait olunca ne çok da cevap yazılıyor başlığa
ben bişey soruyorum başlık açarak bir cevap bile zor yazılıyor
insanoğlu başkasını eleştirmeyi çok sever zaten, hele burda yüzüne de bakmıyosun ya yazması zevkli gelir
ben yaşadığın şey için yorum yapmıcam
her koyun kendi bacağından asılır, herkes kendi günahının bedelini yaşar,kendi iyiliğinin sevabını alır

hamile değilsiniz. rahime giden yol arkadan değil önden geçer.

ahhh ahhh ne diyim. onun bir anlık zevki için kendi bedeninize yazık ediyorsun...

vajınaya ordan sızmıs olsa dahı ertesı gün hapını kullanmıssın bırsey olmaz rahat ol ben senı yargıalmıyorum güzelım sadece sende bılıyosun gercı anal ılıskının zararları cok fazla sevdıgım ıcın müsade ettım dıyorsun eger oda senı sevıyorsa bundan sonra o sana saygı göstersın senı böyle zor bır ılıskıye sokmasın

ben gercekten bu hanimlarri anlamiyorum.her konuya cevap yazip elestirmek zorundamiyiz.herkes dört duvarinda neler yasiyor.belki bu elestirici arkadaslar daha da ileri gideip yapilmadik bir sey birakmamis olabilirler.kim kimi taniyorda burda herkes bayan mukemmel geciniyor.egerki bayan kusursuzsaniz bu konulara dalmayin.burasi kk herkes her seyi sorar cevap yazan yazar yazmayan baska topige gider,sanki topikmi yok.

konu sahibi arkadasim gercekten sana söylenen hersey icin uzgunum.kadin kadini koruyacagi yerde bune yahu.allahtan sanaldayiz allah vermeye komsu arkadas deyip dertlessek kimbilir neler olur gercek hayatta...........

beni eleştiren ya da sorumu medeni bir şekilde yanıtlayan tüm bayanlara teşekkür ederim .. zaten zor durumda olmasaydım özellikle de psikolojik açıdan topik açmaz cevap dilemezdim sizlerden.
bu akşam yine test yaptım.. zaten eczaneden alırken o kadar utandım ki bu yaşadığım sıkıntılar bana fazlasıyla yetti
22.24 ttü testi yaptığımda 10dk bekledim tek çizgiydi iyice baktım silik yada belirgin bir çizgi çıkmadı sonra sakladım testi aradan yarım saat geçti tekrar bakayım dedim ışıkta sanki 2. bir çizgi varmış gibi görünüyor böyle su gibi de ama hafif kırmızılık olduğu için kırmızımsı gibi de.. kafam allak bullak oldu..
fotoğraflarını koyma gereği hissediyorum o kadar çaresizim çünkü

Müjdeyi ben sana vereyim HAMİLE diilsin :)))

Müjdeyi ben sana vereyim HAMİLE diilsin :)))

olmamalıyım zaten yoksa üniversiteyi yarıda bırakıp muhtemelen evlenmek zorunda kalırım bu da hayatımın kaydığını gösterir
teşekkür ederim yorumladığın için ama daha 3 haftalık olurdu gebelik olsaydı.. herkes çıkmaz 3 haftalık diyo da

canım inşallah hamile çıkmazsın diyorum bende
ama bu hangi przervatifmiş ya tırtılıyor flan ilk defa duydum

canım inşallah hamile çıkmazsın diyorum bende
ama bu hangi przervatifmiş ya tırtılıyor flan ilk defa duydum

inan markasını bilmiyorum ama sanırım şu renkli meyveli olanlardandı fiesta filan olabilir tek bildiğim aylar önce aldığı sanırım marketten almıştı bide..
inşallah değilimdir.

sağol cnm aydınlattığın için o da önemli sonuçta yırtılıyormuş ya iyi marka kullanmak demek

Korkma artık bişey yok. rc ederim bu korkuda sana bayağı stres yapmıştır. birde sana tavsiyem bir abla olarak söyliyeyim her ne olursa olsun hayatında sakın ama sakın okulunu bırakma ilerde çok pişman olursun

arkadaşlar dün gebelik testi yaptım tekrar tek çizgiydi ama bir süre sonra iki çizgi oldu diğer çizgi su rengindeydi şeffaf yani.. sonra baktım yarım saat filan sonra o şeffaf çizgi yoktu anlam veremedim.. dün 11 eylüldü.. 11 ağustostan bu yana stres yaşıyorum yumurtalıklarımda da sorun olduğunu düşünüyorum sürekli sarı renkte akıntım var üşütmüş olabilirim karnımda da sancılar var.. 2 aydır da farlutal kullanarak adet oluyorum.. ertesi gün hapı nedeniyle de düzensiz ldu belki korkuyorum doktora gidicem ama ailemle gidicem mecburen şuan başka seçeneğim yok gibi.. hamile kalsaydım şuan hcg değerim yksek olmazmıydı neredeyse 1 aylık hamilelikte yani gebelik testleri genelde saptamaz mı.. korkuyorum psikolojik sorunlarıma baş edemiyorum ya doktora gittiğimde ummadığım birşeyle karşılaşırsam diye ama korkunun faydası yok
bu 2. şeffaf çizgi olması normal mİ?

arkadaşlar dün gebelik testi yaptım tekrar tek çizgiydi ama bir süre sonra iki çizgi oldu diğer çizgi su rengindeydi şeffaf yani.. sonra baktım yarım saat filan sonra o şeffaf çizgi yoktu anlam veremedim.. dün 11 eylüldü.. 11 ağustostan bu yana stres yaşıyorum yumurtalıklarımda da sorun olduğunu düşünüyorum sürekli sarı renkte akıntım var üşütmüş olabilirim karnımda da sancılar var.. 2 aydır da farlutal kullanarak adet oluyorum.. ertesi gün hapı nedeniyle de düzensiz ldu belki korkuyorum doktora gidicem ama ailemle gidicem mecburen şuan başka seçeneğim yok gibi.. hamile kalsaydım şuan hcg değerim yksek olmazmıydı neredeyse 1 aylık hamilelikte yani gebelik testleri genelde saptamaz mı.. korkuyorum psikolojik sorunlarıma baş edemiyorum ya doktora gittiğimde ummadığım birşeyle karşılaşırsam diye ama korkunun faydası yok
bu 2. şeffaf çizgi olması normal mİ?

gebe olmadığını düşünüyorum....testinde sorun var yada idrarı çok koymuşsun gibi görünüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…