anneniz,babaniz duysa sizin yuzunuze tukurur degilmi,yaziklar olsun,Allah akil fikir versin sizin gibi okumus cahillere....
allah muhafaza yarın birgün herkesin çocuğu olacak bence beni yargılamaktan vazgeçin ailem ilişkimi biliyor zaten sadece nişan için erken yada evlenmek için bir adım atmıyoruz... ne ailemle aramdaki ne de Allah'la aramdaki birşeye yorum yapıp yargılayaamzsınız.. büyükte konuşmayın sakın ama sakın ! sizlerinde çocuğu olacak ki ben şunu söyleyeyim çok bilinçli üniversite mezunu bir ailenin evladıyım bugüne kadar ailemin yüzünü kara çıkarmadığıma inanırdım hep sadece sevdim çok sevdim.. ayrıldım ağladım kırıldım ama sevdim ailem bu süreçte hep destekti bana.. diyeceğim o ki çocuğum öyle şey yapmaz ben iyi yetiştiricem vs.. cümleler sarfetmeyin bazen öyle anlar gelir ki sizde söylediklerinize üzülürsünüz.
bana yazdığınız şeylere rağmen size sevgilerimi iletiyorum hepsi bu.
hoşgeldin atractive. sana özelden msj atmıştım ama bakmadınmı
canım baktımda benim her lafım batıyo bazen şimdi orda bişi derdim ceza alan yine ben olurdum yani
canım baktımda benim her lafım batıyo bazen şimdi orda bişi derdim ceza alan yine ben olurdum yani
beni eleştiren ya da sorumu medeni bir şekilde yanıtlayan tüm bayanlara teşekkür ederim .. zaten zor durumda olmasaydım özellikle de psikolojik açıdan topik açmaz cevap dilemezdim sizlerden.
bu akşam yine test yaptım.. zaten eczaneden alırken o kadar utandım ki bu yaşadığım sıkıntılar bana fazlasıyla yetti
22.24 ttü testi yaptığımda 10dk bekledim tek çizgiydi iyice baktım silik yada belirgin bir çizgi çıkmadı sonra sakladım testi aradan yarım saat geçti tekrar bakayım dedim ışıkta sanki 2. bir çizgi varmış gibi görünüyor böyle su gibi de ama hafif kırmızılık olduğu için kırmızımsı gibi de.. kafam allak bullak oldu..
fotoğraflarını koyma gereği hissediyorum o kadar çaresizim çünkü
Eki Görüntüle 250725 Eki Görüntüle 250724
Müjdeyi ben sana vereyim HAMİLE diilsin :)))
canım inşallah hamile çıkmazsın diyorum bende
ama bu hangi przervatifmiş ya tırtılıyor flan ilk defa duydum
olmamalıyım zatenyoksa üniversiteyi yarıda bırakıp muhtemelen evlenmek zorunda kalırım bu da hayatımın kaydığını gösterir
teşekkür ederim yorumladığın için ama daha 3 haftalık olurdu gebelik olsaydı.. herkes çıkmaz 3 haftalık diyo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?