• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anal ilişki ve hamile kalmak?

seda211

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
26
2
36
İzmir
bu başlığı beni yargılamanız için açmıyorum şunu gördüm ki forumda bebek sahibi olmak için uğraşan bunu dileyen anne adayları var allah herkesin gönlüne göre versin..
belki diyeceksiniz ki biz o kadar uğraşıyoruz hamile kalamıyoruz ters ilişkiyle nasıl hamile kalacaksın? haklısınız sizde.. ama endişelerim var yersiz çıkmasını dilemekle geçiriyorum günlerimi. erkek arkadaşım (yada sözlüm diyeyim kendi aramızda yüzük taktık) 8 aydır birlikteyiz.. ve zaman zaman anal ilişki yaşıyoruz. günah olduğunu belkide yatacak yerim olmadığını biliyorum ben sadece onu çok sevdiğim için buna müsade ettim.. en son ki anal ilişkimizde korunsa dahi ( her ihtimale karşı prezervatif kullanıyordu) yırtıldı prezervatif ve spermlerin aktığını hissettim.. endişelenerek ertesi gün hapı aldık e ikimizde acemiyiz.. korkuyoruz.. ben üniversiteyi bitirmeden bitmeden evlenemeyiz.. ertesi gün hapının ilkini o akşam hemen diğerinide sabah 8 de kullandım.. ve internette okuduğumda ilk 24 saatte %95 koruma sağladığı yazıyordu normal anlamda ilişki ve içine boşalmaları dahi engelliyebiliyormuş.. ben daha sonra adet gördüm ama kısa sürdü ve bende hamile miyim? acaba diye korku duydum test aldım negatif çıktı.. testi yaptığımda daha 2 buçuk hafta geçmişti. karnımda ağrılar hissediyorum, daha adet gecikmesi yaşamadım zaten düzensiz adetlerim bu ay eylülde kaçında olurum kestiremiyorum bile.. midemde bulantılar hissediyorum psikolojik olması çok muhtemel biliyorum.. 1 ay olmadı daha hemen bulantılar başlamazdı diye düşünüyorum.. tekrar test alıcam ama hesaplamalarıma göre gebeysem bile 3.haftanın olmasını bekliyorum...
şimdi.. sizlerden evli,tecrübeli,aklı başında ablalarımdan ya da hanımlardan cevap bekliyorum..
adet gecikmesi olmadığı halde 1 hafta içinde tekrar eczaneden test alıp uygulasam ve 3 haftalık gebe olsam bunu öğrenebilir miyim?
yoksa kan testi yaptırmam daha mı iyi olur...
ya da zaten anal ilişki üstüne ertesi gün hapı kullanmam hamile olma ihtimalimi yok etmişmidir? :(

bu başlığı beni yargılamanız için açmıyorum şunu gördüm ki forumda bebek sahibi olmak için uğraşan bunu dileyen anne adayları var allah herkesin gönlüne göre versin..
belki diyeceksiniz ki biz o kadar uğraşıyoruz hamile kalamıyoruz ters ilişkiyle nasıl hamile kalacaksın? haklısınız sizde.. ama endişelerim var yersiz çıkmasını dilemekle geçiriyorum günlerimi. erkek arkadaşım (yada sözlüm diyeyim kendi aramızda yüzük taktık) 8 aydır birlikteyiz.. ve zaman zaman anal ilişki yaşıyoruz. günah olduğunu belkide yatacak yerim olmadığını biliyorum ben sadece onu çok sevdiğim için buna müsade ettim.. en son ki anal ilişkimizde korunsa dahi ( her ihtimale karşı prezervatif kullanıyordu) yırtıldı prezervatif ve spermlerin aktığını hissettim.. endişelenerek ertesi gün hapı aldık e ikimizde acemiyiz.. korkuyoruz.. ben üniversiteyi bitirmeden bitmeden evlenemeyiz.. ertesi gün hapının ilkini o akşam hemen diğerinide sabah 8 de kullandım.. ve internette okuduğumda ilk 24 saatte %95 koruma sağladığı yazıyordu normal anlamda ilişki ve içine boşalmaları dahi engelliyebiliyormuş.. ben daha sonra adet gördüm ama kısa sürdü ve bende hamile miyim? acaba diye korku duydum test aldım negatif çıktı.. testi yaptığımda daha 2 buçuk hafta geçmişti. karnımda ağrılar hissediyorum, daha adet gecikmesi yaşamadım zaten düzensiz adetlerim bu ay eylülde kaçında olurum kestiremiyorum bile.. midemde bulantılar hissediyorum psikolojik olması çok muhtemel biliyorum.. 1 ay olmadı daha hemen bulantılar başlamazdı diye düşünüyorum.. tekrar test alıcam ama hesaplamalarıma göre gebeysem bile 3.haftanın olmasını bekliyorum...
şimdi.. sizlerden evli,tecrübeli,aklı başında ablalarımdan ya da hanımlardan cevap bekliyorum..
adet gecikmesi olmadığı halde 1 hafta içinde tekrar eczaneden test alıp uygulasam ve 3 haftalık gebe olsam bunu öğrenebilir miyim?
ya da zaten anal ilişki üstüne ertesi gün hapı kullanmam hamile olma ihtimalimi yok etmişmidir? :(

Bi defa hatanin ve yaptiklarinin yanlis oldugunu kabul ediyosun bu nedenle kutlarim seni ama bu sekilde yani ters iliskiden hamile kalinmaz
ki imkansiz bence yasadiklarin ve adetinin gecikmesi psikolojik büyük ihtimalle panik yapmissin bence rahat ol hamile felan degilsin

haydar dümen den alıntı diil dimi:52::52::52::52:

Bi defa hatanin ve yaptiklarinin yanlis oldugunu kabul ediyosun bu nedenle kutlarim seni ama bu sekilde yani ters iliskiden hamile kalinmaz
ki imkansiz bence yasadiklarin ve adetinin gecikmesi psikolojik büyük ihtimalle panik yapmissin bence rahat ol hamile felan degilsin

evet hatalarımın farkındayım ve en son çektiğim sıkıntılardan sonra tekrarlamaya hiç niyetim yok :( cevapladığınız için teşekkür ederim

malesefki alıntı değil... haydar dümen'e de sormazdım açıkcası bu soruyu.. bizzat yaşadığım için.. :( endişelerim.:44:

inan güldürdün beni sizce mantıklımı ters ilişkide hamile kalması. ablalarıma soruyorum diosun k.bakmada cnm böyle ters ilişkiye girmenin hem ayıp ve günah olduğunu biliyosunda hamile kalınamayacağını nasıl bilemezsin...:69:

inan güldürdün beni sizce mantıklımı ters ilişkide hamile kalması. ablalarıma soruyorum diosun k.bakmada cnm böyle ters ilişkiye girmenin hem ayıp ve günah olduğunu biliyosunda hamile kalınamayacağını nasıl bilemezsin...:69:

o zaman uzman tvde doktor kaan kocatepeyi dinlemenizi tavsiye ederim.. adama kalsa ceketi atsa erkek hamile kalıcaksın o psikolojiye geldim de.. anal ilişkiyle hamilelik mümkündür diyor .. doktor..

tabi ki hayır öyle hamile kalınmaz ama sevgilin içine değiilde anüsün dışına boşalıpta ordan vajinaya sperm aktıysa bilemicim tabisi

o zaman uzman tvde doktor kaan kocatepeyi dinlemenizi tavsiye ederim.. adama kalsa ceketi atsa erkek hamile kalıcaksın o psikolojiye geldim de.. anal ilişkiyle hamilelik mümkündür diyor .. doktor..

yakında göbek deliğinden burun deliğinden de hamile kalınır denilirse hiç şaşırmıycam. Dünyanın sonuna çok yaklaştık. Allah herkesi affetsin:40::40:

Hamile olduğunuzu sanmıyorum.
Bahsettiğiniz belirtiler de sanırım psikolojik ama emin olmak istiyorsanız gidin kan testi yaptırın.
O zaman kesin sonuç ortaya çıkar.

Kimseyi yargılamak haddim değildir..
Ya yanlış anlamayın ama çok şaşırıyorum böyle şeyleri okuyunca...Ters ilişki de nedir yaa,çok afedersiniz hak deliği dururken b.k deliği de ne?

Ben büyük wc mi yaparken bile acaip acı duyuyorum,kaldı ki ters ilişkiye girmek.....:53:
Bu şekilde hamile kalınmaz ayrıca korkmayın...

bir kalmaz iki kalmaz üçüncüde hamile kalırsa ne olacak? bir tanecik sperm bir şekilde vajinaya kaçar ve olaylar gelişir:27:
allah kimini çocuk vererek sınıyor herhalde kimini de çocuk sahibi olmak için kıvrandırarak. iki dakikalık zevk için...üstelik yazıdan şunu çıkardım, kendi için değil, erkek ark. istiyor diye...aşk gibi cinsellik de iki kişiliktir oysa...nereden nasıl yaptığı beni ilgilendirmez...sadece her ay bu kabusu yaşıyor gepegenç bir kız. yarın öbür gün evlendiği erkeğe sırf zarı ellenmediği için tertemiz gidecek...ailesi bilmese de kendini sözlü sanıyor...adamın ruhu duymazken o burada acaba hamile miyim derdinde...

ertesi gün hapı bu durumu engellemiştir muhtemelen hamile değilsinizdir.

hapın yan etkisi dolayısıyla böyle şeyler yaşamışsınızdır.

fakat anal ilişki esnasında sızan spermler kanala girip hamileliğe neden olur.

günlerce ilişki yaşasak yatıp beklesekde hamile kalamayan bir çok insan varken daha 12 yaşında bir kez tecavüze uğrayan minicik yavrular hamile kalabiliyor.

kaçamak ilişkilerde hamile kalma oranı çok daha yüksektir.

yüzeysel ilişki ile yetinseniz daha iyi olur. çünkü anal ilişki sağlık açısından da riskli.

ayrıca doğum kontrol hapına başlarsanız içiniz daha rahat edecektir.

Son düzenleme:
güzel kardesim caniniza yazik
affiniza siginarakdan söylüyorum
elin herifini rahatlatcam diye degermi bunca sikintiya aciya
hem bu durum saglik acisindan hem manevi acidan cok zararli,
sürekli korku stres sikinti aci...yaziki size cok yazik,
bence bu iliskiye hemen son verin böyle iki dakikalik zevki icin sizi bunca sikintiya sokan biriyle
bir saniye bile görüsmeyin
hem bu yazinizdan hemde diger paylasiminizdan ne kadar cok korku ve endise icinde oldugunuz anlasiliyor
Allah korusun yarin bir gün saglik sorununuz olsa kime nasil derdinizi anlatirsiniz?
saniyormusunuz bu sahis sizin arkanizda durup size destek vercek?
zaten size deger verse size zerre kadar saygisi olsa sizden böyle birseyi asla istemezdi diye düsünüyorum..

seni seviyorsa o da evlenmenizi beklesin neden sen seviyorum deyip böyle şeylerle kendini paralıyosun ki!

anneniz,babaniz duysa sizin yuzunuze tukurur degilmi,yaziklar olsun,Allah akil fikir versin sizin gibi okumus cahillere....

Back