Anal Fissür

Ş
Çok korkuyorum ameliyat olmaya 2 yaşında kızım var onunla nasıl olur bu süreç hem ev hem çocuk kendim bilmiyorum yarın gideceğim gün almaya
Şuan için tavsiye edebilecek durumda değilim yeni çıktım ameliyattan. Ama ameliyat sonrasında çocuğunuza bakmaya zorlanacak acınız olmuyor en azından bunu diyebilirim.

Gecmis olsun tekrar.ozon ignesini ilk kez duydum.bir ayim dolunca bende gidecegim kontrole.insalllah hersey yolundadir
Evet bende ilk defa duydum ama internetten araştırınca faydalı olduğunu okudum daha hızlı iyileşebilmesi içinmiş stres yapmaya başladım vücudumda ürtiker çıktı yani onun için doktora gitmedim ama ona benziyo stresten çıkmış olabilir

Sanırım özlem hanımın dediği gibi kafada silmek gerekiyor. Pek kolay değil ama stres hayatımızdan çıkmadıkça sağlığımızdan ediyor işte

Sanırım özlem hanımın dediği gibi kafada silmek gerekiyor. Pek kolay değil ama stres hayatımızdan çıkmadıkça sağlığımızdan ediyor işte
Silinmiyor ki öyle diyorlar bende rutin 9 da kalk 9.30 oturuyorum suya hareketlilik başlıyor anlıyorum. Normal gibi değiliz geldi wc gidip yapayım taharat yapalım kalkalım elimizi yikayalim.
Aman geldi otur suya yap gene otur suya o dakikalar bende iyiyim. Sonrasında bi batma bi şişlik hissediyorum bütün gün diğer saatler kuş gibiyim.
Bezen diyorum olsaydım daha çok ağrılar vardı çekilecek gibi değil.
Şimdide diyorum bu şişlik batma ne zaman geçecek sabırlı olmamız lazım mış.
Agrimiz olunca ağrı kesici iceymisik ilac içeceksem durmadan ben niye oldum diye sorguluyorum. Gidip başka Dr dan 2.bi görüş mu alsam daha çok kafam karışacak hiç bi Dr birbirini beğenmiyor . 1 ayım dolsun bakalım bayramdan sonra bi batma şişlik mi benim hissettiğim geçmesse 2.dr görüş alacağım.
Kafamda sileymişim silemiyoruzzz kiii

Benim önceden çok gaz vardı hatta sesli gaz ben wc den içeride herkez duyuyordu.
Şimdi o gazda yok sabah akşam 2 defa gaz çıkıyor hatta sesi de fazla değil.
Acaba lifli yemekten mi bilemedim
Evet lifli beslenmek asiri gaz yapiyor bende oyleyim ama rahatsizken gaz bile cikartamiyodum suan cok sukur

Ben bir saatlik yol geldim arabada oturarak.hemen taburcu olmustum.eve vardigimda uyusukluk gecmis gibiydi.geldigimdede oturdum bir problem yasamadim.ama kisa sureli kabizlik oldugu icin bende kuru kayisidir rezenedir falan dikkatli beslenmistim.yemekte baharat aci haric yedim acikcasi.cuku doktorlar yemekten kesilmeyi onermiyor.bagirsak yeterli dolulukta olmayinca tuvalet ihtiyaci aksiyor diye.kararinda yemek lazim

Benim yine peçeteye kan geldi bu demek oluyoki çatlaklar hala iyileşmemiş ama ağrım yok çok şükür sen nasılsın
Benim gecti galiba.her tuvalettenyine heyecan korku devam ediyor.ama ozellikle dort bes gundur eskisi gibiyim.tuvalet sonrasi hafif bir kasinti oluyor sadece.sizinde ozon ignesi tedavisi sonrasi hepsi duzelir insallah.bu gruptaki herkese dua ediyorum

Ogretmen hanim siz nasilsiniz hersey yoluna girmistir insallah
Ameliyattan önceki acılarım yok ama içimde atamadığım bir korku var huzursuzluk var nasıl aşacağım bilmiyorum. Bir batma hissi var birde akıntı oluyor ara ara. Doktor normal olduğunu söylemişti. Psikolojik olarak pek iyi değilim sanırım zamanla düzelir inşallah. Sizler nasılsınız? Oturuyor musunuz mesela günleriniz nasıl geçiyor ben hala oturmaya korkuyorum.

Benim gecti galiba.her tuvalettenyine heyecan korku devam ediyor.ama ozellikle dort bes gundur eskisi gibiyim.tuvalet sonrasi hafif bir kasinti oluyor sadece.sizinde ozon ignesi tedavisi sonrasi hepsi duzelir insallah.bu gruptaki herkese dua ediyorum
Teşekkür ederim inşallah

Korku hemen gecmiyor malesef.bende oyleyim hala bi heyecan bi stress oluyorum.tuvalet sonrasida hafif kasinti oluyor.ilk gunden beri oturuyorum ben uzun sure degil ama zaten coluk cocukla mumkunde degilde.oturun skinti olacagini sanmiyorum eger doktorunuz birsey demediyse.hafif akinti bioac gun bendede olmustu tamamen bitti sonra sizinkide gecer merak etmeyin daha yeni.hepimiz duzelecegiz insallah yaza kadar.

İnşallah yaza bu yaşadıklarımızı unutarak girmek nasip olsun.

O kaşıntı bende de oluyor kanama artık yok gibi bı de ara ara batıyor sanki gün içinde de orada sıcaklık var ben mi fazla odaklaniyorum yoksa zaten öyle mi anlayamadim

Beslenmenizi nasıl yapıyorsunuz hiç katı beslenmiyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…