Bilemiyorum herkezde fark seyrediyor hastalik.dikkat etmek lazim.ilerledigi zaman tedavi dahada zorlasiyor.krem ise yariyor demekki sizde cok guzel boylelikle atlatirsiniz insallahO kaşıntı bende de oluyor kanama artık yok gibi bı de ara ara batıyor sanki gün içinde de orada sıcaklık var ben mi fazla odaklaniyorum yoksa zaten öyle mi anlayamadim
Tuvalet kısmında bı acı yaşamıyorum artık ama gün içinde ve tuvalet sonrası bir kaşıntı var orada sizde de oluyor muBilemiyorum herkezde fark seyrediyor hastalik.dikkat etmek lazim.ilerledigi zaman tedavi dahada zorlasiyor.krem ise yariyor demekki sizde cok guzel boylelikle atlatirsiniz insallah
Gun icinde degilde tuvalet sonrasi hafif bir kasinti bendede var ama bir skinti yapmiyor acikcasiTuvalet kısmında bı acı yaşamıyorum artık ama gün içinde ve tuvalet sonrası bir kaşıntı var orada sizde de oluyor mu
Ben dondum gibi ya bir proboemim yok sukur.bayramdan sonra tekrar bir gebelik icin doktarlara gitmeye baslayacagim.artik bir sorun kalmadiMeraba arkadaşlar nasıl oldunuz eskiye dönebilen varmı ?
Ne güzel darısı başımıza bende iyiyim ama eskisi gibi değilim halaBen dondum gibi ya bir proboemim yok sukur.bayramdan sonra tekrar bir gebelik icin doktarlara gitmeye baslayacagim.artik bir sorun kalmadi
INsallah herkez kisa zamanda sagligina kavusurNe güzel darısı başımıza bende iyiyim ama eskisi gibi değilim hala
İnşallahINsallah herkez kisa zamanda sagligina kavusur
Meraba arkadaşlar nasıl oldunuz eskiye dönebilen varmı ?
Bende gün içinde de varGun icinde degilde tuvalet sonrasi hafif bir kasinti bendede var ama bir skinti yapmiyor acikcasi
Sizdeki kaşıntı devam ediyor muNe güzel darısı başımıza bende iyiyim ama eskisi gibi değilim hala
Zamanla tamamen duzeliriz diye umit ediyorum.piskolojik olarakta iyilesmeye ihtiyacimiz var bence.hala tuvalet zamani panik oluyorum malesefMerhaba benim dün ve bugün kanamam oldu. Bugün aynı zamanda kontrolüm vardı. Doktor iyileşme durumumun güzel olduğunu söyledi. Kanama normalmiş ameliyatın getirdiği bişeymiş. Yaralarım iyileşmeye başlamış. Tuvaletten sonra sıcak suya oturduğumu söyledim doktor suyun yarayı yumuşattığını belkide bu sebeple kanama olmuş olabileceğini söyledi. Sıcak suda 2 dk dan fazla oturma dedi. Oturmada sıkıntı yok otur hayatına dönebilirsin dedi. Pazartesiden itibaren başlamıştım zaten işime. Kısacası ilk halim gibi değilim. Ama ameliyattan önceki gibi kötü de değilim. İnşallah tamamen geçer kurtuluruz hep beraber bundan da
Benimde 1 ay oldu tabiki öncesi gibi değilim ama hasta olmadan önceki gibi de değilim kanama bendede ara sıra oluyo çok ufak peçeteye geliyoMerhaba benim dün ve bugün kanamam oldu. Bugün aynı zamanda kontrolüm vardı. Doktor iyileşme durumumun güzel olduğunu söyledi. Kanama normalmiş ameliyatın getirdiği bişeymiş. Yaralarım iyileşmeye başlamış. Tuvaletten sonra sıcak suya oturduğumu söyledim doktor suyun yarayı yumuşattığını belkide bu sebeple kanama olmuş olabileceğini söyledi. Sıcak suda 2 dk dan fazla oturma dedi. Oturmada sıkıntı yok otur hayatına dönebilirsin dedi. Pazartesiden itibaren başlamıştım zaten işime. Kısacası ilk halim gibi değilim. Ama ameliyattan önceki gibi kötü de değilim. İnşallah tamamen geçer kurtuluruz hep beraber bundan da
İnşallah hep dua ediyorum. Ama çok haklısınız sabah uyandığımda kalp çarpıntısı huzursuzluk başlıyor bütün gün aklım hep orda oluyor. Gerçekten stres ve düşünmekten iyileşmekte zorlanıyorum. Umarım hem fiziksel hem ruhsal anlamda toparlarız biter gider.Zamanla tamamen duzeliriz diye umit ediyorum.piskolojik olarakta iyilesmeye ihtiyacimiz var bence.hala tuvalet zamani panik oluyorum malesef
Doktorunuz ne diyor peki kanama olmasına. Bir ayda genel olarak iyileşme oluyormuş ama bazılarının 3 ayı bile bulabiliyormuş. Doktor normal dedi bana. Sizin muhtemelen botox olduğundan iyileşme geç oluyor. Ama her şey güzel olacak diyelim.Benimde 1 ay oldu tabiki öncesi gibi değilim ama hasta olmadan önceki gibi de değilim kanama bendede ara sıra oluyo çok ufak peçeteye geliyo
Doktorum bana söylemişti geç iyileşeceğimi çünkü çatlaklarım derindi ve yanlış botox sonrası aşınma olmuştu ben en son gittiğimde yan odada başka hasta kontrol ediliyodu konuşmalarına kulak misafiri oldum doktor artık iyileştiğini kremleri kullanmana gerek yok diyodu 1 hafta olmuş benimde moralim bozuldu duyunca insanlar 1 haftada iyileşmiş benim 1 ay oldu hala tamamen iyileşmedim ama tabiki şuan ki halime binlerce şükür ağrı falan kalmadı ama eskisi gibi olmak istiyorum inşallah oda olucakDoktorunuz ne diyor peki kanama olmasına. Bir ayda genel olarak iyileşme oluyormuş ama bazılarının 3 ayı bile bulabiliyormuş. Doktor normal dedi bana. Sizin muhtemelen botox olduğundan iyileşme geç oluyor. Ama her şey güzel olacak diyelim.
Baya azaldı kaşıntım çok nadiren oluyoSizdeki kaşıntı devam ediyor mu
Ben orayı bilmediğimden bir ay falan kasidim o yüzden de bu kadar kaşınıyor olabilir miBaya azaldı kaşıntım çok nadiren oluyo
Ve kasidikca kanadiBen orayı bilmediğimden bir ay falan kasidim o yüzden de bu kadar kaşınıyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?