Anal Fissür

Çok şükür çıktım hastaneden ev gibisi yok ama korkuyorumda artık kendimle başbaşayım. Ameliyat olan yer inanılmaz şişmiş normaldir herhalde sizinde öyle olmuş muydu
Evet evet ben lazer ile oldum qma şişlik vardı normal dediler sabırlı oluyoruz dediler zamanla geçti. 23 üncü günüm benim daha daha rahatım. Bazıları 3 gün bazıları 10 gün bazıları 1 ay değişiyor işte. Benim wc den sonra bi tokluk bisey hissediyorum oda geçecek dediler ilk günler gibi değil oda geciyor yavaş yavaş

Evet evet ben lazer ile oldum qma şişlik vardı normal dediler sabırlı oluyoruz dediler zamanla geçti. 23 üncü günüm benim daha daha rahatım. Bazıları 3 gün bazıları 10 gün bazıları 1 ay değişiyor işte. Benim wc den sonra bi tokluk bisey hissediyorum oda geçecek dediler ilk günler gibi değil oda geciyor yavaş yavaş
İnşallah kısa sürede toparlarız. Peki uzanarak mı geçirdiniz süreci, oturduğunuz oldu mu hiç gün içinde? Ben yemeği bile ayakta yedim korkumdan oturma fobisi oluştu resmen. Sıvı tüketin dediler birde bana. Sizler nasıl besleniyorsunuz? İlk günleriniz nasıl geçti?

İnşallah kısa sürede toparlarız. Peki uzanarak mı geçirdiniz süreci, oturduğunuz oldu mu hiç gün içinde? Ben yemeği bile ayakta yedim korkumdan oturma fobisi oluştu resmen. Sıvı tüketin dediler birde bana. Sizler nasıl besleniyorsunuz? İlk günleriniz nasıl geçti?
Geldiğim gibi uzandim .
Akşam da annemler geldi ben kimseye dememiştim bi eşimin haberi vardı.
Sonrasında oturdum yani onlarla tabi gece uyuşukluk gitti qgri başladı o gece sabah kadar biraz ağrım oldu sabah yoktu bisey başladım suya oturmaya .5 gün evde geçirdim suya gir çık fenalık geldi.usutmeyeyim kendimi diye .
Salı işlem oldum .
Pazartesi mecbur işe gittim benim dukkanim var market im. Otur kalk biraz zorlandım yani tabi ne ağrılar geçirdik bu bisey değil yanında insan alışıyor ağrıya da .
Sebze yemekleri çorba unsuz et suyu ile pişen yemekler az miktar et istersen meyve sabah 25 zeytin en çok ona zorlanıyorum. Gün içine böldüm. Kuru baklagiller her öğünde olsun diyor. Bol salata ev yoğurdu
Kabak çekirdeği normal çekirdek fıstık badem gün içinde kuru kayısı gece incir yiyorum boll boll su cay kahve devam ona sinir koyamam söyledim de Dr a yanii böyle şeyler. Bende kendimden birsey kattım tahin yiyebilirsen 1 kaşık ben yiyemiyorum bir kibrit kutusu kadar helvasını yiyorum oda hem mideye hem bağırsaklara iyi geliyor.bana söylenen bu kabız olmuyoruz ishal sulu olmuyoruz hacimli olacak yumuşak olacak denildi günde 1 kez wc yada 2 kez .

Geldiğim gibi uzandim .
Sonrasında oturdum yani onlarla tabi gece uyuşukluk gitti qgri başladı o gece sabah kadar biraz ağrım oldu sabah yoktu bisey başladım suya oturmaya .5 gün evde geçirdim suya gir çık fenalık geldi.usutmeyeyim kendimi diye .
Salı işlem oldum .
Pazartesi mecbur işe gittim benim dukkanim var market im. Otur kalk biraz zorlandım yani tabi ne ağrılar geçirdik bu bisey değil yanında insan alışıyor ağrıya da .
Sebze yemekleri çorba unsuz et suyu ile pişen yemekler az miktar et istersen meyve sabah 25 zeytin en çok ona zorlanıyorum. Gün içine böldüm. Kuru baklagiller her öğünde olsun diyor. Bol salata ev yoğurdu
Kabak çekirdeği normal çekirdek fıstık badem gün içinde kuru kayısı gece incir yiyorum boll boll su cay kahve devam ona sinir koyamam söyledim de Dr a yanii böyle şeyler. Bende kendimden birsey kattım tahin yiyebilirsen 1 kaşık ben yiyemiyorum bir kibrit kutusu kadar helvasını yiyorum oda hem mideye hem bağırsaklara iyi geliyor.bana söylenen bu kabız olmuyoruz ishal sulu olmuyoruz hacimli olacak yumuşak olacak denildi günde 1 kez wc yada 2 kez .
Siyah zeytin mi yiyorsunuz günde 25 tane anlayamadım kusura bakmayın faydası oluyor mu? Ben sanırım narkoz etkisindeyim midem bulanıyor bir salatalık yedim biraz çorba içtim başka gitmiyor bişey zamanla düzelir diye düşünüyorum.

Bu arada bol kazançlar dilerim♥️ bende öğretmenim umarım işime kısa sürede başlayabilirim.
Geldiğim gibi uzandim .
Salı işlem oldum .
Kabak çekirdeği normal çekirdek fıstık badem gün içinde kuru kayısı gece incir yiyorum boll boll su cay kahve devam ona sinir koyamam söyledim de Dr a yanii böyle şeyler. Bende kendimden birsey kattım tahin yiyebilirsen 1 kaşık ben yiyemiyorum bir kibrit kutusu kadar helvasını yiyorum oda hem mideye hem bağırsaklara iyi geliyor.bana söylenen bu kabız olmuyoruz ishal sulu olmuyoruz hacimli olacak yumuşak olacak denildi günde 1 kez wc yada 2 ke

Siyah zeytin mi yiyorsunuz günde 25 tane anlayamadım kusura bakmayın faydası oluyor mu? Ben sanırım narkoz etkisindeyim midem bulanıyor bir salatalık yedim biraz çorba içtim başka gitmiyor bişey zamanla düzelir diye düşünüyorum.
Evet evet siyah zeytin oda hacim yapıyor hem yağlı hem lif için kayganlastirsin diye herhalde bana iyi geldi hepsini yiyemiyorum öğlenden sonrada yiyorum biraz

Bu arada bol kazançlar dilerim♥️ bende öğretmenim umarım işime kısa sürede
bende ameliyat olacağım ama korkuyorum ya daha kötü olursam

Dün ameliyat öncesinden beridir tuvalete çıkamadım. Çok korkuyorum. Dün hiç yemek yiyemedim ama zaten onunda etkisi vardır.
Çok korkuyorum ameliyat olmaya 2 yaşında kızım var onunla nasıl olur bu süreç hem ev hem çocuk kendim bilmiyorum yarın gideceğim gün almaya

Bugün doktora gittim doktorum iyi dedi çatlaklarım küçülmüş ama hala varmış 🥲 ozon iğnesi yapacakmışız çatlakların daha çabuk iyileşmesi için …
Gecmis olsun tekrar.ozon ignesini ilk kez duydum.bir ayim dolunca bende gidecegim kontrole.insalllah hersey yolundadir

Çok korkuyorum ameliyat olmaya 2 yaşında kızım var onunla nasıl olur bu süreç hem ev hem çocuk kendim bilmiyorum yarın gideceğim gün almaya
Kesinlikle iyi bir doktor bulunca olmani tavsiye ederim.hergun ayni aciyi cekince cocugunada sabri kalmiyor insanin.benimkiler buyuk 8 ve 10 yasindalar.dera bile yaptiramaz olmustum.aniden tuvalet stresiyle birden sinirleniyordum.cocuklarimda hic aliskin degiller normalde stresli ve surekli kizan biri degilim.bu hastalik huylarimi degistirmisti.cok sukur rahatladim.bir kac gunluk yogunluk olacak sadece hergun cekmekten iyidir

Ol ol gün al süreç bari hepimizin birden devam etsin .
Ben sade bende var bu çatlak sanıyordum hemen hemen herkez de var .bakabilirsin çocuğuna
Gercekten oyle.cevremde herkez ya cekmis bu aciyi yada hala cekiyor.kimse caktirmamis.ben cumle aleme duyurdum.ayip gibi gelmiyor bana.sanki tibbi bi bilgilendirme gibi geliyor.

Gercekten oyle.cevremde herkez ya cekmis bu aciyi yada hala cekiyor.kimse caktirmamis.ben cumle aleme duyurdum.ayip gibi gelmiyor bana.sanki tibbi bi bilgilendirme gibi geliyor.
Evet evet bende öyle herkeze dedim hastalığımı Dr aradım çok ne olduğunu bilemedim ağrının.
Herkez pisikojik yaptigimi düşündü .
Benim ishal ile başladı problem ibs ne yersem 5 dk wc deyim mukus mukus .
Neyse onu düzeltiler endoskobi kolonoskobi 15 yıldır takipte olduğumuz prof. Katı olmaya başladım. Bende seviniyorum içimde biseyler kalıyor diye eeee başladım 2 günde 1 çıkmaya wc ye herkez diyor normal bizde öyleyiz. Bendede yırttı orayı zaten şiş ti.
Bu yıl türlü türlü hallere girdim valla .
Allah başka birşey le sınamasın yarabbim ağrımızda sınavsa rabbim en iyisini bilir .

Ay ne güzel öğretmenlerimiz kutsaldır.
İnşallah dönersiniz pazartesi deneyin bi bakalım. İyi olursunuz pazartesi ye kadar
Çok teşekkür ederim inşallah. Sabah tuvalete çıkabildim çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. Çok çok az bir acı duydum öncesi ile asla kıyas edilemez. Sonrasında da acı hissetmedim. Oturmaya korkuyorum uzanarak geçirmeye çalışıyorum süreci. Yani insanın içinde acı olmasa da korkusu kalıyor gerçekten herhalde zamanla atlatırız bunu da. Birde tuvaletten sonra sızıntı oldu bende doktor olabilir normal demişti. Yine de işte insan korkuyor. Bende de çok gaz oluyor bu arada normal diye düşünüyorum

Back
X