Anal Fissür

Çok teşekkür ederim bu arada. İnşallah hepimiz için geçer. Sıcak suyu tuvaletten öncesinde de kullandınız mı? Tuvaletten 10 dk önce oturmak kasları gevşetiyor rahat tuvalete çıkmayı sağlıyormuş. Siz nasıl yapıyorsunuz
Geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamayız inşallah.
Ben vakit olursa wc den önce oturuyorum yoksa direk wc ama wc den sonra muhakkak oturuyorum iyi geliyor gerçekten.

Simdiden gecmis olsun.insallah iyi bir cerrahtir arastirdiniz mi.benim doktorumda ilk muayenede ameliyat dedi diye moralim.bozulmustu niye tedavi demeden direkt ameliyta dedi diye.ama simdi Allah razi olsun diyorum.gercekten baska bir agri aci gibi degil.erteleyemiyosun tuvalet ihtiyaci hep var olan birsey.tuvaletin yokken bile aklin tuvalette.dedigim gibi insallh iyi bir doktordur arastirmissinizdir muhakkak.gercektende on dk suruyor ancak.sadece uyusturmak icin yapilan igne biraz canimi yakti.gerisi kolay.sonrasida simdi cektigin acilarin yaninda sifir.sadece uc kere agri kesici kullandim kendi korkumdan yoksa dayanilmayacak bir an hic olmuyor.sadece daha bakimli olmakta fayda var ben her tuvalette mukakkak sicak su kullandim ve sicak uyguladim.suan masallahim var.yinede korkuyorum bazen büyü bozulurmu diye.buda hastaligin bize psikolojik olarak biraktigi hasar.insallah atlatirsin biran once
Siz ne zaman ameliyat olmuştunuz

Geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamayız inşallah.
Ben vakit olursa wc den önce oturuyorum yoksa direk wc ama wc den sonra muhakkak oturuyorum iyi geliyor gerçekten.
Teşekkür ederim bende evime geçebilirsem hastaneden inşallah bende başlarım iyileşme sürecine diyelim. Uyuşukluk yeni geçti. İdarara çıkamadım inanılmaz ağrım oldu uyuşturmadan kaynaklıymış. O sebeple sonda taktılar. Eğer çıkabilseydim idarara bu akşamda taburcu edebilirlermiş. Kısmet değilmiş bugün hastanedeyiz bakalım

Evet oldum hala belden aşağım uyuşuk hastanedeyim şuan. Saat 1 gibi oldum beş dakika sürmedi ama sonuç nasıl olur bilmiyorum. İnşallah ben ve bu acıyı çeken herkes bir şekilde kavuşur sağlığına. Yine gelişmeleri haber veririm merak eden olursa.
Cok gecmis olsun insallah guzelce skintisiz atlatirsin.herkezinki farkli ilerliyor.ama herkez iyiki oldum diyor ameliyat.korkulariniz vardir nasil simdi nasil ilerleyecek diye.ama emin olun rahat ediceksiniz.sifa diliyorum size

Çok teşekkür ederim bu arada. İnşallah hepimiz için geçer. Sıcak suyu tuvaletten öncesinde de kullandınız mı? Tuvaletten 10 dk önce oturmak kasları gevşetiyor rahat tuvalete çıkmayı sağlıyormuş. Siz nasıl yapıyorsunuz
Ben oncesinde hic oturmadim.suya hic oturmadim.ameliyat sonrasi ilk iki gun kabiz oldum acidi biraz.ama sonra duzene girdi.tuvalet sonrasi belden asagimi yikayip sicak su tutuyorum bes on dk rahatliyor.artik hic agrim yok ama yinede ayni sekilde yapiyorum

Teşekkür ederim bende evime geçebilirsem hastaneden inşallah bende başlarım iyileşme sürecine diyelim. Uyuşukluk yeni geçti. İdarara çıkamadım inanılmaz ağrım oldu uyuşturmadan kaynaklıymış. O sebeple sonda taktılar. Eğer çıkabilseydim idarara bu akşamda taburcu edebilirlermiş. Kısmet değilmiş bugün hastanedeyiz bakalım
Olur yaparsınız ikinmaktan korktuğumuz için rahat işeyemedim bende ama geçiyor oda ilk zamanlarda küçük abdest var minik minik salıyordum. Valla ufak gibi bi ameliyat ta olsa ister cerrahi lis olsun lazer olsun tam yeri yani öyle kolay değil dedikleri gibi temizliği suya otur çık üşütme yediklerine dikkat et temiz tut kurula batikon krem yani bebek gibi kendimze bakmamız lazım..
Sende yarın evine kavuşursun haber bekliyoruz senden hayırlısınla. Rabbim hepimize bu mübarek günlerde gecelerde şifa versin

Ben oncesinde hic oturmadim.suya hic oturmadim.ameliyat sonrasi ilk iki gun kabiz oldum acidi biraz.ama sonra duzene girdi.tuvalet sonrasi belden asagimi yikayip sicak su tutuyorum bes on dk rahatliyor.artik hic agrim yok ama yinede ayni sekilde yapiyorum
Sen nasılsın daha iyimisin .

Nasılsınız ağrınız varmı
İdarara çıkamama sorunum dışında ağrım olmadı şuan için. O ağrıda zaten makat bölgesi ile ilgili değildi. Meshanem patlayacak sandım. Uyuşukluk geçince his gelmeye başladı. Sondayı çıkardılar. Şimdilik hafif bir batma var ameliyat yerinde onun dışında acım yok. İnşallah olmazda

Olur yaparsınız ikinmaktan korktuğumuz için rahat işeyemedim bende ama geçiyor oda ilk zamanlarda küçük abdest var minik minik salıyordum. Valla ufak gibi bi ameliyat ta olsa ister cerrahi lis olsun lazer olsun tam yeri yani öyle kolay değil dedikleri gibi temizliği suya otur çık üşütme yediklerine dikkat et temiz tut kurula batikon krem yani bebek gibi kendimze bakmamız lazım..
Sende yarın evine kavuşursun haber bekliyoruz senden hayırlısınla. Rabbim hepimize bu mübarek günlerde gecelerde şifa versin
Gerçekten öyle ama sonu iyi olsunda insan o dayanılmaz acılardan sonra her şeye tamam diyor yapıyor yani yeter ki geçsin

Cok gecmis olsun insallah guzelce skintisiz atlatirsin.herkezinki farkli ilerliyor.ama herkez iyiki oldum diyor ameliyat.korkulariniz vardir nasil simdi nasil ilerleyecek diye.ama emin olun rahat ediceksiniz.sifa diliyorum size
İnşallah Allah hepimize şifa versin inşallah desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bir daha da gelmesin Allah sağlıkla sınamasın inşallah

Gerçekten öyle ama sonu iyi olsunda insan o dayanılmaz acılardan sonra her şeye tamam diyor yapıyor yani yeter ki geçsin
Aynen canım aynen .
Insan kendi gibi aynı şeyleri yaşayan insanlari ne yaptı acaba nasıl oldu acaba diye merak ediyor bende vakit buldukça giriyorum siteye.
Hayırlı geceler

İnşallah Allah hepimize şifa versin inşallah desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bir daha da gelmesin Allah sağlıkla sınamasın inşallah
Amin insallah.gercekten burasi zihin olarak cok rahatlatiyor banada cok iyi geldiniz bende tesekkur ederim 🌷

Back
X