Anal Fissür

Ben sorduğumda normal bi insanın olma ihtimali kadar demişlerdi ben 20 gün kullandım kremleri bırakınca kaşıntım baya azaldı bide benim doktorum kremi çok afedersiniz parmağımı komple sokup sürmemi istedi 20 gün boyunca da yaptım
Hayır ya nasıl gircek parmak oraya tamm wc de acliyor ama bitince kapanıyor.
İçene daha çok tahriş edeceksin surebildigin yere kadar.kasinti iyileşme sürecinde olurmuş kimi insanın uzun sürüyor herhalde ben hep kuruluyorum gazli bez patikonla ama bırak yapma dedi dr krem sür dedi ben 1 hafta daha yapayım iyi geliyor kaşınmiyor kuruyor

Hayır ya nasıl gircek parmak oraya tamm wc de acliyor ama bitince kapanıyor.
İçene daha çok tahriş edeceksin surebildigin yere kadar.kasinti iyileşme sürecinde olurmuş kimi insanın uzun sürüyor herhalde ben hep kuruluyorum gazli bez patikonla ama bırak yapma dedi dr krem sür dedi ben 1 hafta daha yapayım iyi geliyor kaşınmiyor kuruyor
Bilmiyorum mecbur yaptım doktordur bi bildiği vardır düşüncesiyle şuan yapmıyorum bıraktım ama hala tamamıyla iyileşmedim acaba ne zman tam anlamıyla iyileşecek

Bilmiyorum mecbur yaptım doktordur bi bildiği vardır düşüncesiyle şuan yapmıyorum bıraktım ama hala tamamıyla iyileşmedim acaba ne zman tam anlamıyla iyileşecek
Senin de lazer miydi aynı gün olduk biz seninle.
Ben şuan gündüz fln kuş gibiyim qma sabah hareket başlıyor.
Kafandan sil dedi dr takibi gelecek hareket edecek ikinacaksinda doğal olan bu dedi.
Bende iyilesemedim cnm yani arada bi vuruluyor sabah korkuyorumda. 1 ay bir hafta sonra çağırdı beni kontrole yani 2. Ayda bisey olursa ararsın dedi. Bakalım ayakları sıcak tutuyoruz üşümüyoruz dedi. Nasıl olcak dedim otur suya çık sudan giyin git işe ne diyorlar yapıyoruz bakalım Allah biliyor şifa ver hepimize rabbim en azından o büyük büyük ağrılar yok saatler süren

Senin de lazer miydi aynı gün olduk biz seninle.
Ben şuan gündüz fln kuş gibiyim qma sabah hareket başlıyor.
Kafandan sil dedi dr takibi gelecek hareket edecek ikinacaksinda doğal olan bu dedi.
Bende iyilesemedim cnm yani arada bi vuruluyor sabah korkuyorumda. 1 ay bir hafta sonra çağırdı beni kontrole yani 2. Ayda bisey olursa ararsın dedi. Bakalım ayakları sıcak tutuyoruz üşümüyoruz dedi. Nasıl olcak dedim otur suya çık sudan giyin git işe ne diyorlar yapıyoruz bakalım Allah biliyor şifa ver hepimize rabbim en azından o büyük büyük ağrılar yok saatler süren
Benimki lazer değildi benimde hala batma gibi bişey var nöbetçi meme dedikleri bi çıkıntı oluşmuştu o ağrıyo sanki yarın gidicem bende evet çok şükür o saatlerce süren ağrı yok benim ağrılarım 8 saat sürüyordu

Ben bugün yine hastaneye geldim. Bu sefer doktor sonunda bu acıyla yaşanmaz ameliyat edelim seni dedi çok şükür. Yarın ameliyat olucakmışım bir gece yatış verdi. Yara olan yere kesik atıp rahatlatacaklarmış. 10 dakika süren bir işlem dedi. Artık gelişmeleri bende paylaşırım .
Simdiden gecmis olsun.insallah iyi bir cerrahtir arastirdiniz mi.benim doktorumda ilk muayenede ameliyat dedi diye moralim.bozulmustu niye tedavi demeden direkt ameliyta dedi diye.ama simdi Allah razi olsun diyorum.gercekten baska bir agri aci gibi degil.erteleyemiyosun tuvalet ihtiyaci hep var olan birsey.tuvaletin yokken bile aklin tuvalette.dedigim gibi insallh iyi bir doktordur arastirmissinizdir muhakkak.gercektende on dk suruyor ancak.sadece uyusturmak icin yapilan igne biraz canimi yakti.gerisi kolay.sonrasida simdi cektigin acilarin yaninda sifir.sadece uc kere agri kesici kullandim kendi korkumdan yoksa dayanilmayacak bir an hic olmuyor.sadece daha bakimli olmakta fayda var ben her tuvalette mukakkak sicak su kullandim ve sicak uyguladim.suan masallahim var.yinede korkuyorum bazen büyü bozulurmu diye.buda hastaligin bize psikolojik olarak biraktigi hasar.insallah atlatirsin biran once

İnşallah Allah şifa arayan herkese devasını versin inşallah. Bu grupta bana çok iyi geldi bu arada insan yalnız savaşmadığını görünce daha iyi hissediyor
Gercekten bazen cevrenden bukadar desten bilgi goremiyo insan.banada grup cok iyi geldi.sureci iyileseni sifa arayani herkezin bilgisi.bunun icinde ayrica tesekkur ediyorum grubu kurana ve diger arkadaslara

Benimki lazer değildi benimde hala batma gibi bişey var nöbetçi meme dedikleri bi çıkıntı oluşmuştu o ağrıyo sanki yarın gidicem bende evet çok şükür o saatlerce süren ağrı yok benim ağrılarım 8 saat sürüyordu
8 Saat 10 saat ne ağrı.
Normal diyorlar bende de var o batma gibi yada güp ediyor bişey qma sabah oluyor wc den sonra.
Gun içinde gidiyor.
Geçen adet dönemimde çok zonkladı korktum bile

8 Saat 10 saat ne ağrı.
Normal diyorlar bende de var o batma gibi yada güp ediyor bişey qma sabah oluyor wc den sonra.
Gun içinde gidiyor.
Geçen adet dönemimde çok zonkladı korktum bile
Acaba bu nöbetçi meme hep kalıcakmı yoksa alınmasımı gerekiyordu sizde varmı

Simdiden gecmis olsun.insallah iyi bir cerrahtir arastirdiniz mi.benim doktorumda ilk muayenede ameliyat dedi diye moralim.bozulmustu niye tedavi demeden direkt ameliyta dedi diye.ama simdi Allah razi olsun diyorum.gercekten baska bir agri aci gibi degil.erteleyemiyosun tuvalet ihtiyaci hep var olan birsey.tuvaletin yokken bile aklin tuvalette.dedigim gibi insallh iyi bir doktordur arastirmissinizdir muhakkak.gercektende on dk suruyor ancak.sadece uyusturmak icin yapilan igne biraz canimi yakti.gerisi kolay.sonrasida simdi cektigin acilarin yaninda sifir.sadece uc kere agri kesici kullandim kendi korkumdan yoksa dayanilmayacak bir an hic olmuyor.sadece daha bakimli olmakta fayda var ben her tuvalette mukakkak sicak su kullandim ve sicak uyguladim.suan masallahim var.yinede korkuyorum bazen büyü bozulurmu diye.buda hastaligin bize psikolojik olarak biraktigi hasar.insallah atlatirsin biran once
Araştırdım imkanlarım dahilinde en iyisini bulmaya çalıştım inşallah sonucu güzel olur hepimiz için

Çok teşekkür ederim bu arada. İnşallah hepimiz için geçer. Sıcak suyu tuvaletten öncesinde de kullandınız mı? Tuvaletten 10 dk önce oturmak kasları gevşetiyor rahat tuvalete çıkmayı sağlıyormuş. Siz nasıl yapıyorsunuz

Evet oldum hala belden aşağım uyuşuk hastanedeyim şuan. Saat 1 gibi oldum beş dakika sürmedi ama sonuç nasıl olur bilmiyorum. İnşallah ben ve bu acıyı çeken herkes bir şekilde kavuşur sağlığına. Yine gelişmeleri haber veririm merak eden olursa.
Çok geçmiş olsun sonucu güzel olur inşallahhh

Back
X