• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal fissur

ozge0273

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
1
0
1
23
Merhaba arkadaşlar hastaneden geliyorum doğumdan sonra makat çatlağı oluştu ve çok fazla memeleşme var 3 tane... ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Yardımcı olur musunuz
nasıl bir süreç?
nasıl bir pozisyonda amliyat olunuyor?
Kaç gün hattınız?
Kompleme mi uyutuyorlar?

Merhaba arkadaşlar hastaneden geliyorum doğumdan sonra makat çatlağı oluştu ve çok fazla memeleşme var 3 tane... ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Yardımcı olur musunuz
nasıl bir süreç?
Kaç gün hattınız?
Kompleme mi uyutuyorlar?
Geçmiş olsun. Zor bir süreç ben de benzerini yaşadım konu başlığım vardı. Emzirmeye mani olmayacak şekilde doktorun yazdığı şurup ve kremler kullandım. Beslenme şekline dikkat ettim. Kayısı erik kurusunu tükettim.
Ameliyat demişti doktor ama bu süreçte dikkat edince toparladım. Ameliyat olmadım

Merhabalar bende kurulanmamda meme gibi cikinti farkettim agri sizi yok hafif belli belirsiz bir batma hissi utanana sikila bayan dr gittim kronik makat catlagi dedi o çıkıntı iyilesme surecinde doku kaynakli dedi gecmiyecek dedi locafen diye bir krem yazdi ama psikolojik kötü hissediyorum sizin o çıkıntılar kayboldu mu?

nasıl bir süreç?
Kaç gün hattınız?
Kompleme mi uyutuyorlar?
Geçmiş olsun ameliyat oldunuz mu olduysanız hangi yontemle yani tamamen kas kesimi mi yoksa doku onarimi mi yapildi ? İdrara çok cikiyor musunuz?

Back