Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben arabasıyla birlikte almıstım kraftın ama hiç kullanamıyorum cok dik duruyor sırtı bişeye yaramaz yaa bazılarını goruyorum yatık da oluyor sizinkiler ne tavsiye edebileceğiniz var mı
yaa ben kulandım bebek arabasının üstüne koydum gezdirdim ama kemerlerini takamadım cünkü sırtı cok arkaya düşüyor kambur gibi iki büklüm kalıyordu bende sırtına yasık koyup desteleyip kulanıyorum
cnm bende kullanıyorum ama o şekilde değil benimki yatıyo oturuyo istersen sallanıyo gündüzleri ben hep ona yatırıyorum gecede beşiğine çok rahat oluyo ...
kızlar maxi cosinin aldım ben,
arabaya da monte oluyor ve yeni dogana özel sırt destegi var, buyunce cıkarıyorsun cok da memnunum,oğluş mışıl mışıl uyuyor içinde :) resminide koydum oğluşumla..hastaneden cıkarken :)))
masallah canim oglusuna,benimde maxi cosinin seninkinin aynisi var,cok kullanisli,arabadada cok rahat ediyo kuzusum
bide ev icinde ben is yaparken durmasi icin fisher_price sallincagini aldim oda ayni maxi cosi gibi kullanisli,kendiliginden sallaniyor eee bende rahat ediyorum:)))))),
kızlar bende de chicco nun var trio for me modelini almıştım set larak anakucağı biraz banada dik geldi o yüzden pek içime sinmedi napcam bilmiyorum valla....