anafranil hk bilgisi olan var mı

Psg Seval V

🐣
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
1.584
1.832
333
psikolojik bulantı kusma iştahsızlık sebebi ile uzun yıllardır paxera ve redepra kullanıyordum son zamanlarda rahatsızlığım tekrar nüksetmişti bi arkadaş vasıtasıyla psikiyatr doktoruna gözüktüm paxera ve redeprayı kestik anafranil tedavisine başladık bu ilacı kullanan var mı ?

Öncelikle geçmiş olsun. O ilacı kullanmadım bilmiyorum ama bişey sormak istedim.
Dr bana da redepra vermişti. Çok uyku yaptığı için kullanmaktan çekindim.
Uyku durumu ilaca alışınca da devam ediyor mu bir de yarım dozdan tam doza geçince uyku etkisi de artıyor mu?

redepra evet çok uyku yapar aldığın yarım saat sonrası küt düşersin ve çok iştah açar gece yemek yiyip yatarsın o derece herkese aynı etkiyi yapmaz belki bünyeden bünyeye değişir tabi ilaca alışınca sdce gece uykun gelir sabah dinç uyanırsın m etme redepranın yarım dozuda tam dozuda aynı yan etkiyi yapıyordu bende tedavi edici etkisini bilemem tabi ama genelde iştahsızlık uykusuzluk durumlarında veriyolar o ilacı benm yeni gittiğim doktorum onun tedavi edici özelliği pek yok sen paxera sayesinde toparlamışsındır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…