canım ben henüz bebek beklemiyorum. ama bende kadıköy acıbademe gidiyorum. Tüm test ve kontrollerim orada yapıldı. Allah izin verir hamile kalırsam oraya devam edeceğim. Benim doktorum Cem bey seninki Kim.benden başka kimse acıbadem'e gitmiyo galiba yaa
canım ben henüz bebek beklemiyorum. ama bende kadıköy acıbademe gidiyorum. Tüm test ve kontrollerim orada yapıldı. Allah izin verir hamile kalırsam oraya devam edeceğim. Benim doktorum Cem bey seninki Kim.
işallahh en kısa zamanda hamile kalırsın canım
benim doktorum Tolga bey ve ben çok memnunum
orasının çok pahalı olduğunu duydum ben tatlicadiarzu
Ayn daha önce seninle konşumuştuk hatırlatsan bende Asm2de yapmayı düşünüyorum doktorumda orada zaten birsey dikkatimi çekti yaşadığı yer kısmında şanlıurfa yazıyor sen istanbuldamı yaşıyorsun ?
merhaba arkadaşlar , medipolde hangi doktoru önerirsiniz ? bir de anadolu yakasında başka hangi hastane ve doktoru memnun olup tavsiye edersiniz ? ben de iyi ve güler yüzlü bir doktor ve hastane arayışındayım da..
arkadaşlar ben maltepe tarafında oturuyorum nene hatun hastanesi buraya yakın sayılır nette fotoğraflarını gördüm iyi gözüküyor , aranızda nene hatuna giden var mı , memnun musunuz ? hangi doktor ? yardımcı olursanız sevinirim
AYN sana bişey sorabilir miyim? doktorunla doğum ücretini konuştun mu ne kadar masraf olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?