başka kımler var..özelden tel noları gnderın bana..bulamassak birbirimizi..
herkes birbirine yakın ne güzel yani aynı çevreden. bende çengelköy rasathane yolundayım. kızım var 10 aylık ve hiç arkadaşım yok kızım ve eşimden baskatanışmak isterdim sizinle ve tabi bulşmayada gelmek ama malum domuz gribi var. hem ikeanın oraları hiç bilmiyorum. ama irtibatı koparmasak burdan dostluklara devam etsekte uygun zamanda buluşsak olmazmı? yani baska buluşmalara katılsak biz
herkes birbirine yakın ne güzel yani aynı çevreden. bende çengelköy rasathane yolundayım. kızım var 10 aylık ve hiç arkadaşım yok kızım ve eşimden baskatanışmak isterdim sizinle ve tabi bulşmayada gelmek ama malum domuz gribi var. hem ikeanın oraları hiç bilmiyorum. ama irtibatı koparmasak burdan dostluklara devam etsekte uygun zamanda buluşsak olmazmı? yani baska buluşmalara katılsak biz
Hoşgeldin canım bende senin gibi bu seferlik katılamıyorum bizim kısmetimiz bir dahaki sefere İnşaallahvereliniortak
mesela maxi buuşması yapsak bir gün hem orası çok kalabalık olmuyo
berkesel hb canım valla çok yanlızım ve eşime sarıyorum artık bana arkadaş bul arkadaşlarına söyle eşleriyle falan tanışalım diye off ya valla sırf buyüzden sevmiyorum istanbulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?