Anadolu Üniversitesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırız?

Canım aşağıdaki linki tıklayacaksın oradan öğreniliyor. Öncelikle kayıt olduğun büroya gidip internetteki bu adrese girebilmen için şifre almalısın...benneyaptımki
Oradan sana bir kağıt verecekler BÜRO-WEB ŞİFRE BELGESİ adında...
Bu kağıtta öğrenci numaran ismin böümün ve şifrenin yer aldığı bilgiler var tatlım... Verdiğim linke girebilmen için şifre şart ...kaydirigubbakcemile5
Ve bu sayfaya girdiğin zaman üst soldaki AÖF BÜRO - WEB HİZMETİ ni tıkladığında hertürlü bilgine ulaşabiliyorsun eski notlarına vs. vs. Başarılar diliyorum sana...:1hug:

Aşağıdaki linki tıkla canım...
http://aofburo.anadolu.edu.tr/

Son düzenleme:
ara sınava çok az kaldı
iyi çalışmalar arkadaşlar
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
en önemlisi zoru başarmak
bunu ben yaptım başardım
demek bile size azim verecektir.
murat yayınlarını öneriyorum
ben üniversitenin verdiği kitaplara çalışıyorum
murat soru kitabını aldım gene ona bakıcam inşallah.

terlikcim çok teşkkür ederim en kısa zamanda o zaman büroya gidip şifremi almam
gerekicem en azından şimdilik alttan kalan dersime çalışırım umarım hepimiz başarılı oluruz.

terlikcim çok teşkkür ederim en kısa zamanda o zaman büroya gidip şifremi almam
gerekicem en azından şimdilik alttan kalan dersime çalışırım umarım hepimiz başarılı oluruz.

Rica ederim tatlım başarılar dilerim...

Bende işletme 2. sınıftayım ama ilk sınavdan sorumlu olduğumuz ünitelerin ancak yarısına kadar çalışabildim şuan. Bakalım nasıl yetiştirecem :uhm:

selam arkadaslar ben 2sınıfdayım alttan 2 dersım var ıktısad ve muhasebe ben evde calısıyorum unıversıtenın verdıgı kıtaptan calısıyorum daha konuların yarısına gelemedım bıle bıde her konudan kendım soru cıkartım onları ezberlemeyı dusunuyorum sonra da bol test cozecemde yetısırse offf yaaaa cok zor bızede nasıp olur mu acep mezun olmak allah hepımıze yardım etsın amın :Saruboceq:

Bende işletme 2. sınıftayım ama ilk sınavdan sorumlu olduğumuz ünitelerin ancak yarısına kadar çalışabildim şuan. Bakalım nasıl yetiştirecem :uhm:

Bende nasıl yetiştireceğim diye düşünüyorum oğlumun rahatsızlığı misafir ağırla derken ders çok az çalıştım ... dilerim hepimizin sınavları güzel geçsin ve sınıfı geçelim...
Başarılar arkadaşlar... :Saruboceq:a.s.

ben geçen sene çok çalıştım ama gelin görinki kaldımm
onun için bu sene çalışmıyorum
şike var :roflol:

arkadaşlar bu arasınava nerede gireceğimize dair kağıtlar ne zaman geliyo evlere? size geldimi?

ben geçen sene çok çalıştım ama gelin görinki kaldımm
onun için bu sene çalışmıyorum
şike var :roflol:

Allah iyiliğini versin delikafadulden arkadaşım yaaaa... İnşallah çalışırsın vede geçersin tatlım... geçeriz, geçerler vs. vs... a.s.

Arkadaşlar eminim aranızda bilenler vardır,BİLMEYENLER İÇİN SÖYLÜYORUM
AÖF sitesindeki soruların yanında MURAT ,İLKUMUT,TASARI vb yayınevlerinin sitelerinde bulunan e-sınavlardan faydalanabilirsiniz.Sorulardan birebir çıkanlar bile oluyor.Ayrıca sınav sonunda notunuzuda hesaplıyor.
Aklınızda bulunsun,hepinize başarılar diliyorum... :hooray:

yldz süpersin bacım. ya bu arada hiçmi ilahiyat önlisans okuyan yok yaf. özelle ulaşsın bana.

ben bir şey soracağım iki yıllık bir açıköğretim programından mezun olanlar bu iki yıllık bölümü yine açıköğretimden 4 yıla tamamlayabiliyorlar mı?

tabi canım
ister açıktan ister örgünden 4 yıllığa tamamlayabiliyorsun

lost87 bahsettiğin topik nerde canım?:uhm:
sınava gireceğimiz yere dair olan

1.sınıftakı arkadaşlr ögrencı kımlık kartlarınızı aldınızmı ben daha alamdımyarın almaya gıdıcem

Arkadaşlar elimde bilgisayarımda kayıtlı İşletme 4 sınıf soru ve cevapları var fakat buraya aktarmaya çalıştım olmuyor nasıl paylaşabilirim bilmiyorum...
Bilgisi olan yardımcı olabilirmi?... Zipli dosyamda... :uhm:

arkadaşlar sınava girerken nerde girceğimizi belirten belge ve öğrenci kimlik kartından başka bişey götürüyormuyuz girceğimiz binaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…