arkadaşlar ders çalışmaya başlıycam 2. sınıftayım alttan bir dersim var ama
2. sınıftaki derslerden hangilerinden geçip hangilerinden kalıdığımı unutmuşum
bunu nasıl öğrenebilirim bana yardımcı olurmusunuz?
terlikcim çok teşkkür ederim en kısa zamanda o zaman büroya gidip şifremi almam
gerekicem en azından şimdilik alttan kalan dersime çalışırım umarım hepimiz başarılı oluruz.
Bende işletme 2. sınıftayım ama ilk sınavdan sorumlu olduğumuz ünitelerin ancak yarısına kadar çalışabildim şuan. Bakalım nasıl yetiştirecem :uhm:
selam arkadaslar ben 2sınıfdayım alttan 2 dersım var ıktısad ve muhasebe ben evde calısıyorum unıversıtenın verdıgı kıtaptan calısıyorum daha konuların yarısına gelemedım bıle bıde her konudan kendım soru cıkartım onları ezberlemeyı dusunuyorum sonra da bol test cozecemde yetısırse offf yaaaa cok zor bızede nasıp olur mu acep mezun olmak allah hepımıze yardım etsın amın :Saruboceq:
arkadaşlar bu arasınava nerede gireceğimize dair kağıtlar ne zaman geliyo evlere? size geldimi?
arkadaşlar bu arasınava nerede gireceğimize dair kağıtlar ne zaman geliyo evlere? size geldimi?
ben geçen sene çok çalıştım ama gelin görinki kaldımm
onun için bu sene çalışmıyorum
şike var :roflol:
ben bir şey soracağım iki yıllık bir açıköğretim programından mezun olanlar bu iki yıllık bölümü yine açıköğretimden 4 yıla tamamlayabiliyorlar mı?
1.sınıftakı arkadaşlr ögrencı kımlık kartlarınızı aldınızmı ben daha alamdımyarın almaya gıdıcem
arkadaşlar sınava girerken nerde girceğimizi belirten belge ve öğrenci kimlik kartından başka bişey götürüyormuyuz girceğimiz binaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?