• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırız?

arkadaşlar sınava girerken nerde girceğimizi belirten belge ve öğrenci kimlik kartından başka bişey götürüyormuyuz girceğimiz binaya.

Yanında götürülecekler ; Sınav Yeri Kağıdın, Öğrenci kimliğin, Nüfus cüzdan veya ehliyet,
Gireceğin sınavda gerekiyorsa hesap makinası fakat çok özellikli olmayacak...

Arkadaşlar yarın ve pazar günü sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum...
Okul arıyorsanız şu adreste bulmanız çok daha kolay bilginize... Alt kısıma inerseniz
o bölüme ilinizi yazın o bölgedeki okulları veriyor meslek vs lisesi ise o zamanda bulunduğun yerde liseye tıkla...

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı

:Saruboceq::nazar:

Hepinize hayırlı cumalar.... dualarınız kabul olsun... Allah utandırmasın...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar sınava hazırmısınız şu birkaç günde nasıl sınava hazırlanılır?... Fikri olan paylaşsın lütfen... senağlama
Hızlandırılmış ders çalışmaaaa nasıl ve nereden çaılışılır?...

İyi geceler arkadaşlar bütünleme sınavına nasıl hazırlanmayı düşünüyorsunuz?...
Ders çalışmaya başladınızmı?... :sinifsinif:
Büte çok iyi hazırlanmam lazım... fikirlerinizi ve metodlarınızı bekliyorum , bekliyoruz paylaşırsanız sevinirim..... a.s

İyi geceler arkadaşlar bütünleme sınavına nasıl hazırlanmayı düşünüyorsunuz?...
Ders çalışmaya başladınızmı?... :sinifsinif:
Büte çok iyi hazırlanmam lazım... fikirlerinizi ve metodlarınızı bekliyorum , bekliyoruz paylaşırsanız sevinirim..... a.s

sana katılıyorum arkadaşım ben daha yolun başındayım 3ders var büte mafoldumben çok ii çalşmalıyım nasl ders çalştgımızı yöntemlerimizi paylaşalımm opuyorumnanaktan

sana katılıyorum arkadaşım ben daha yolun başındayım 3ders var büte mafoldumben çok ii çalşmalıyım nasl ders çalştgımızı yöntemlerimizi paylaşalımm opuyorumnanaktan

Süre kısa olduğu için bilinen yöntemler varsa paylaşılsın istiyorum. Şu günlerde ders çalışmaya başladım heyecan yaptım anlayacağınız geçmeliyim... :1rolleyes:

sen geçtin dimi büte falan girmicen

Büte gireceğim 2 sınavada çalışamamıştım oğlumun okulunda sınıf annesiyim, haftada bir gün satranç öğretmeye gidiyordum. Okul için gerekli paraları velilerden topla vs. ayrıca görme özürlüler derneğinde 8 yıldır okuyucuyum bu sebeplede birebir bir kızımıza kitap okudum onun sınavlarına gidip testlerini okudum evime geldi dersleri okudum derken kendi derslerime çalışamadım.
Büte çalışıp geçmek istiyorum... bu yüzdende hızlandırılmış çalışma yapmak istiyorum...

:sinifsinif:

Büte gireceğim 2 sınavada çalışamamıştım oğlumun okulunda sınıf annesiyim, haftada bir gün satranç öğretmeye gidiyordum. Okul için gerekli paraları velilerden topla vs. ayrıca görme özürlüler derneğinde 8 yıldır okuyucuyum bu sebeplede birebir bir kızımıza kitap okudum onun sınavlarına gidip testlerini okudum evime geldi dersleri okudum derken kendi derslerime çalışamadım.
Büte çalışıp geçmek istiyorum... bu yüzdende hızlandırılmış çalışma yapmak istiyorum...

:sinifsinif:

allah yardımcın olsn canm ya umarım herşey gönlüne göre olur çok güsel işler yapıyosn valla tebrikederim alkisalkisalkis

allah yardımcın olsn canm ya umarım herşey gönlüne göre olur çok güsel işler yapıyosn valla tebrikederim alkisalkisalkis

Teşekkürler canım... inşallah sende sınavında başarı gösterir başarılı olursun bir tanem... opuyorumnanaktan

kızlar esas bana yardım edın 7 dersten butteyım utanc verıcı ama ınanıyorum calısmaya yarın baslıyorum ve elımden gelenı yapıcam bana tuyo verın lutfenn 2 sınıfım 1 tane alttan mat gerısı 2 sıınıfı dersleır off kıne offf fıkır lazım sunu yaparsan ıyı olur gecersın gıbı(((

kızlar esas bana yardım edın 7 dersten butteyım utanc verıcı ama ınanıyorum calısmaya yarın baslıyorum ve elımden gelenı yapıcam bana tuyo verın lutfenn 2 sınıfım 1 tane alttan mat gerısı 2 sıınıfı dersleır off kıne offf fıkır lazım sunu yaparsan ıyı olur gecersın gıbı(((

Herkes geçti herhalde fikir verende yok selinciğim biz kafamıza göre çalışıcaz anlaşılan.... başarılar dilerim tatlım... :gitme:

Herkes geçti herhalde fikir verende yok selinciğim biz kafamıza göre çalışıcaz anlaşılan.... başarılar dilerim tatlım... :gitme:

tesekkur valla az bıraz basladım zaten cok hızlanma gerek yarından ıtıbaren senın kac ders var butte kacıncı sınıfsın

Canım ÜzÜlme bende 6 dersten bÜtteyım.Şımdı bı dershaneye yazıldım.bÜt ıÇın uygun fıyatlı kurslar oluyo.onlar geÇen sene Çok ıŞıme yaradı.bu senede 4 dersım yÜksek ılk sınavdan.bu yÜzden geÇerım ınŞallah dıyor ve Ümıdımı kaybetmıyorum.umarım ÇalıŞırsak baŞarıcazzzz

tesekkur valla az bıraz basladım zaten cok hızlanma gerek yarından ıtıbaren senın kac ders var butte kacıncı sınıfsın

Selinciğim, 4 sınıf İşletme Fakültesindenim... Bu yıl hiç derslerime çalışamadım oğluma adapte olmaktan okula git gellerden sınıf annesiydim. Oğlanı piyanoya götür görme özürlü kıza kitap okumaya git, nihayet üniversiteyi kazandı da emeklerimiz boşa gitmedi.
Yaz tatilinde de oğlanın piyano kursu devam etti , tatillere gittik vs vs... derken yüzmeye başladı lisansli yüzücü olmak derdinde hergün havuzdayız anlayacağın ders çalışamadım anlaşılan bu yıl kalacağımmm... mafoldumben

Canım ÜzÜlme bende 6 dersten bÜtteyİm.Şİmdİ bİ dershaneye yazıldım.bÜt İÇİn uygun fİyatlı kurslar oluyo.onlar geÇen sene Çok İŞİme yaradı.bu senede 4 dersİm yÜksek İlk sınavdan.bu yÜzden geÇerİm İnŞallah dİyor ve Ümİdİmİ kaybetmİyorum.umarım ÇalıŞırsak baŞarıcazzzz

Başarılar dilerim canım... İnşallah tüm arkadaşlar ve ben başarılı olur ve sınıfımızı geçeriz (hadi kendimide katayım dedim :(( )
a.s.

terlık arkadasım basarılar dıye msj yazmıssın saol umaraım ıyı olur pek umıdım olmasada bu arada yukarıda okudum ne kadar yararlı seyler yapıyorsun tebrık edrım msj ların kapalı ozel zıyaretcı hepsı o yuzdeb burdan yazıyorum herkese basarılar yarında gecsın bakalım sonucları beklıycez

terlık arkadasım basarılar dıye msj yazmıssın saol umaraım ıyı olur pek umıdım olmasada bu arada yukarıda okudum ne kadar yararlı seyler yapıyorsun tebrık edrım msj ların kapalı ozel zıyaretcı hepsı o yuzdeb burdan yazıyorum herkese basarılar yarında gecsın bakalım sonucları beklıycez

İnşallah iyi geçmiştir tatlım. Teşekkürler canım, elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. Sınav sonuçları belli olsada durumlar belli olsa... başarılı olduğumu düşünmüyorum fakat bakalım. Çalışamadım yoğunluktan o sebeple pek umut yok ... kaydirigubbakcemile4 Hayırlısı olsun diyelim... Özelim arkadaşım olmayanlara kapalıdır sayfama yazabilirsin profilime... yada seni eklerim tatlım... Ayrıca iyi bayramlar...opuyorumnanaktan

Terlikcim böyle bir topic actigin icin tesekkürler canimcim Şeniz

bende haziranda girdim sinava 4 yillik isletme kazandim

kayitimida oldum yani daha bu yil baslicam ,Allahinda izniyle

simdi bide hamileymisim napicam bilmiyorum mafoldumben

sende oglunun oldugunu yazmissin ,bebek cok etki ediyor mu canim yha ?

bu arada sen bitirdin artik sanirim dimi (insallah)

Selinciğim, 4 sınıf ışletme Fakültesindenim... Bu yıl hiç derslerime çalışamadım oğluma adapte olmaktan okula git gellerden sınıf annesiydim. Oğlanı piyanoya götür görme özürlü kıza kitap okumaya git, nihayet üniversiteyi kazandı da emeklerimiz boşa gitmedi.Yaz tatilinde de oğlanın piyano kursu devam etti , tatillere gittik vs vs... derken yüzmeye başladı lisansli yüzücü olmak derdinde hergün havuzdayız anlayacağın ders çalışamadım anlaşılan bu yıl kalacağımmm... mafoldumben

ahh canim yha simdi gordum sorumun cevabini

üzüldüm canim yha keske adapte olabilseydin derslerine

insallah bu yil basarirsin canim :Saruboceq: yani herkes basarir

Son düzenleme:
Back