Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyu acan arkadas mezun oldumu acaba ? merak eden yokmu yahu :) inş.olmuştur ben 2008 de acıldı gıbı gordum neyse
arkadaslar bende ck arastırdım yardımcı kıtapları ve dershanelerı muratta karar kıldım varmı baska murat dershanesıne gıdenler
konuyu acan arkadas mezun oldumu acaba ? merak eden yokmu yahu :) inş.olmuştur ben 2008 de acıldı gıbı gordum neyse
arkadaslar bende ck arastırdım yardımcı kıtapları ve dershanelerı muratta karar kıldım varmı baska murat dershanesıne gıdenler
okulun verdiği kitaplar çok ayrıntılı geldi bana özet olarak söylenicek bir cümleyi 4 5 cümle olarak açıklıyolar ek bir bilgi verseler tamam dicem ama boşyere zaman kaybı ek çalışma kitabındada herkes murat yayınlarını beğeniyor daha almadım ama almayı düşünüyorum
ewet bende merak ettim mezun olmuştur inşallah çok mutlu oluyorum mezun olanları görünce :)
bende bu yıl halkla ilişkiler son sınıfım.
muratilkumutun kitabını aldım ikiye ayrılıyor birinde atatürk ilkeleri ve ink tar.diğerinde halkla ilişkiler teknikleri vs diye gidiyor 6 dersten oluşuyor
şu an 6 dersten oluşan kitabı aldım ve çiziyorum çıkmış bütün soruları kitaptan bulup renkli keçeli kalemlerle çiziyorum bu hafta çizim bittikten hemen sonra çalışmaya başlıcam.
bende bu sene halkla ilişkiler bölümüne yazıldım. ilk yılım nasıl geçer neler önerirsin?
ne zaman çalışmaya başlıycaksınızz
kızlar bnde işletme1.sınıfım kaldımm malesef basladım çlşmlra vallahi ama yrdımcı kitap almm sart oldu murat yayınlarını alcm glba fiyatlarını blen tüm derstten varmı bir kitapta toplanmış sorulu cvblı.bana yrdımcı olursanz sevnrm gaza ihtycm var moralmen çökmş durumdym:Saruboceq:
Ben okul öncesi ögretmenlıgını bıtırdım arkadaslar.sınava 3 ay kal duzenlı hergun ıkı saat ders calısıp bır satta test cözdum ve hıc takılmadan bıtırdım okulu 4 yılda.bunu tavsıye ederım sıze. Okuyan arkadaslrım hepınız bıtırırsınız ınsallh.
inşallah kesin btrmmm lazım bnm ztn
yardımcı kitaplar ve geçmiş yıl sorularına çalışırsanız eminim başarılı olursunuz