• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırız?

konuyu acan arkadas mezun oldumu acaba ? merak eden yokmu yahu :) inş.olmuştur ben 2008 de acıldı gıbı gordum neyse

arkadaslar bende ck arastırdım yardımcı kıtapları ve dershanelerı muratta karar kıldım varmı baska murat dershanesıne gıdenler

okulun verdiği kitaplar çok ayrıntılı geldi bana özet olarak söylenicek bir cümleyi 4 5 cümle olarak açıklıyolar ek bir bilgi verseler tamam dicem ama boşyere zaman kaybı ek çalışma kitabındada herkes murat yayınlarını beğeniyor daha almadım ama almayı düşünüyorum

ewet bende merak ettim mezun olmuştur inşallah çok mutlu oluyorum mezun olanları görünce :)

konuyu acan arkadas mezun oldumu acaba ? merak eden yokmu yahu :) inş.olmuştur ben 2008 de acıldı gıbı gordum neyse

arkadaslar bende ck arastırdım yardımcı kıtapları ve dershanelerı muratta karar kıldım varmı baska murat dershanesıne gıdenler

Canım ben mezun olmadım. Yoğunluktan derslerime çalışamadığım için fakat çalışmadığım halde 3 dersten geçtiğimi de belirtmeden edemeyeceğim. Anlayacağın bu yılda 4 . sınıf işletme okuyacağım. Bırakacaktım fakat eşim devam etmemi istiyor o sebeple bende kısmetse bu yıl çalışıp bitirmeyi ve diplomaya kavuşmayı istiyorum opuyorumnanaktan plastikcim bilgilenmiş oldunmu tatlım... topikteki geçmiş konuları okursan neden çalışmaya vakit bulamadığımı öğrenmiş olursun yerimseniben
Yeni öğretim yılında tüm arkadaşlara başarılar dilerim... alkisalkisalkis

balettb0ab9.gif

okulun verdiği kitaplar çok ayrıntılı geldi bana özet olarak söylenicek bir cümleyi 4 5 cümle olarak açıklıyolar ek bir bilgi verseler tamam dicem ama boşyere zaman kaybı ek çalışma kitabındada herkes murat yayınlarını beğeniyor daha almadım ama almayı düşünüyorum

ewet bende merak ettim mezun olmuştur inşallah çok mutlu oluyorum mezun olanları görünce :)

Henüz mezun olamadım canlarım, 4 . sınıf işletmedeyim ve 3 dersten geçmişim çalışamadığım halde , neden çalışamadığımı şimdi tekrar yazamayacağım topiğin eski sayfalarından okursunuz opuyorumnanaktan
Yeni öğretim yılının hepinize ve bana başarı getirmesini temenni ediyorum... alkisalkisalkis

book-gift-fantasy-reader-card.jpg

48503428xk5.gif

Pc deki problem sebebiyle yazı çıkmamıştı bu sebeple tekrar yazdım ...

Son düzenleme:
bende bu yıl halkla ilişkiler son sınıfım.
muratilkumutun kitabını aldım ikiye ayrılıyor birinde atatürk ilkeleri ve ink tar.diğerinde halkla ilişkiler teknikleri vs diye gidiyor 6 dersten oluşuyor
şu an 6 dersten oluşan kitabı aldım ve çiziyorum çıkmış bütün soruları kitaptan bulup renkli keçeli kalemlerle çiziyorum bu hafta çizim bittikten hemen sonra çalışmaya başlıcam.

bende bu yıl halkla ilişkiler son sınıfım.
muratilkumutun kitabını aldım ikiye ayrılıyor birinde atatürk ilkeleri ve ink tar.diğerinde halkla ilişkiler teknikleri vs diye gidiyor 6 dersten oluşuyor
şu an 6 dersten oluşan kitabı aldım ve çiziyorum çıkmış bütün soruları kitaptan bulup renkli keçeli kalemlerle çiziyorum bu hafta çizim bittikten hemen sonra çalışmaya başlıcam.

bende bu sene halkla ilişkiler bölümüne yazıldım. ilk yılım nasıl geçer neler önerirsin?

Selam arkadaşlar bende sosyal hizmetler 2.sınıf a geçtim :jeyyar:Kurs a falan gitmedim biraz yardımcı kitaplarla biraz üniversitenin verdiği kitaplarla ve çoğunlukla kesinlikle tavsiye ederim geçmiş yıl sorularını çözerek ben çok faydasını gördüm.Yazarak çalışıyorum ve sık sık test çözüyorum.Bakalım bu senede ne yapacağız inş geçerim:hooray:Herkese başarılar diliyorum arkadaşlar...

kızlar bnde işletme1.sınıfım kaldımm malesef basladım çlşmlra vallahi ama yrdımcı kitap almm sart oldu murat yayınlarını alcm glba fiyatlarını blen tüm derstten varmı bir kitapta toplanmış sorulu cvblı.bana yrdımcı olursanz sevnrm gaza ihtycm var moralmen çökmş durumdym:Saruboceq:

Ben okul öncesi ögretmenlıgını bıtırdım arkadaslar.sınava 3 ay kal duzenlı hergun ıkı saat ders calısıp bır satta test cözdum ve hıc takılmadan bıtırdım okulu 4 yılda.bunu tavsıye ederım sıze. Okuyan arkadaslrım hepınız bıtırırsınız ınsallh.

bende bu sene halkla ilişkiler bölümüne yazıldım. ilk yılım nasıl geçer neler önerirsin?

ne zaman çalışmaya başlıycaksınızz

kızlar bnde işletme1.sınıfım kaldımm malesef basladım çlşmlra vallahi ama yrdımcı kitap almm sart oldu murat yayınlarını alcm glba fiyatlarını blen tüm derstten varmı bir kitapta toplanmış sorulu cvblı.bana yrdımcı olursanz sevnrm gaza ihtycm var moralmen çökmş durumdym:Saruboceq:

Ben okul öncesi ögretmenlıgını bıtırdım arkadaslar.sınava 3 ay kal duzenlı hergun ıkı saat ders calısıp bır satta test cözdum ve hıc takılmadan bıtırdım okulu 4 yılda.bunu tavsıye ederım sıze. Okuyan arkadaslrım hepınız bıtırırsınız ınsallh.

inşallah kesin btrmmm lazım bnm ztn

Arkadaşlar öncelikle hepinizin idealinize ulaşıp sınıfınızı geçmenizi diliyorum , bende dahil olmak üzere. Ben gönüllü işlerim ve oğlumun okulu dolayısıyla ders çalışmaya vakit bulamıyorum (malum 1.sınıfa başladı, piyano dersi, yüzme) kısmetse bu yıl zaman ayırmak istiyorum. KelebekAfyon arkadaşımızın yöntemi vakti olanlar için muhteşem bence. zehralimansur arkadaşım bu kadar da karamsar olma tatlım yaaa... Matmazelciğim kitaplarını aldıysan hemen başla çalışmaya tatlım... Ne kadar çabuk başlanırsa o kadar iyi yoksa yumurta kapıya gelince olmuyor bu işler... er_ca cığım ilk yılınsa mutlaka ilk sınavlardan çok iyi notlar almak lazım. ılk sınavlar çok çok çok önemli... iyi çalışmalar dilerim hepinize...

Kitap bilgileride aşağıdaki linktedir...

http://www.egitimsepeti.com/default.asp?git=8&altkategori=33598

a.s.

Merhabalar arkadaşlar,
Ders çalışıyormusunuz ?... yardımcı kitaptanmı ?... yöntemerinizi yada faydalanabileceğimiz site vs varsa paylaşırmısınız?...

alkisalkisalkis

bende başladım çalışmaya yerel yönetimler 1. sınıfım..davranış bilimleri bitti bugün hukuk çalışmaya başladım..murattan çalışıyorum dah ii kitap çünkü çok ayrıntı ve gereksiz..bak bu linkten faydalanabilirsin sorular var

AÖF

kızlar ben soru ezberliyorum,işletme 3.sınıftayım,intibaktan böyle geçtim,inşallah bu yılda geçerim....

Merhaba arkadaşlar Bütünleme sınavlarının yaklaştığı şu günlerde ne durumdasınız dersler çalışılıyormu?... nasıl çalışıyorsunuz. Hızlandırılmış kurs gibi kısa zamanda nasıl çalışırsak başarı gösterebiliriz... hayırlı akşamlar...

opuyorumnanaktan

Back