Anadolu Üniversitesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırız?

Bende bu aralar ders çalışamadığım için; telaşlanıyorum çünkü oğlum hastaydı bende hastalandım ve ders çalışamadım en kısa zamanda devam edicem...
Yazmadan ders çalışılamayacağını düşünenlerdenim. Bir sohbet esnasında duymuştum, yazarken bilgilerin beynimize daha iyi kayıt olduğunuydu. O yüzden bende yazarak çalışıyorum o esnada daha iyi anlıyorum... Başarılar diliyorum canım... bende aynı senin gibi diyorum bir an önce bitirsem şu 4 sınıfı diye (işletme)...a.s.

hepimize başarılar ve allah yardımcımız olsn diyorum işimiz zor canım ya,, bugun bi arkadaşla konuştumda oda maliye mezunu nasıl çalışıyodun diye sordum mesela bir üniteyi 3 kere okuyodum iyice sindiriyodum dedi hafta sonunda da kalan deneme sorularınla pratik yapıp bilgi tazeliyodum dedi iyi fikr olabilr 3 okumayla konuları iice anlarsn zaten .. tabi herkes kendnce bir plan program oluşturmştur kime nasıl kolay geliyosa öyle çalışır..

kızlar tv de başladımı ders anlatımı?
bn daha hiç çalışmaya başlamadım

Aralık ayında başlayacağını duymuştum... ben tv'den takip etmiyorum çünkü bilgisayarda var o yüzden canım... iyi dersler...kaydirigubbakcemile5

Amin evet işimiz zor hakikatten...Bu bilgileri paylaşalımki olsun belkide bu şekilde çalışıp iyi gelen olabilir. Denemekte fayda var. Tabiiki herkesin kendince yöntemi vardır gerçi ama olsun paylaşalımki bilgi olur isteyen dener...

Arkadaşlar tekrar yazıyorum, Murat yayınlarının sınavdan birkaçgün önce tüm katılmak isteyenlere deneme sınavı düzenliyor katılabilirsiniz bilginize...

Arkadaşlar tekrar yazıyorum, Murat yayınlarının sınavdan birkaçgün önce tüm katılmak isteyenlere deneme sınavı düzenliyor katılabilirsiniz bilginize...

iyiki söyledin canım ya cok saol :1hug: peki önceden kayıt yaptırmamız falan gerekiyo mu CADIARZU

a.s.kızlar işimiz çok zor yaaa ben de bu sene maliye kazandım ve şimdiden kara kara düşünüyorum dört sen e nasıl bitecek diye korkuyorum oturuyorum ders çalışmak içn uykum geliyo kşitaplarıın başında randıman alamıyorum ben yargı yayınlarının kaynaklarını aşldım bilmiyorum iimi ettim kötümü ordan çalışıyorum sonra yaprak testlerini çözüyorum ardından soru bankası testlerini çöüyorum ve en sonda açıköğretim fakültesinin verdiği kitapların testlerini çözüyorum ama bunları yaptıktan sonra uğraşıyorum kii aklımda kalsın diye aradan biraz geçiyo sanki hiç çalışmamışım gibi yaa napıcam ben bana yardım edin daha ii bi fikri olan var mı ???:uhm:

inş. hepimiz zamanında mezun oluruz zaman kaybına hiçmi hiç gerek yok :1closedeyes:

ben bir şey soracağım iki yıllık bir açıköğretim programından mezun olanlar bu iki yıllık bölümü yine açıköğretimden 4 yıla tamamlayabiliyorlar mı?

Mrb arkadaşlar
ben yeniyim daha ilk mesajım sizlere
bende aöf deydim bıraktım şimdi af tan kayıt oldum
1.sınıftayım bankacılık ve sigortacılık çalışıyorumda yorgunluktan kafam almıyor nasıl olacak bilmem

arkadaşlar bana birisi açıklamam yapabilir mi şu konuda : şimdi diyelim ara sınava girdim allah korusun 4 dersten düşük ve finaldede 1 inden başarılı oldum büte kalıyorum demi yani büte 2 dersten kalınmıyor illa 4 de olabilir yalnız bütten sadece 2 dersten kalırsam geçiyorum demi yalnış mı biliyorum lütfen bilgi....

İnşallah canım hayırlısıyla geçeriz emeklerimiz boşa gitmez. Unutuyorum diye kaygılandıkça daha çok unutursun çalışmalarını uykun geliyorsa, çalışıyormusun bilmiyorum ama sabah kahvaltıdan sonra ders çalış akşam üzerlerine bırakırsan çalışıyorsan yorgunluktan olabilir o zaman çalışmadan önce bir türk kahvesi iç... iyi dersler tatlım, başarılar dilerim...

Tabiiki 4 destende kalsan bütünleme sınavına katılıyorsun... o sınavda 2 den fazla ders bırakmamalısın yoksa kalınıyor tatlım. 2 den fazla derken 2 dersin biri şimdiki sınıfın dersi diğer tekide alttansa o zaman kalıyorsun... Ancak alttaki dersleri verdin ve bu yılki sınıfın derslerinden 2 adetse o zaman geçersin ... başarılar dilerim...a.s.

Çalışıyorsan nacizane fikrim, işten geldiğin gibi öncelikle yemeğini ye ve biraz dinlen derse başlarken Türk kahveside hazırla kendine ve derse başla ders çalışırken birazda kendimizi heveslendirmeliyiz azimli olmalıyız uykum var gibi düşünürseniz o zaman uykudan gözlerinizi açamazsınız ... Ben en güzel sabahları çalışırdım... Akşam erken yatardım ve sabah 5 yada 6 gibi kalkar bir saat bile çalışsam 1 ünite en azından bu bile yetiyordu... Başarılar dilerim tatlım...sengözlerimebaksanab

ben bir şey soracağım iki yıllık bir açıköğretim programından mezun olanlar bu iki yıllık bölümü yine açıköğretimden 4 yıla tamamlayabiliyorlar mı?

En yakınındaki büroya telefon et canım benim kesin bilgi almış olursun... a.s

Ankara - Aydınlıkevler => 0312-3184127 - 3183295

Ankara - Anıttepe => 0312-2317555 - 56 - 57

Ankara - Cebeci => 0312-3622371 - 3628749

iyiki söyledin canım ya cok saol :1hug: peki önceden kayıt yaptırmamız falan gerekiyo mu CADIARZU
Bana arkadaşım söylemişti başvuruyla ilgili bilgi sahibi değilim öğrenince yazarım fakat sizlerde araştırın daha kesin olur... hayrılı akşamlar...:1rolleyes:

ben şu an bir doktoramıda yapıyorum aynı zamanda 2yıllık halkla ilişkilerde okuyorum:)
pek çalışamıyorum ama başaracağıma eminim. bu arada bana kitapçık verilmemişti.neyse ben bir arayayımda gidip alayım kitapçık.teşekkürler kızlar. ama bence dersler o kadar da zor değil..kitaplar çok açıklayıcı anlatıyor herşeyi canınızı cok fazla sıkmayın :)

terlik çok teşekkür ederim bişey daha sorcam sınavlarda murat ilkumut yayınlarındaki soruların yarısından çoğu çıkıyormuş doğru mu hatta arkadaşım sorulara çalışsan bile geçersin demşt.
birde sen final sınavına nasıl hazırlanıyorsun 7.haftada onca ders nasıl çalışılır ki

Öyle diyor birçok arkadaşımız bende ilkumut yayınlarına çalışarak geçmiştim fakat illaki okulun kitaplarınada çalışmadan edemiyorum... en azından özet geçiyorum (yüzeysel)... bu topikte yazan birçok arkadaşım Murat yayınlarını daha çok tavsiye ediyorlar. Aslında düşüncem ama siz bilirsiniz okulumuzun verdiği kitaplardan çalışıp çok fazla test çözmekten geçiyor başarının temeli bu yıl öyle yapıyorum... Finalede önce çalıştıklarımdan yani yazdıklarımı gözden geçirip bol bol test çözmeyi düşünüyorum... Başarılar canım...

arkadaşlar ders çalışmaya başlıycam 2. sınıftayım alttan bir dersim var ama
2. sınıftaki derslerden hangilerinden geçip hangilerinden kalıdığımı unutmuşum
bunu nasıl öğrenebilirim bana yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…