selam kızlar,, bende kamu yönetimi 4. sınıftayım ooff şu son seneyide hayırlısıyla bitirsek.. çalışmaya başladım ama şu son bir haftada kitapları açamadım..daha var gibi geliyo ama 2 ay kaldı yetişir inşş.. siz nasıl calışıyosunuz yaa karar veremiyorum ben şmdi butun dersleri eşit çalışıyrm bigün bir dersten 1-2 unite ertesini günü baska dersten murat yayınlarından calışıyorum deneme ve ornekleri soruları not alıyorum iyi bi yontemmi yaa not almak biraz zaman kaybı oluyo
kızlar tv de başladımı ders anlatımı?
bn daha hiç çalışmaya başlamadım
hepimize başarılar ve allah yardımcımız olsn diyorum işimiz zor canım ya,, bugun bi arkadaşla konuştumda oda maliye mezunu nasıl çalışıyodun diye sordum mesela bir üniteyi 3 kere okuyodum iyice sindiriyodum dedi hafta sonunda da kalan deneme sorularınla pratik yapıp bilgi tazeliyodum dedi iyi fikr olabilr 3 okumayla konuları iice anlarsn zaten .. tabi herkes kendnce bir plan program oluşturmştur kime nasıl kolay geliyosa öyle çalışır..
Arkadaşlar tekrar yazıyorum, Murat yayınlarının sınavdan birkaçgün önce tüm katılmak isteyenlere deneme sınavı düzenliyor katılabilirsiniz bilginize...
a.s.kızlar işimiz çok zor yaaa ben de bu sene maliye kazandım ve şimdiden kara kara düşünüyorum dört sen e nasıl bitecek diye korkuyorum oturuyorum ders çalışmak içn uykum geliyo kşitaplarıın başında randıman alamıyorum ben yargı yayınlarının kaynaklarını aşldım bilmiyorum iimi ettim kötümü ordan çalışıyorum sonra yaprak testlerini çözüyorum ardından soru bankası testlerini çöüyorum ve en sonda açıköğretim fakültesinin verdiği kitapların testlerini çözüyorum ama bunları yaptıktan sonra uğraşıyorum kii aklımda kalsın diye aradan biraz geçiyo sanki hiç çalışmamışım gibi yaa napıcam ben bana yardım edin daha ii bi fikri olan var mı ???:uhm:
inş. hepimiz zamanında mezun oluruz zaman kaybına hiçmi hiç gerek yok :1closedeyes:
Tabiiki 4 destende kalsan bütünleme sınavına katılıyorsun... o sınavda 2 den fazla ders bırakmamalısın yoksa kalınıyor tatlım. 2 den fazla derken 2 dersin biri şimdiki sınıfın dersi diğer tekide alttansa o zaman kalıyorsun... Ancak alttaki dersleri verdin ve bu yılki sınıfın derslerinden 2 adetse o zaman geçersin ... başarılar dilerim...a.s.arkadaşlar bana birisi açıklamam yapabilir mi şu konuda : şimdi diyelim ara sınava girdim allah korusun 4 dersten düşük ve finaldede 1 inden başarılı oldum büte kalıyorum demi yani büte 2 dersten kalınmıyor illa 4 de olabilir yalnız bütten sadece 2 dersten kalırsam geçiyorum demi yalnış mı biliyorum lütfen bilgi....
Mrb arkadaşlar
ben yeniyim daha ilk mesajım sizlere
bende aöf deydim bıraktım şimdi af tan kayıt oldum
1.sınıftayım bankacılık ve sigortacılık çalışıyorumda yorgunluktan kafam almıyor nasıl olacak bilmem
ben bir şey soracağım iki yıllık bir açıköğretim programından mezun olanlar bu iki yıllık bölümü yine açıköğretimden 4 yıla tamamlayabiliyorlar mı?
Bana arkadaşım söylemişti başvuruyla ilgili bilgi sahibi değilim öğrenince yazarım fakat sizlerde araştırın daha kesin olur... hayrılı akşamlar...:1rolleyes:iyiki söyledin canım ya cok saol :1hug: peki önceden kayıt yaptırmamız falan gerekiyo mu CADIARZU
terlik çok teşekkür ederim bişey daha sorcam sınavlarda murat ilkumut yayınlarındaki soruların yarısından çoğu çıkıyormuş doğru mu hatta arkadaşım sorulara çalışsan bile geçersin demşt.
birde sen final sınavına nasıl hazırlanıyorsun 7.haftada onca ders nasıl çalışılır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?