Aşağıdaki adrese gir ve kayıt ol, burada çözebileceğin sorular mevcut bildiğim kadarıyla.... Başarılar dilerim...
Ana Sayfa
kayıt olmuştum daha önce siteye fakat bulamadım e-sınav diye bir bölüm war ama ordakiler geçmiş sorular değil kendini sınamak amaçlı deneme sınawı gibi yani acaba dedim ben mi bulamıyorum yoksa geçmiş sınaw soruları yayınlarmıyormu
Merhaba arkadaşlar ...evet geçmiş sorular yayınlanıyor aöf sitesinde Anasayfa - Açıköğretim e-Öğrenme Portalı bu adrese girip oturum açtıktan sonra fakulte listesinin en altında sınav soruları yazar ordan bulabilirsiniz geçmiş yıl sorularını.. başarılar
Arkadaşlar İşletme 4. sınıf kayıtları başladımı? Benim kağıtlarım gelmedi...
Sanırm en yenı benım 1sınf beım biro yonetımı
dersteri internetten indirerk calışmayı planlıyorum baklım verımlı olackmı benımiçin
kızlar ben önlisans mezunuyum ve dikey geçişle açıköğretime kayıt oldum ama tc kimlik nosuyla açıköğretimin sitesinden giriş yapamıyorum nedense :1no2: acaba kimlik kartımı daha alamadığım içinmi giriş yapamıyorum
canım benim sana kolay gelsin demekten başka bişi bulamıyorum inan ki kaydirigubbakcemile5
Canım çocuk yoksa bugününün kıymetini bil ve çalış pişman olursun. Ben öyle çocuk yokken gezdim vaktimin kıymetini bilmedim. Şimdi hem oğlumun okuluna koşuyorum hem gönüllü işler derken işletme 4'e geçtim... süre uzadı anlayacağın olan bana oldu... senağlamaya bı turlu verımlı calışamıyorum
gercı calışmayı da seven bı rısı değilim ama vicdan azabı duyuroum vakıt cabuck gecicek biliyorum ama oturamıyorum bı turlu bi engelımde yok bı kocişim var sedecenek ;:)
24 kasım -24 aralık kayıt yeniletme dönemi ... of bu sene sınıfta kaldım çok moralim bozuk ya 3 dersim var şu an bütün sene boyunca onlarla geçicek tüm derslerle uğraşmıycam belki ama boşu boşuna bir sene kayıp o kadar üzülüyorumki bunalıma giriyorum düşündükçe kabus gibi geliyor :'(
ben de bu sene işletme 3ü okuyacağım inşallah.çalışırken hem okulun verdiği kitaplardan hem de egem yayınlarının yardımcı kitaplarından çalıştım.önce yardımcı kitaptan bir kez konuyu okuyorum daha sonra aöf nin kitaplarından çalışıp soru çözüyorum.sayısal ağırlıklı dersleri muhakkak yazarak çalışıyorum.özelliklede muhasebeyi.sonuçlar güzel yılsonu not ortalamam 70 ve üstü..
teskkur edrim canım
baa acırgibi konuşmaydısanırm bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?