anadolu çınar(yeni adı avicenna) hastanesini bilen varmı

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
39
merhaba arkadaşlar
istanbul k.bakkalköydeki çınar hastanesinde sibel hanımı tanıyan varmı??doktor araştırması yapıyorum bana çok yakın bi hastane burası bilen varsa yardımcı olabilirmi bana bu konuda rica etsem....yerimseniben

sezeryanla ilgili ama normal doğumda nasıldır bilmem ben adet düzensizliği ve hormon için gittim fazla ilgili değidi bir de ultrasona yattığımda biraz göbekli olduğum için beni hamile sandı ve karnımda bebek aradı çok sinirlendim
zeynep hanımı bilmiyorum

ben sibel hanımın hastasıydım sezeryanla doğum yaptım.fena deil ama ebemden hiç memnun kalmadım çok sinirli ve sürekli fırça atan bi kadın.ayrıca doktor sürekli masraf çıkarıyo.olur olmaz yere testler istiyo ve hemen yaptırmanı istiyo yani sanki emrivaki yapıyo.ama hamilelikten önce adet düzensizliğim için gitmiştim pek ilgili deildi.birde çok bilgili olduğunu sanmıyorum.yakın zamanda ikinci bi hamilelik geçirdim ama dış gebelikti kendisi bunun tedavisini üstlenemedi sadece zeynep kamilde yapıldığını söledi halbuki bütün özeller yapıyodu ve ben medipolde şule hanımda tedavi oldum.çokta memnun kaldım ama yinede sen bilirsin

ilginiz için tşk ederim arkadaşlar bugün dayanmadım gittim sibel hanıma zeynep hanım çok yoğun olduğundan sibel hanıma gittim ilgili davrandı ultrasyondada öle ama banada testler konusunda tezat geldi ilk gebeliğim olduğu içinde korkuyorum açıkcası şimdi oraya gitmişken zeynep hanıma gitmeyde çekiniyorum açıkcası dosya açtılar benim için baya uğraştırlar..şimdi aynı hastaneden diğer doktora gitmeye açıkcası çekiniyorum:1no2:

canım bişey sorcam doğum yaptım dedin peki doğumda luzümsuz masraf çıkartıyolarmı çok özel olmazsa ne kadarla çıktın hastaneden??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…