Ana kuzusu

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
ya bu ana kuzusu erkeklerle nasıl mücadele edilebilir bilen varmı nişanlım cok anneci herkes annesini sever tabi ama bu baska kayınvalidem iyidir ama bazen bi laf der öylece kalakalırsın bende kayınvalideme cvp veremem hem yenı gelınım saygısızlık yapmamak için hemde benımde bi erkek kardesım var annem var onu düşünerekten susuyorum sinirimi nişanlımdan cıkarıyorum halıyle anlatıyorum durumu oldugu gibi bi kerecik olsun annesine suc bulmadı bana sen hep yanlıs anlıyosun diyo öyle demek istememıstır böyle demiştir de sen yanlıs anlamısındır ne yapacagımı şaşırdım ya bazen kayınvalidem nişanlımın yanına bişiy diyo ağzını acıpta anne sen nedıyosun demedı ya yarın birgün arkamdada durmazsın sen diyorum sesi cıkmıyo bu erkek milleti ne kadar analarına düşkün

çok haklısın radyolog hepsi ana kuzusu ama bazıları aile olduklarının ayrımını yapamıyo bence biraz politik olmak gerekli böyle açık sözlü olunca kimseye yaranamıyorsun

çok haklısın radyolog hepsi ana kuzusu ama bazıları aile olduklarının ayrımını yapamıyo bence biraz politik olmak gerekli böyle açık sözlü olunca kimseye yaranamıyorsun

evet politikler herzaman kazandı herşeyi söyleyende kötü oldu dili uzun oldu cvp veriyo oldu valla sırf bu konuda güvenemiyorum nişanlıma yarın öbür gün ciddi problemler oldugunda ki insallah olmaz benım yanımda degıl karsımda durur anne babasına karsı

canım sende onların karşısında gibi değil yanlarında olcaksın istediklerini yaptırmak için.şimdiden sanki onlara karşı gibi olursan nişanlın iyice yapışır 5 yıllık evlilik ve 5 yıldır kaynanazede olarak diyorum bunları

zaten yapısık annesinine getircem gelirken ayrı yasayamaz ben kimseen bişiy istemıyorum da sadece anasına bazen anne hata yapıyosun desin

zor ya eşin seni bırakıpta annesini tutuyosa gerçekten çok zor bi durum inşallah bende bu durumu yaşamam kimse yaşamasın iş bize kalıyor hanımlar eşleri annelerinin dolduruşundan koruyalım guclubacismile erkeklerde hemen dolduruşa geliyo zaten maşallahları var yani lmaz:

ayy bnim kardeşim bize çok düşkündü nişana kadar sonradan diyer tarafa yakınlaştı biz biraz uzak kaldık ya evlenince o aileden çıkınca sana ait oluyo kokma kardeşimede aynısı oldu eşimede kardeşimle aram çok iyidi ya bnde bi gelinim ama kardeşler arasında sinsilik yapmıyorm biziim gelin çok sinsi kardeşimle ne yaptı ne etti aramızı bozdu ama bu devri daim dünyası onun kardeşinede aynısı olucak canım bnce üzülme nişanlınla evlenince sana daha yakın olur bu bölye kayın validenle aynı şehirdemi oturuyosunuz ?:1ninca:

en başta ana düşkünü olyorlar sonra karı böyle bu bnm içinde geçerli herkes için ben haklı olsam bile kardeşim bni haksız görüyo o doru dio gibi ama bunun aynısınıda eşim de yapıyo ama eşim dengeliyo ama kardeşim denge konusunu biraz şaşıyo ama bnce eşin sana düşkün olucak korkma :)

benimki henüz denge kuramadı kurmayada calısmıyo zaten ne olcak bilmem ya

benimki henüz denge kuramadı kurmayada calısmıyo zaten ne olcak bilmem ya

canım merak etme en sonunda sennle yaşıcak ennleriyle değil sana bağlanıcak anne tarafını unutucak hayat byle aynı şey kardeşimede oldu eşimede çif taraftan bakılıncanormal geliyo insana ama zaten bnm kaynvalidemle sorunum yok sorunsuz bi kadınsa iyi geçinmeye bak etliye sütlüne karışmıyosa kadını kendinden soğutmaya bak a.s sen kazanırsın unutmakaydirigubbakcemile5

annemle kayınvalidem bir perde yüzünden nerdeyse tartışma raddine geldiler annem benim fikrimi biliyo ama kendi fikrinide söylerken beni iğneliyo kayınvalidemde bırakalım kendılerı karar versinler diyo kızlar siz söyleyin allah aşkına fransız camlarım var stordan baska perde uymuyo klasık perde yapsak hemen kenarda kalorifer peteklerı var olmaz annemde inatla sen calısan bayansın kullanamassın beceremessın duzgun bişiy al hayır stor alıcam dedıgımde iyi sen bilirsin yarın öbür gün dert yanma o zaman kullanması zormus deme diyo ne yapıcagımı sasırdım kırmakta ıstemıyorum ama gercekten klasık perde olmaz o kocaman camlara yardım edin lütfen ya 2 taraf arasında esya yuzunden polemık yasansın istemıyorum

bnce stor al bn onlardan kullnıyorum ve camlarımda çok büyük hem çabukta kirlenmiyo benmki geçirmeli stordan perdeleri çıkarıp yıkaya biliyorsun bi sor istersen onların silme bezinide veriyolar bazen bide kardeşim bana yurd dışından bir temizleme sprey gtrmşti perdeye sıkıyorum bıraz bekliyrum perdedeki kiri çıkarıp köpük halinde kir bırakıyo sonra o köpüğüde siliyorum tertemiz oluyo ama Türkiyede varmı bilmiyrmm ben aradım ama bulamadım bulursam sana markasını verim tatlım bnce sen ne istiyorsan onu al senn evin annenin yada kavınvalidenin evi deiğil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…