Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bundan mı bahsediyodun çok kalite bişey değil bu gün gördüm bunu 49 tl pendikte Eki Görüntüle 1029098
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet anakucağı bu model oluyor canım,,kanz ,hem anakucagı hemde bebek arabası 2 li olandan aldım dün bende,markası belli olmayanlar çok kötü oluyor gerçekten
bu cokmu gerekli?? almazsak ne olur ??
evet anakucağı bu model oluyor canım,,kanz ,hem anakucagı hemde bebek arabası 2 li olandan aldım dün bende,markası belli olmayanlar çok kötü oluyor gerçekten
bu anakucağı değilki, bu taşıma koltuğu yada oto koltuğu ilk aylar için
ana kucağı farklı evde kullanılıyor
ve benim bildiğim de bu
bende dün aldım bunu
fisher price titreşimli
Eki Görüntüle 1040387
ayrıca kanz konusunda haklı olabilirsin, ben haftasonu kanz mağazasında araba gördüm, fiyatını falan sordum üzerinde kanz yazmıyordu
ve arabanın broşürünü verdiler bize, o da kanz değildi.
sizin aldığınız araba ve taşıma koltuğu şeklinde olanlara travel sistem deniliyor
iyi günlerde kullanın, resmini koyun bizim de fikrimiz olsun
http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=ana+kucağı
sizin belirttiğinizde ana kucağı dıye geçebilir ama sitelerdeki ürünlere bakarsanız ,taşıma koltugu dediğiniz şey ana kucağı olarak geçiyor
benım aldıgımda travel sistem zaten,nedne herkes böyle bi hışımla konuşuyo anlamış değilim ,
sizin bildiğiniz kadar bende biliyorum ,meraklanmayın
canım hayırlı olsun çok şirin çok güzel ben daha cinsiyeti bilmediğim için ve erken oldugu için bi parça bile bişey almadım seninki belli olmuştur bana burdan ya da özelden yazarmısın tatlımbu anakucağı değilki, bu taşıma koltuğu yada oto koltuğu ilk aylar için
ana kucağı farklı evde kullanılıyor
ve benim bildiğim de bu
bende dün aldım bunu
fisher price titreşimli
Eki Görüntüle 1040387
ayrıca kanz konusunda haklı olabilirsin, ben haftasonu kanz mağazasında araba gördüm, fiyatını falan sordum üzerinde kanz yazmıyordu
ve arabanın broşürünü verdiler bize, o da kanz değildi.
sizin aldığınız araba ve taşıma koltuğu şeklinde olanlara travel sistem deniliyor
iyi günlerde kullanın, resmini koyun bizim de fikrimiz olsun
isteye bağlı ,gezerken elinde taşıyacaksan bebeğini,rahat edıceksen almayadabılırsın,tercih senin
chicco polly macig hem ana kucagı hem mama sandalyesı işlevsel uzun arastırmalardan sonra bunu almaya karara verdım dogumdan 3 yaşa kadar kullanılıyor
canım hayırlı olsun çok şirin çok güzel ben daha cinsiyeti bilmediğim için ve erken oldugu için bi parça bile bişey almadım seninki belli olmuştur bana burdan ya da özelden yazarmısın tatlım
ana kucagı Eki Görüntüle 1040817 bunada deniyor arkadaşım ebonda sanırım onu kastettti ben senin dediğini taşıma koltugu ya da puset diye duymuştum ama yazınca o da çıktı görsellerde
merhaba belki okuyanlar olur dıye not düşmek istedim
kanz traverten sistem bebek arabası aldım ,ama geri gönderdim ,çünkü kanzın bebek arabası üretimi yokmuş,tamamen sahte ürünlermiş,
ilk defa aldıgım ıcın deneyımsızlık yasadım ,
e bebekten kraft marka yine traverten sistem bebek arabası aldım ,en azından içime sindi şimdi
güle güle kullanım inşallah
Canım acaba fiyatını yazabilir misin?