• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana kucağı kullanan var mı?

bircana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
115
2
96
40
İstanbul
kızlar benim bebişim 45 günlük ve ona bebek arabası aldık dışarı çıkarken onunla götürüyoruz ama ana kucağı alıp almam konusunda kararsızım sizler aldınızmı hangisini önerirsiniz.
titreşimli ve müzikli ana kucağı kullanan var mı

canım ben chicco'unkini aldım.....güzel ve kullanışlı...fiyatıda iyi....kızımında müziği ve üzerinde dans eden ayıcıkları dikkatini cekiyor..ama en fazla yarım saat üzerinde kalıyorlar...sıkılıyorlar...sonra 1-2 saat arayla tekrar konulabiliyorlar...iyi oluyor ama kahvaltı falan yaparken yemek yerken onda duruyorlar....hatta şuan kızım onda oturuyor :)))tavsiye ederim...

nerede oturuyorsun ben avcılar nar bebeden aldım...siteside var nar bebe yaz cıkar...

cnm chicconun do re mi sini mi aldın fiyatıda uygunmuş aslında ama sitede pek fazla ayrıntı göremedim
müziği var mı yada sallanabiliyormu taşıma açısından nasıl
ben aslında fisher price in yağmur ormanı ana kucağını düşünüyorum titreşimli müzikli ama kararsızım şimdi o kadar para verir alırım birde içinde durmazsa pişman olmak istemiyorum.
birde taşıma kapasitesi fisher price in 9 kğ kaç aylık olana kadar kullanabilecek ki kızım 1,5 aylık ve 5,5 kilo zaten ayda bir kilo alacağını hesaba katarsak ancak 6 ay kullanabilir
çok kararsızım bilemiyorum

evet canım chicconun doremi si gayet iyi tasımasıda...okadar pahalı birşey almaya hiç gerek yok çabuk büyüyorlar hemde belki kullanmayabilirde paraya yazık olmasın...müzikli elinle saga sola sallanmıyo yukarı asagı dogru sallanıyor....titreşimli...ayıcanlar hareket ediyor...9 kg ma kadar....karar senin a önce oturturdum ben 45 dk falan kaldıüzerinde mesela...

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için haklısın okadar pahalı birşey almaya gerek yok alırsam seninkinden alıcam

ben anakucaği hiç almadım,sebebi de hem ağır bana geliyordu,bebeği koyduğunda,hem üç ay sonra bebek sığınmıyor anakucağına,bence gereksiz,ben onun yerine çok kulanışlı bebek arabasını aldım,çok geniş ve hafif aynı anda,ama bazıları çok seviyorlar anakucakları nedense bilmiyorum:kahve:

bende aldım ama açıkçası pişmanım belki ilk zamanlarda üzerinde sallayarak uyumaya alıştırsaydım yararını görürdüm ama ben belki rahat eder ağlaması durur diye düşünmüştüm ama malesef 1 kaç kere kullandık 1,5 yaşına kadar araba koltuğu olarak kullanılabiliyormuş belki öyle denerim birde ana dizi varmış o ana kucağı gibi değil daha farklı sanırım belki o daha kullanışlıdır

teşekkür ederim hepinize sanırım haklısınız ana kucağı almaya gerek yok
bebek arabası var zaten dışarıda kullanmak için onu kullanıyorum zaten hem bebişimde 1,5 aylık oldu ana kucağını alsamda uzun süre kullanamayacak

bende aldım oğlum 3 aylık daha bir kere bile oturmadı sevmedi çünkü.
bence gereksiz... bir çok güzel bebek arabaları var onlar daha kullanışlı. ben oğluma ana dizinden tutunda hamaklara kadar ne aldıysam içinde 2 dakika bile durmadı. en sonundakendi icadım olan bir hamak yaptım ve içinde rahatça uyuyor. o uyurken bende işlerimi yapıyorum. benim oğlum yeni yöntemleri sevmedi yine eski usul uyuma yöntemlerini tercih etti..

benım kızım tÜm gÜn onun ÜstÜnde neresı gereksız anlamadım kullanmayanlar bebeklerı gÜn ıÇerısınde nerde bırakıyorsunuz yatak Üzerındemı yoksa yere bı battanıye serıp ÜstÜndemı yoksa bÜtÜn gÜn kucaĞınızdamı tutuyorsunuz .gereksız olumu hıÇ hem alamak ısteyen arkadaŞım al derım alla bebek arabasının yerı ayrı o ayrı hem bebk arabası dıŞarısı ıÇın kullanılıyorsa eın ıÇınde oda oda dolaŞtırmak hıjyen bakımından pek ıyı olmaya bılır bu da benım fıkrım.

kızlar ana kucagından bahsediyoruz tasıma koltugundan değil....bu ürünün bebek arabasıyla ne alakası var anlayamadım....chicco doremi ana kucagı deyin googleye cıkar...hangi üründen bahsettiğimizi görmüş olursunuz...bence cok rahat ve kullanıslı...araba ayrı tasıma koltugu ayrı ana kucagı ayrı bi ürün bilginize arkadaslar...

tavsiye ederim canım kızım 5 ayında hala kullanıyorum çok rahat o ana kuvağında tv izliyor bende işlerimi yapıyorum :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar chicco doremı ana kucağı almıştım az once kurduk ama ben 3 farklı pozisyona gırdığını sanıyodum ama bu sabıt sallanmıyorda dımdık duruyor anlamadımkı
kullanan arkadaslar bılgı verırmısınız?
ama doremı modelı dreams değil...

kıslar bende hem anakucağı hem taşıma koltuğu olanlardan aldım ama oğlum sevmedi maalesef. ilk zamanlar itiraz etmiyodu ama şimdi herşeyin farkında. 10 dk duruyor durmuyor ağlıyor. içinde sıkılıyor. ben hem ev içinde hemde arabada kullanıyorum. bebek arabası yürüyerek gittiğinizde gerekli . ama kendi aracınızla bi yere giderseniz hele de benim gibi yalnızsanız mutlaka gerekli araç koltuğu. ikisini ayrı ayrı para verip almaktansa böyle almak daha avantajlı. bebeğim ana kucağı olarak sevmesede bir yere giderken arabaya takıyorum çok rahat oluyor.

kızlar bende almayı düsünüyorum 1 hafta sonra dogcak bebeıkım.peki ana kucagı ve oto koltugu dogar dogmaz kullanılabiliyormu egimli ya o yüzden tereddüt ettim

Ben kızıma Chicco Dreams Ana Kucağı Candy olanı aldım.Çok memunum.ilk başlarda gereksiz olduğunu düşünüp almamıştık ama aldıktan sonra çok gerekli olduğunu anladım.kızım 6.5 aylık şuan.Artık mama sandalyesi olarak kullanıyoruz.Sallanan bir sandalyeye dönüşüyor çünkü istenirse sabitlenebiliyor.

ihtiyaçlar duruma ve çocuğa göre değişiyor... ben kızıma araba koltuğu+ana kucağı modelini aldım. kızım 1 yaşında hala kullanıyoruz ve o olmasaydı ne yapardık bilmiyoruz. uzun yolculukta harika rahatça içinde uyuyor, yanınızda başkası olmadan bebişinizle arabayla istediğiniz yere gidebiliyorsunuz, misafirliğe gittiğinizde içinde uyutup uyandırmadan içinde istediğiniz yere taşıyorsunuz, daha bi sürü güzel özelliği var ben iyiki almışım diyorum ve herkese tavsiye ediyorum

arkadaşlar bende chicconun do re mi ev tipi ana kucağını aldım ve aldığım günden bu yana uyanık olduğu saatlerde hep üstündeydi kuzum ve hiç sıkılmadı ama 9 kg kadar olduğu için son günlerimizi yaşıoruz malesef ve nasıl oyalıyacağımıda bilmiyorumm :( ve birde ev tipi ana kucağıyla oto koltuğu olanlar apayrı bişeyy ben şiddetle tavsiye ederimm oğlumm daha 4.5 aylı ama 9 kiloo 2 ay doya doya kullandıkk..

Back