Bebek İkinci El Ana kucağı arıyorum.( İstanbul anadolu yakasından)

ipekdurak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
122
0
46
İstanbul
kızlar anakucağı almak istiyorum ancak görmeden almak istemiyorum.o yüzden istanbul anadolu yakasında oturup elden alabileceğim kişi vardır umarım aranızda.:emir_bebek:

kızlar anakucağı almak istiyorum ancak görmeden almak istemiyorum.o yüzden istanbul anadolu yakasında oturup elden alabileceğim kişi vardır umarım aranızda.:emir_bebek:

Merhaba,ben de anakucağı var,dışarıda kullanılan,çok temiz,chicco marka,anadolu yakasında oturuyorum,siz ev tipimi arıyorsunuz yoksa dışarıda kullanılanımı..i

Merhaba,ben de anakucağı var,dışarıda kullanılan,çok temiz,chicco marka,anadolu yakasında oturuyorum,siz ev tipimi arıyorsunuz yoksa dışarıda kullanılanımı..

Merhaba,ben de anakucağı var,dışarıda kullanılan,çok temiz,chicco marka,anadolu yakasında oturuyorum,siz ev tipimi arıyorsunuz yoksa dışarıda kullanılanımı..

yok cnm dışarıda kullanmak için arıyorum bende.modeli nedir acaba birde ne kadara satmayı düşünürsünüz

bende graco marka var junior modeli sıfırı 350 civarı ben 100e düşürdüm ilgilenirsen elden bakabilirsin anadolu yakasındayım

Cybex var bendede bende Anadolu yakasındayım aton basıc modelı ıstersenız resım atarım
Asagıdakının aynısı cok kullanışlı ve rahat

Son düzenleme:
Cybex var bendede bende Anadolu yakasındayım aton basıc modelı ıstersenız resım atarım
$image.jpg

teşekkür ederim hepinize.ama 2.el olarak fiyatlar biraz pahalı geldi.birde çok uzun süre kullanabileceğimiz bişey değil.çok özellikli olmasıda önemli değil bizim için.o yüzden durumumuzda bu aralar biraz sakat olduğu için pahalı geldi eşimede :(.sağolun yinede kızlar.

teşekkür ederim hepinize.ama 2.el olarak fiyatlar biraz pahalı geldi.birde çok uzun süre kullanabileceğimiz bişey değil.çok özellikli olmasıda önemli değil bizim için.o yüzden durumumuzda bu aralar biraz sakat olduğu için pahalı geldi eşimede :(.sağolun yinede kızlar.

Ben en son 90 tlye verebılırım

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, Alman markası. Duyan bilen, kullanan, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, Alman markası. Duyan bilen, kullanan, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim??? Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

Merhaba yaklaşık 1 ay geçmiş ama hala arıyormusunuz.Bende çok temiz kanz marka var.İsterseniz resimlerini ekleyebilirim.80 tlye vericem.

Back