Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar anakucağı almak istiyorum ancak görmeden almak istemiyorum.o yüzden istanbul anadolu yakasında oturup elden alabileceğim kişi vardır umarım aranızda.![]()
kızlar anakucağı almak istiyorum ancak görmeden almak istemiyorum.o yüzden istanbul anadolu yakasında oturup elden alabileceğim kişi vardır umarım aranızda.![]()
Merhaba,ben de anakucağı var,dışarıda kullanılan,çok temiz,chicco marka,anadolu yakasında oturuyorum,siz ev tipimi arıyorsunuz yoksa dışarıda kullanılanımı..
yok cnm dışarıda kullanmak için arıyorum bende.modeli nedir acaba birde ne kadara satmayı düşünürsünüz
teşekkür ederim hepinize.ama 2.el olarak fiyatlar biraz pahalı geldi.birde çok uzun süre kullanabileceğimiz bişey değil.çok özellikli olmasıda önemli değil bizim için.o yüzden durumumuzda bu aralar biraz sakat olduğu için pahalı geldi eşimede.sağolun yinede kızlar.
Ben en son 90 tlye verebılırım
teşekkür ederim canım.bizim bütçemiz 70 falan.bir kişi var avrupa yakasında fakat.cevap bekliyoruz ondanda.
bende graco marka var junior modeli sıfırı 350 civarı ben 100e düşürdüm ilgilenirsen elden bakabilirsin anadolu yakasındayım