Ana gibi yar olmaz m gerekten ?

Böyyle anne olmaz olsun canım....doğurmakla anne baba olunsaydı..kediler köpekler de anne baba olurdu...senin annen seni büyütendir...o da vefat etmiş zaten...senin görevin ona dua etmek...bırak öyle anne olmaz olsun...rabbim bilmiş te yazmış kaderinizi böyle demek ki..

canım sık dişini,elbette seninde huzura kavuşacağın günler yakındır.yine de buna şükür demek lazım.beterin beteri var.rabbim sana sabır versin.babanla geçireceğin huzur dolu yıllar diliyorum sana.umarım ablanlada aran düzelir.

Bayrama 3 gün kaldı ..

Her bayram gelişi kalbime kayalar vuruyor ardı sıra ..
Nasıl yaşınır bu bayram .. sabah kalkıcaz .. evde senı arıycam
Koşuşturmanı arıycak gözlerim,kokunu arıycak,ellerını arıycak ellerim yine
İsmimi çağarmanı,hadı kahvaltıya bayram bugun deyişini özluycek dilim..

Kimsesizliğimi vurucak gün bayram olur mu Anne ?
Ya Toprağın ? o acımasız manasız kara toprak .. onunla yuzleşmek kolaymı anne ?
Kolay mı seni o toprağın altında bırakıp gitmek ..
Kolay mı annesiz bir bayramda ezılıp buzulmek ..

Ölümün gölgesinde bayram olur mu anne ..
Sen yokken,kimin ellerinde olucak alnım ..

27/11/09

Kurban bayrm.. 1.günü ..

Kendime bakıyorum , alaycı ve acıyan gözlerle kızıyorum kendime ..
3 gundur evi temizliyorum .. ‘’ Bayram ‘’ olucak die ..
Unutmuşum sanki .. bayramlar bizim için bitmemişmiydi Anne ..

Sabah babam gitti köye ..
10:30 gbde beni aldılar .. yolda indim
Buğulu,yanmaktan kararmış kalbimle yanına geldim ..
Daha mezarlığın kapısını açar açmaz ağlamaya başladım ..
Halimi görmüşsündür ..
Yanına geldim ağır adımlarla .. İlk defa mezarlıkta ürktüm ..
Yabancı geldı ılk defa evim bana ..
Yanına geldim,önce sana okudum .. sonra tekrar ağlamaya başladım ..
Artık sana anlatmıorum dunyayı,yaşananları anne .. çunku bende yaşıyamıyorum artık buralarda ..
canım yanarken cümleleri seçemiyorum anne

..
..

01/12/09
23:10

Sabah ablam aradı .. Ağlamaklı,sinirli titrek bir ses'le ..
Esma dedi .. istanbuldan aradılar.. Annane ve dede geliyormuş
Müsaitmisiniz diye sormadılar bile.Yarın otobüse binicekler 11 gb karşılayın dediler..Bişey söylüyemedim..Beni onlar gelince yanlız bırakma kardeşim
Dedi ..
Çok kızdım,bağardım ablama.. Sen hayır demeyı bılmıyormusun .. Bu insanlarla nasıl bir araya geliriz,yaşananları nasıl unuturuz diye..
Cvp çok netti '' Gelebilir miyiz '' diye bişey sormadılar esma dedi ablam ..
Geliyoruz karşılayın dediler ! dedi ..
-------
Biz bir eşya gbyiz sanırım.. İsteyen istediği gb davranabılıyor..
İstedikleri zaman atıyorlar,istedikleri zaman sandıktan eskı bir eşya gibi çıkartıyorlar.. Bizim hayatımız var,düzenimiz var .. baska aılelerımız çevremız var kımın umrunda ki .. Sahi ya Bİz insanmıyız ki ??

Biri bana söylesin ..

of canım yaaaa
ağlattın beni.. Allah bizleri onlardan ayırmasın,ölenlerine de rahmet eylesin..:gitme:

Zaten duygusal günler yaşıyorum bende tutamadım kendimi senağlama
Bende kendimi şanssız bilirdim ama sen bendende beter şanssızmışsın canım ya benneyaptımki
Allah sabır versin başın sağolsun,bencede karşılamaya gitmeyin bu zamana kadar nerdelermiş torunlarına neden sahip çıkmamışlar bide emir veriyolar ya
Bide biz insanmıyız demişsin tabikide insansınız hemde çok güçlü insanlarsınız asıl insan olmayan size bu vicdansızlıkları yaşatanlar kötükedihüso

Bastırmaya çalıştığım acı ‘’ anne ‘’ acısı olunca ..
Kar etmiyor hiçbirşey ..
Bugunlerde çok mahsunum anne …
Kimsesizliğimi çok derinlerden hissediyorum .. her an her dk .. aklımda kımsesızlığım var ..
Cemaatler oluyor , duğunler , sunnetler .. akrabalar birbirlerine gidip geliyorlar :
Evli kızlar annelerine , anneler evlatlarının evıne geliyorlar ..

Ben SaNa Gelemiyorum Anne!

22/09/09

Sen Birkez Gelsen yanıma Anne
Sana dua ettiğimi .. Seni nasıl özlediğimi .. nasıl yandığımı görüceksin ..
Birkez görsem yüzünü .. tutsam ellerini nasıl hasret kaldıgımı anlıycaksın sana ..

Gelsen bu eve ..
Sensizliğin her köşeye sindiğini görüceksin ..
Evin mutsuzluğunu , ağladığını görüceksin ..
Taş ağlar mı deme ! Acı anne acısı olunca
Taş dile geliyor Anne !...

canım görüşme çıkart hayatından,
her iyi konuşmasında yaklaşımında ah annem olacak işte, bana analık yapacak diyeceksin... ama olmıycak sonunda gene sen üzüleceksin. sen şanslısın, uzun yıllar zaten yokmuş hayatında.

bak ben çıkaramıyorum hayatımdan, çok istiyorum bazen ama sonuçta olmuyor olmuyor. Dayanamıyorum, gene annedir diyorum. ama sen yapabilirsin,yıpratma kendini. o analık hakkını çoktaaan kaybetmiş,sorumlusu sen değilsin. Allah ta razı gelmez bu duruma bence. Sevgiler

- Hayat hep yanlış sularda mı akar ..
Bir türlü mutlu olamıyorum
Çunku sen yoksun…
Herşey var,herkez var.. ama sen yoksun ..
Nasıl bir değerin varmış böyle .. gün geçtikce ateşin kor olup alevleniyor ..
Sen ne kadar değerliymişsin bende anne ..

‘’ Neden ‘’ lerle boğusuyor kablım hala ..
Neden öldün ki sen , neden her şey ölümle açığa çıktı,neden bir şansımız olmadı hataları telafı etmeye..,,
İlla senin ölmen mi gerekirdi bu kahrolası hayatın yanlış oldugunu anlamam için..
Seni çok özlüyorum,
İçimde dağlardan kıyılara uzanan korlar var .. aktıkça yanıyorum , yandıkça içim soğuyor ..
Buz gibi sulardan kaynar sulara atıyorlar beni .. bütün vucudum da acını hissediyorum..
Kimse görmese de ben aslında daha ruhumu Allaha vermeden cehennemi yaşıyorum..
Çoktan kesildi biletim aslında.. yerim,belli .. sonum belli..
Buna rağmen umudum var,.. sen merhametli insanların en merhametlılerındensın..
Belki affeder,hakkını helal edersın.. belkı bu dunyada yaşıyamadıklarımızı yaşar,anne kız oluruz ahırette.. olmaz mı anne ? beni affedemez misin ? sarılamazmısın bana ..
Ben sana sarılmak için,birkez sarılmak için şu pis canımı vermeye razıyım

Ne çok kayıp verdik birbirimizden böyle ..
Sen ne zaman yok oldun , ne zaman kaybettık biz seni,sesini ..
Nerdesin anne ? ellerini arıyorum kuytu karanlıklarda .. birkez tut ellerimi çıkar beni o karanlıklardan..
Bir kez sarılsak kıyamet mı kopar ? .. dengeler mi bozulur .. bu kahrolası dünya mı yıkılır ..
Birkez gelsem sana ………………..
Birkez öpsen beni ..
Kızım desen,anne desem sana ..
Ağlasak birkez .. bütün günahları temizleyebilir mi gözyaşlarım ..
Temizler misiniz beni ..
Ben nasıl arınıcam bu günahlardan .. Nerdesiniz .. Ses verin Allah aşkına!!..
----------------------------

Herkezin dağı kendine ağır geliyor..
Bilmem ki beni Kim anlar .. acımı kim paylaşır....
Hayattan da kendinde de bıktım ..
Ölmek te mesele , yaşamak ta ..
-------
Ben Annesiz kaldım,kaç defa terk edildi yüreğim,kaç defa atıldı sokak aralarına ..
Aslında hatırlamıyorum ..
Öyle savunmasız,öyle yanlızım kı ..
Aslında ben sadece içten bir dua istiyorum..
Allahın katında benim gb müflis bir kulun duasının bir hükmü yok ..
Ama belki İyi bir kulun duası bu müflisin kalbine inşirah olur ..
Olmaz mı ?
Dua edemezmısınız ..
Hiç tanımadığınız aama acısına tanık olduğunuz insan için ..

ALLAHIM gönlüne göre versin diyecegim canim ama bence vermis bile. Bu ser bildigin aslinda hayrina olan bir durum belki farkindasin belki degilsin... Bu karakterde bir insana anne dedirtmemis rabbim, seni laik oldugun bir aileye vermis tamam belki "YÜREKTEN ANNE DIYEBILDIGIN ANNENI" bu yasta kaybettin keske bu aciyi tattirmasaydi rabbim ama vardir bundada bir hayir diyeceksin, daha dogrusu demek zorundasin cünkü Rabbim seni senden iyi biliyor, belki ilerde büyük sorunlar yasayacaktin ve soguyacaktin ondan veya baska türlü birsey olacakti ve yollariniz kötü bir sekilde ayrilacakti. Unutmaki allah kimseye tasiyamayacagi bir yük vermezmis. Seni doguran annenle olaydin belki hem dünya hem ahiretini kaybedecektin ama böyle BENCE (kabul ediyorum kolay birsey degil yasadiklarin ve olmasa daha iyiydi ama) dünyayida kazanmissin ahiretide insallah...

Allahim hakkinda hayilisini versin gercekten bunu yürekten diliyorum umarim artik mutlulugada kavusursun!

mutluluk nasıl bişey ?
yanlızca terimini biliyorum ben ..
Evet belki herşeyin hayrlısı
Belki kaldıramıycagımız yukler yuklenmez bizlere
ama ben ölümü kaldıramıyorum ..
sanırım bunalımdayım ..
dua edin neolur..

Kaldiramasan su anda bunlari okuyor olmazdin canim demek ki kaldirabiliyorsun. Senin kadar hissedemeyip seni tam olarak anlayamasamda cok canin yaniyor buna eminim!!! Buna gececek demeyi cok isterdim, yalniz gecmeyeceginin sende farkindasin bende. Seni kandirmayi ne isterim nede bunu basarabilirim bunu ikimizde biliyoruz. Senin yapabilecegin bundan sonra annen icin arkasindan hayirli dualar edip fatihalar yasini serifler göndermek ve belki mevlidler okutmak baska elinden gelen hicbirsey yok. Bu gercegi sana pembe gözlükler takarak anlatmamizin herseyin eskisi gibi olacak dememizin bir anlami olmayacagini biliyorum. Bu yüzden sen allaha sigin, ona yönel ve onun gücünü kudretini yaninda hisset olaylari farkli bir acidan bakmayi ögrenirsin... Ve rabbime güvendiginde seni en caresiz kaldiginda bile yalniz birakmayacaginin farkina varacaksin... Dünya hali kimin ne olacagi belli degil. Görüyorsun iste aglasanda sizlasanda anneni geri getiremiyorsun, demek ki neymis aglamak, sacini basini yolmak yerine ac kurani kerimi bir yasin gönder annene hem sen huzura kavus hemde annen. Ben bu dünyadan sonra ebedi bir hayat olduguna inananlardanim... Insallah rabbim hem annenin hem senin bütün günahlarinizi bagislar ve vaad ettigi gibi senin tekrar anneni kollarina almayi nasip eder. Bu kadar masumca bir isteyi rabbimin geri cevirecegine ben inanmiyorum sen yeterki isyan etme, gönlünü ferah tut ve rabbimden dile. Buna gercekten inanarak ve allaha güvenerek yasarsan caninin o kadarda yanmadigini göreceksin... Belki senin gibi bu kadar büyük bir aci tatmadim henüz ama inan benimde kolay bir hayatim olmadi. Tekrar söylüyorum rabbim kimseye tasiyamayacagi yükten fazlasini yüklemez o hepimizi hepimizden iyi bilir. Sen güclü bir insansin canim sadece bazi seyleri beklemedigin anda yasadigin icin su anda bocaliyorsun inan sen bu hayatin üstesinden gelebilirsin... Hem annen arkasindan aglayan ve üzülen kendini harap eden bir kizi olsun istemez degil mi ama? O senin güclü kuvvetli tek basina bile bu hayatta dimdik ayakta durabilen kiziyla gurur duymak ister. Toparlanmalisin canim... Toparlanacak ve tekrar ayaga kalkacaksin ben bunu biliyorum... Bunu ANNEN icin yapacaksin... Ve basaracaksinda...

Son düzenleme:
canım konun açılalı baya olmuş o zamanda okumuştum.sorunlar hala devam ediyor galiba.dertleşmek istersen ben burdayım.özel mesaj yada msnle konuşmak istersen konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…