Ben şuan ağlıyorum ..
o kadar yorgunum,o kadar bıkkınım ki hayatla,insanlarla çatışmaktan,anlaşmak için savaşmaktan.. Bugun bayram .. bilerek bayram kutlamalarına girmedim..
Çünkü ben 3 yıldır bayramların manasını yitirdim .. Sabah eli öpülcek bir anneyi bulamamak ..
Annelerinin ellerini öpenlerin yanında ezilip büzülmek bayramı,işkenceye çeviriyor..
Bayramı bayram gibi geçiren herkesin bayramı kutlu olsun .. yazılarınız ve desteklerınız için de tşk ederim ..
Vicdani olarak rahatım aslında , bizi ellerin eline atmış bir kadın yıllar sonra çıktığında bile kapımızı açtık o'na şans verdık ama o anneliğin manası anlıyamadı tekrar kaybetti ..Ama yaşananları düşününce.. canım yanıyor,her bayram,her özel gün .. anne diye seslenen bır cocugu gordugumde başımı çevirip annesının ona sevkatını gordugumde hep aynı kareler gözümün önünde.. bunlar hayata devam etmekte beni çok zorluyor sekteye uğratıyor..
-- Bu günlerde geçer ama yıkıpta geçer -- sözü ne kadarda doğru..
İnsanlar ne kadar kötü değil mi .. Bir bayram 2 saat lık mesafe var aramızda o kadınla..
o şuan evinde,annesi- babası - abileri,abilerinin colugu cocugu oturup bayram akşamı sohbetteler.. ben burda içimi dağlayan acıları sıralıyorum..
Bunları yazmamın bir sebebi ki EN ÖnemLi Sebebi ; Annenizin kıymetini neolur bilin..
ellerini öpün,ayaklarını öpün,yüzünü öpün .. O'na sarılın .. helallık alın .. onu sevındırın .. Allah eğer hala annenız'i sizden almamışsa emin olun siz bu dünya aleminde ki en şanslı insansınız.ne yaşarsanız yaşayın bu gerçek değişmez..
..
yaşadıkların gerçekten çok zor.Allah yardımcın olsun.gerçekten dicek bir söz bulamadım okuren boğazım düğümlendi.sena bakan annene Allah rahmet eylesin.doğuran annenede Allah merhmet versin.hiç konuştunuzmu acaba neden böle davranıyo,psikolojik sorunlarımı var acaba.çünkü bütün bu anlattıklarınızı aklı başında hiç bir insan yapamaz
Canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı.benımde babam bıze hıc bakmadı.o kadar fakırdık kı kucukken yıyecek bır parca ekmegımız kıs gununde gıyecek ayakkabımız yoktu.babam bıze hıc bakmadı.yıllar sonra karsıma cıktı.bırkez gorustum ama hıc degısmemıstı.ben affedemedım.affetmıycemde.oda bıze babalık hakkını helal etmıyor.sımdı pesımızde olmasının tek sebebı artık buyuduk durumumuz ıyı sıgınacak bır yer araması.okadar dertlıyım kı...ınan senı cok ıyı anlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?