• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amway'e üye olmak isteyenler

eceozge

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
7
0
0
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar ,
Amway'in ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak; üye olmak ,kendi ürünlerinizi kendiniz alarak evinize gelmesini sağlamak istiyorsanız
severek yardımcı olabilirim.
Bu ürünlerle tanışmayanlar mutlaka tanışmalı.Hem konsantre , hem doğal ürünler.
:nazar:

giriş ücreti sadece 45 lira ama zaten verilen siparişlerde %30 indirimle alınabildiği ve ilk girişte ekstra %10 indirimle sipariş verilebildiği için onu amorte ediyor.
her ay belli bir tutarda sipariş vermek zorunluluğu yok. Zaten bu işin en güzel tarafı da bu. Ne zaman ihtiyaç olursa o zaman sipariş verilebiliyor.Amway'e girişin 2 amacı olabiliyor.Birincisi sadece kendi ürünlerini %30 indirimle temin etmek ve kendi evine gelmesini sağlamak , 2. boyutuda iş olarak yapıp ciddi paralar kazanmak .Bu konuda da bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim

Üyelik ile ilgili bana da ulaşabilirsiniz. Kendiniz üye olup ürünleri kendi üyeliğinizden siparişte geçebilirsiniz. İlk siparişlerinizde giriş fiyatı üzerinden %20 extra indirim alıyorsunuz. Web sitelerinden Online Yeni Asg ye tıklayıp üye olabiliyorsunuz. Siparişleriniz kargo ile adresinize teslim ediliyor. Benim sponsor numaram ...sponsor numarası kısmına tanıdığınız başka biri yok ise benim sponsor numaramı yazabilirsiniz.

Ürün bilgisi ve tavsiyesi istemeniz durumunda da yardımcı olabilirim.

Hepinize keyifli alışverişler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün reklamı/satışı yapmak, referans numarası, whatsapp, mail gibi kişisel iletişim bilgisi paylaşmak, blog, facebook, instagram veya satış sitesi linki vermek, alt kadro oluşturmak, üye toplamak yasaktır.

Ürün reklamı/satışı yapmak, referans numarası, whatsapp, mail gibi kişisel iletişim bilgisi paylaşmak, blog, facebook, instagram veya satış sitesi linki vermek, alt kadro oluşturmak, üye toplamak yasaktır.
Benden önce başlamış ve devam etmiş bir konu oldugu için cevap verdim. Ve önceki yorum yapanlara yasak olduguna dair uyarı verilmemiş.

Back
X