Dediğin gibi uyguladım ama ilacın olduğu alt taraf elimde parçalandı üst taraf kaldı öyleceÖnce hafif tıklatacaksin biraz canim ki içindeki ilaç ampulun uç kisminda kalmasın ve biraz da kırılmasi kolay olsun diye sonra tam kirılma çizgisi var ordan kıracaksin..
Dediğin gibi uyguladım ama ilacın olduğu alt taraf elimde parçalandı üst taraf kaldı öylece[/QUOTE
Alt tarafı çok sıktın o zaman..
Alt tarafı çok sıktın o zaman..fazla basınç uyguladin..Dediğin gibi uyguladım ama ilacın olduğu alt taraf elimde parçalandı üst taraf kaldı öylece
ben bezle kırıyorum çok rahat kolay ve düz kırılıyoDediğin gibi uyguladım ama ilacın olduğu alt taraf elimde parçalandı üst taraf kaldı öylece
Uyuyordum başlığı görünce uyandım ben de.Konu başlığı subliminal mesaj gibi
Ampullerin bazılarında nokta bazılarında çizgi olur.
O kısmı tutarak kırın
Tutarkende peçete ile tutun elinize zarar vermesin
Not:Sağlıkçıyım
Çok sert ampulleri önce ucuna parmak ucuyla tik tik vurup ilacı aşağı indireceksin sonra parmaklarını korumak için enjektör kağıdı var daha doğrusu bizde ulaşılması en kolay o enjektörün yarışı jelatin yarısı kağıt olan diş muhafazası var onunla tutk tek seferde kırılırdı sekiz saatte nerdeyse iki yüz üç yüz ampül ilaç uygulayan biri olarak söylüyorum. Ama bazı ampuller senin dediğin gibi olabiliyor o da ay da bir kere felan denk geliyor bana. Sen oldukça sansizmissin bu konudaMerhaba... Sağlıkçı arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Geçenlerde saçıma evigen bepanten bemiks ampülleri sürmek istedim. Ama kıramadım bir türlü camlar elimde paramparça oldu ve elime battı. Bu akşam yine uygulayacağım ama şimdiden stres yaptım nasıl kırcam diye. Nasıl kırılır bunlar var mı püf noktası ?
Merhaba... Sağlıkçı arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Geçenlerde saçıma evigen bepanten bemiks ampülleri sürmek istedim. Ama kıramadım bir türlü camlar elimde paramparça oldu ve elime battı. Bu akşam yine uygulayacağım ama şimdiden stres yaptım nasıl kırcam diye. Nasıl kırılır bunlar var mı püf noktası ?
sen gene de ampül kıramamak diye başlık açma yanlış anlaşılır, malum seçim ortamı...
Çok pardon yanlış anlaşılacağını bilseydim başka konu başlığı yapardım :)Konu başlığı subliminal mesaj gibi
Ampullerin bazılarında nokta bazılarında çizgi olur.
O kısmı tutarak kırın
Tutarkende peçete ile tutun elinize zarar vermesin
Not:Sağlıkçıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?