• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosetez yaptırma konusunda kararsızlık

sana nasihat veren birini göremiyorum zaten bencede kirliliğe devam etmesen iyi olur yeter ama illa böyle konuşulunca anlayacaksın tatlı dille anlattık kar etmedi uzatma artık istersen

kabuslar görüyordum ama ben vazgeçtim allahın verdiği canı allah alır ben ona vesile olamam ve bebişimi orada rahatsız ettirmiyicem allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip et bebişimi
ve tüm anne adaylarının :49:

Şu bu son bir hafta inanın bu yazdıklarınızı okuyunca ve gerçekten yaşadıklarımı da göz önüne alınca bazen doktorlarada kızmadan edemiyorum insan gerçekten fazlasıyla stres oluyor. Benide ikili test riskli çıktı ve ilk başta saçma sapan açıklamalar yaptı başka doktor uzman bulmalar derken bir üst ultrason derken ilk ense kalınlığı ölçümlerim iyi çıkmıştı bu detaylıda doktor yarım saat kadar bebeği inceledi ve sonrasında gerekli açıklamalarda bulundu %80 ultrason sonuçlarının kendıleri için daha önemli olduğunu söylediler sonuçta bunlar tarama testleri ve genel risk 1:800 dür dedi.ultrason sonucuma göre risk değeride düşebiliyormuş 2 hafta sonra doktorum sadece 4 lü test istedi ben içimi rahat tutmaya çalışıyorum
umarım hepimiz iyi şekilde hamileliklerimizi atlatabiliriz.

Back