- Konu Sahibi kalachakra
sana katılıyorum..öyle kur-an dan falan ayetlere gerek yok...aldırmak ya da aldırmamak tamamen sana kalmış bir fikir..bunu kimseye de sorma canım..kimse de sana akıl vermesin bu konuda..ben senin yerinde olsam,birkaç doktora görünür,eğer amniyosentez gerekliyse de yaptırırdım...illaha başına kötü birşey gelecek diye bir kayıt yok..herşey iyi olur da diyemeyiz..allah ın taktiridir bazı şeyler..onun izin verdiği kadar olur herşey bunu unutma toparlan ve kendine gel...
Kurandan ayete falan gerek yok demissin, buna karar verme hakkini kendinde nerden buldun? Kimseninde kimseye sunu yap bunu yapma demeye hakki yok. Herkes kendi dusuncesini paylasiyor Kalachakra ile ve bu da benim dusuncem. Ve evet ben bunu Kuran ayeti ilede pekistiririm. Cunku cok ama cok hassas bir konu. Cok anne cocugum sakat dogacak diye kalkip bebegi aldiriyor. Ben Kalachakraya doktora gitme, yada amniyosentez yaptirma demedim. Eger ortada doktorlar tarafindan teshis edilmis gercekler varsa, ve annenin hayati tehlikedeyse iste o zaman aldirma soz konusu olur. Ama bunun disinda bebegi sakat yada Down sendromlu diye aldirmak buyuk gunahtir siz ne derseniz deyin, bu gercegi degistiremezsiniz. Bende iste cok anne adayinin dustugu bu yanlisa dikkat cekmek istedim. Ve evet, eger Allah bir zorluk verirse "MUHAKKAK" yaninda kolayliginida verir, bu Kuran ayeti ile sabittir, ustelik iki kezde ard arda tekrarlanmis. Lutfen kimse kimsenin dusunce ozgurlugunu kistlamaya calismasin. Burda arkadasimiz yol gostermemizi istemis, bende bunu yaptim.
Son düzenleme: