- Konu Sahibi kalachakra
-
sana katılıyorum..öyle kur-an dan falan ayetlere gerek yok...aldırmak ya da aldırmamak tamamen sana kalmış bir fikir..bunu kimseye de sorma canım..kimse de sana akıl vermesin bu konuda..ben senin yerinde olsam,birkaç doktora görünür,eğer amniyosentez gerekliyse de yaptırırdım...illaha başına kötü birşey gelecek diye bir kayıt yok..herşey iyi olur da diyemeyiz..allah ın taktiridir bazı şeyler..onun izin verdiği kadar olur herşey bunu unutma toparlan ve kendine gel...
Söze nerden başlıcağımı bilmiyorum, kafamın içi sepet gibi:çok üzgünüm:
Bu hafta cuma amniyosentez için randevum var. Ama ben hala yaptırıp yaptırmamakta bir karara varamadım.. Herkes bişey söylüyor...
Allah korusun bebeğimde herhangi bir problem varsa, ve amniyosentez sonucunda bu çıkarsa ben bebeği aldıramam ki... Sonuçlar çıkana kadar bebeğim 6 aylık oluyor... Ve zaten suan bile bebeğimin hareketlerini karnımda çok net hissedebiliyorum. Onu düşündükçe ağlıyorum.Allahın verdiği bi cana nasıl kıyabilirim ben.:çok üzgünüm:
Acaba diyorum amniyosentezi yaptırmayıp doğuma kadar beklesem mi?... Sonra diyorum; Acaba pişman olurmuyum ki neden yaptırmadım diye? (yaptırmasamda kein bunun pişmanlığını yaşıcam) Bebeğimde bişey olmasa bile, hamileliğim boyunca acaba bebeğimde bişey varmı diye şüphe edicem ve stresli bir anne olucam... Ve bunu doğum sonuna kadar bebeğimede yansıtcam...( Acaba, acaba, acaba.... Hep acabalarla geçen bir hamilelik dönemi.... Off Allahım:çok üzgünüm:)
İçimi ferahlatmak için bisürü seyler aklıma geliyor, çevremden örnekler gösteriyorum kendime ama sonuçta annesin... İçine bi kurt düştü mü kurtulabilene aşk olsun...
İnanın hamilelikten hiç bişey anlamıyorum, en güzel günlerim bile ağlayarak geçti... Çok strese girdim... Ne zor seymiş anne olmak yaa...
2 günden daha kısa bir zamanım kaldı ama hala yaptırıp yaptırmamakda bi karara varamadım...
Kızlar ne olur bana sizde bu konuda fikirlerinizi söyleyin... Gerçekten suan görüşlerinize o kadar çok ihtiyacım varki... İnanın kendimi uçurumun kenarında gibi hissediyorum, düştüm düşücem... :çok üzgünüm:
kalachakra arkadaşım bak neye niyet neye kısmet cinsiyeti farklıymış. hayırlı olsun canısı. çok kolay dimi acı da yok risk te. düşünsene benim ikiz ikisine de tek iğneyle girildi. biraz zorladı tek iğneyle olması okadar. allah ın koruduğunu kimse koruyamıyor.senin adına sevindim en azından için rahatladı dimi.fetal anomali testi temiz çıktı herhalde.ben sonuçların da iyi çikacağına inanıyorum. neye inanırsan öyle oluyo.sen kalbini ferah tut.hayırlısıyla sonucunu bildirirsin bize de. kendine dikkat et öptüm.
canım geçmiş olsun öncelikle Ankarada yaşıyormuşsun Eyüp EKİCİ ye gittinmi git bi ultrasona baktır amniyosenteze gerek yok adam 1 numara kesinlikle inşallah bişey çıkmaz ama o amniyosentez olmadan biliyo ne var ne yok...
Sevgili kalackara moralinin düzelmesine ve amniyosentazi yaptırmana çok sevindim.İyi olacak göreceksin bizde seninle kutlayacağız bunu.bide bebekim rumuzlu arkadaşım benim anlatmak istediğimi anlamamışsın kendine göre yorumlar yapıyorsun.ben senin ona problem varsa aldırmamalısın kuran bunu söylüyor demenin bu psikolojideki birine haksıslık etmek olduğunu söyledim.evet herkesin inancı kendine allah korusun benim bebeğimde olsa belki bende aldırmam ama kimseyede aldırma demem.demeye hakkım yok.din alimi kesimeyin herkesin evinde kuran var harkesin gönlünde rabbim var. dini konuları alet etmeyin buraya...
Sevgili kalackara moralinin düzelmesine ve amniyosentazi yaptırmana çok sevindim.İyi olacak göreceksin bizde seninle kutlayacağız bunu.bide bebekim rumuzlu arkadaşım benim anlatmak istediğimi anlamamışsın kendine göre yorumlar yapıyorsun.ben senin ona problem varsa aldırmamalısın kuran bunu söylüyor demenin bu psikolojideki birine haksıslık etmek olduğunu söyledim.evet herkesin inancı kendine allah korusun benim bebeğimde olsa belki bende aldırmam ama kimseyede aldırma demem.demeye hakkım yok.din alimi kesimeyin herkesin evinde kuran var harkesin gönlünde rabbim var. dini konuları alet etmeyin buraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?