U umut2025 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2025 5 0 1 32 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi umut2025 #1 Uc tane bulgu gordulu us da bagirsak bibrek ve kalpte boyle bir durum yasayip ta amniyosnetezi temiz cikan var mi
Uc tane bulgu gordulu us da bagirsak bibrek ve kalpte boyle bir durum yasayip ta amniyosnetezi temiz cikan var mi
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 503 278 18 24 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi umut2025 #2 Annem kız kardeşime hamileyken aynısını dediler ve amniyosentez yaptılar temiz geldi. Kardeşim de çok şükür sapasağlam sağlıklı doğdu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Annem kız kardeşime hamileyken aynısını dediler ve amniyosentez yaptılar temiz geldi. Kardeşim de çok şükür sapasağlam sağlıklı doğdu
U umut2025 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2025 5 0 1 32 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi umut2025 #3 liyuzada .!.: Annem kız kardeşime hamileyken aynısını dediler ve amniyosentez yaptılar temiz geldi. Kardeşim de çok şükür sapasağlam sağlıklı doğdu Genişletmek için tıkla... O kadar aglayi o kadar üzülüyorum ki takdiri ilahi tabi ama elimde degil bana umut oldunuz insallah temiz cikar sonucu bebeğimin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
liyuzada .!.: Annem kız kardeşime hamileyken aynısını dediler ve amniyosentez yaptılar temiz geldi. Kardeşim de çok şükür sapasağlam sağlıklı doğdu Genişletmek için tıkla... O kadar aglayi o kadar üzülüyorum ki takdiri ilahi tabi ama elimde degil bana umut oldunuz insallah temiz cikar sonucu bebeğimin
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 503 278 18 24 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi umut2025 #4 umut2025 .!.: O kadar aglayi o kadar üzülüyorum ki takdiri ilahi tabi ama elimde degil bana umut oldunuz insallah temiz cikar sonucu bebeğimin Genişletmek için tıkla... Hiç üzülmeyin rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın Her zaman iyi düşünün iyi olsun. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben de dua edeceğim. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
umut2025 .!.: O kadar aglayi o kadar üzülüyorum ki takdiri ilahi tabi ama elimde degil bana umut oldunuz insallah temiz cikar sonucu bebeğimin Genişletmek için tıkla... Hiç üzülmeyin rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın Her zaman iyi düşünün iyi olsun. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben de dua edeceğim.
U umut2025 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2025 5 0 1 32 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi umut2025 #5 liyuzada .!.: Hiç üzülmeyin rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın Her zaman iyi düşünün iyi olsun. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben de dua edeceğim. Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun insalllah Olumlu oy 0 Olumsuz oy
liyuzada .!.: Hiç üzülmeyin rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın Her zaman iyi düşünün iyi olsun. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben de dua edeceğim. Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun insalllah