- 2 Şubat 2025
- 22
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi Kavalhandan
-
Şerife hanım sonuç geldi mi?Benim testi yaptıralı bugün 23 gün oldu . sizin kaçıncı gün sonuç olumlu çıkarsa kesin tanı oluyor zaten yani bebekte kromozom bozukluk yok demek oluyor ama ultrasonda başka bulgular varsa o ayrı benim daha bugün 21+3 haftalığım doktorum sonuçlar çıksın ayrıntılı ultrasonu da hallederiz geldiğinde demişti , zamanım var şuan normal kadın doğum doktoruma gittim kilosu boyu haftası ile uyumlu dedi bekliyorum bende inşallah ikinci sonuçta normal gelir
12.haftada bebeklerden birinin ense kalınlığı 2.9mm ölçüldü. 16.haftada amniyosentez öncesi ultrason bulgumuz yoktu aslında ama yaptırdık yine de amniyosentez. Çok şükür kromozom sayımı ve analizleri normal geldi.Riskiniz neydi amniyosentez yaptırdınız ve wes testi ne oluyor
inşallah bizimde ikinci sonuçlarımızda temiz gelir
Hayır bekliyorumŞerife hanım sonuç geldi mi?
Sonuçlarım çıktı bugün doktor ile görüştüm normal çıktıŞerife hanım sonuç geldi mi?
Ayyyy sizin adınıza çok sevindim gözlerim doldu. Rabbim bana da bu sevinci yaşatsın. Bebeğin cinsiyeti belli mi?Sonuçlarım çıktı bugün doktor ile görüştüm normal çıktısende inşallah güzel haberler alırsın
Sizde West sonucu diye bir şey çıktı mı? Nelere bakmışlar acaba?Sonuçlarım çıktı bugün doktor ile görüştüm normal çıktısende inşallah güzel haberler alırsın
Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah. Bana da dua edin. Bana ön sonuçla birlikte 4 tane sonuç geleceğini söylediler ön sonuç geldi bugün de anne kanının sıvıya karışıp karışmadığı ile ilgili sonuç geldi asıl sonuç gelmediAmin inşallah
Cinsiyetini kız onu erkenden öğrenmiştim zaten
Şuan amniyosentez bütün kromozomlara bakıldı sorun gözükmüyor bir üst teste gerek yok dedi haftaya ayrıntılı ultrasyona gircemSizde West sonucu diye bir şey çıktı mı? Nelere bakmışlar acaba?
İnşallah güzel haberler alırsınız sizde ben aradım çıktı mı die çıktı gelip alabilirsiniz demişti dün bugün beklerken diğeri de çıkmış olduSağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah. Bana da dua edin. Bana ön sonuçla birlikte 4 tane sonuç geleceğini söylediler ön sonuç geldi bugün de anne kanının sıvıya karışıp karışmadığı ile ilgili sonuç geldi asıl sonuç gelmedi
Önemli olan ön sonuç demekki. İkisi de hemen hemen aynı geliyor demekkiİnşallah güzel haberler alırsınız sizde ben aradım çıktı mı die çıktı gelip alabilirsiniz demişti dün bugün beklerken diğeri de çıkmış oldu
Kalcamizdan yapılan iğnenin ağrısı kadar diye tarif edebilirimMerhaba amniyosentez işlemi ağrılı mı?
Çok teşekkür ederimKalcamizdan yapılan iğnenin ağrısı kadar diye tarif edebilirim
Rica ederim. Siz de mi amiyosentez yaptiracaksiniz?Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?