kimse sinanmadigi acı hakkında net bir sey soyleyemez aslında..yasadiginiz durum cok üzücü...Allah size yardim etsin...
ben fikir veremem size..ama ben olsam diye baslayabilirim söze..kimse yargilamasin beni...ben evladimi parcalatarak ölmesine göz yumamam..buna sebep olamam..bu benim elimden olmamalı...biliyorum cok acı..icim yaniyor bunu dusunurken bile...
ama burada ince bir ayrinti var..anneyi zehirleme ihtimali...bunun da gorusu doktordan alınır..belirtisi var mıdır? nedir ? ne degildir? eger annenin hayati riske giriyorsa doktoru dinlemek gerekebilir...
bir arkadaşımın bebeginde ileri duzey kalp yetmezliginden şüphelendiler.7. ayda doktor yonlendirmesi ve kendi tercihi ile ölü dogum yaptı.doktora bari suni sanci ile dogurayim.belki yasar demis.ama doktor bize de kendine de bu acıyı yasatma demis.suni sanci ile ölü dogum yapti..haftalarca ciglikla agladi
kendine gelemedi..biz artik korkmaya basladik onun icin..ben sebep oldum diye ciglikla agliyordu..zaten olecekti ama sebep olma duygusu onu yıktı..herkes kaldıramaz..
secim sizin..Allah yardimciniz olsun