• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosentez sonucu trizomi 18

Genetik poblemi varmis.bilmiyoduk.saglikli bir cocugum var 2. Bebgimdi.nasip test yaptirmak istiyorum ama gerkede yok diolar.hamileligin ilk haftalarinda bi test yapiliyomus.bidaha onunyapilmasi gerek
Rabbim bi daha yaşatmasın hiç kimseye...
Benim yine tedavi ile olacak eğer nasip olursa o zaman transfer öncesi yapılacak inşaAllah

Rabbim bi daha yaşatmasın hiç kimseye...
Benim yine tedavi ile olacak eğer nasip olursa o zaman transfer öncesi yapılacak inşaAllah
Pgd yaptirin. sormustum doktora gerek var mi pgd ye diye..dedi cok masrafli tup bebek gerek yok dedi insallah. hamileligin ilk haftasinda bakilcak dedi..iste oda zor bi karar cana kiymak..Allah yasatmasin bidaha insallah

Pgd yaptirin. sormustum doktora gerek var mi pgd ye diye..dedi cok masrafli tup bebek gerek yok dedi insallah. hamileligin ilk haftasinda bakilcak dedi..iste oda zor bi karar cana kiymak..Allah yasatmasin bidaha insallah
Evet pgt için ısrar ettim yapılmadı nasip canı sağ olsun yavrumun o bizim meleğimiz. Rabbim o imtihanda bırakmasın hiç birimizi tekrar etmez dediler bizde o yüzden yapılmadk

Evet pgt için ısrar ettim yapılmadı nasip canı sağ olsun yavrumun o bizim meleğimiz. Rabbim o imtihanda bırakmasın hiç birimizi tekrar etmez dediler bizde o yüzden yapılmadk
Tekrar etmez diolar evet..ama sizin tup bebek le yapilcaksa pgd isteyin benim tup bebk degildi..hatta bende dusundum tup bebekle pgd mi yaptirsam bidaha diye .. takdir i ilahi kader degismez. Kac yasinda evladiniz

Tekrar etmez diolar evet..ama sizin tup bebek le yapilcaksa pgd isteyin benim tup bebk degildi..hatta bende dusundum tup bebekle pgd mi yaptirsam bidaha diye .. takdir i ilahi kader degismez. Kac yasinda evladiniz
Maalesef bende tekrar etti ilkinin kaşbi durdu 11 haftaşık doktorum gebetiğe gönderdi kürtaj parçasını kromozom bozukluğu çıktı sonra kızımı transfer ederken dedi ki tekrar etmez bununda kalbi durır yada tutunmazsa o zaman pgt düşünürüz dedi şaka gibi bakalım hakkımızdan hayırlısı olsun

Bebeğim 1 yaşında.. Çok sıkıntılar atlattık halada devam ediyor hamdolsun bu günümüze bu kadar sıkıntılar olacağını bilmiyordum bilsem muhakkak pgt isterdim aldırmayla ilgili büyük konuşmuyorum herşey Rabbimden ben aldırmayı aklımın ucundan dahi geçirmedim ama herkesin kendi tercihi.. Yinede büyük konuşmamak lazım imtihan dünyasındayız.

Bebeğim 1 yaşında.. Çok sıkıntılar atlattık halada devam ediyor hamdolsun bu günümüze bu kadar sıkıntılar olacağını bilmiyordum bilsem muhakkak pgt isterdim aldırmayla ilgili büyük konuşmuyorum herşey Rabbimden ben aldırmayı aklımın ucundan dahi geçirmedim ama herkesin kendi tercihi.. Yinede büyük konuşmamak lazım imtihan dünyasındayız.
Evet rabbim imtihanimizi kolay eylesin..benim bebgim cennete uctu zaten..takdir i ilahi.zor zamanlar gecirdim..geciriyorum o yuzden bisey diyemiyorum bu konuda.nasip

Evet rabbim imtihanimizi kolay eylesin..benim bebgim cennete uctu zaten..takdir i ilahi.zor zamanlar gecirdim..geciriyorum o yuzden bisey diyemiyorum bu konuda.nasip
Evet canım nasip sağlıkla doğup sonradan hasta olan bir çok çocuk gördüm çoğunda kromozom bozukluğu bile yoktu o yüzden bu işleri fazla düşünmemek lazım yoksa işin içinden çıkamayıx

10 mm ciddi bi gosterge zaten.. test de dogruluyor.. dokrorun soyledigine inanmalisin.. acabalar mahveder seni . Üzüldüm.. zor karar.. doktora birak.

10 mm ciddi bi gosterge zaten.. test de dogruluyor.. dokrorun soyledigine inanmalisin.. acabalar mahveder seni . Üzüldüm.. zor karar.. doktora birak.
Sağolun sonlandı gebeliğim evet ne olursa olsun bizim evladımız ama göz göre göre böyle büyük bi sorunla dünyaya gelmesine müsaade etmek herşryden öte 9 ay boyunca kalbi duracak korkusuyla yaşamak düşüncesi mahvetti bizi inşallah böylesi hayırlıdır inşallah kızım bana kızmaz 🙏 Rabbim tekrar sağlıklı bir evlat nasip etsin bana inşallah

Sağolun sonlandı gebeliğim evet ne olursa olsun bizim evladımız ama göz göre göre böyle büyük bi sorunla dünyaya gelmesine müsaade etmek herşryden öte 9 ay boyunca kalbi duracak korkusuyla yaşamak düşüncesi mahvetti bizi inşallah böylesi hayırlıdır inşallah kızım bana kızmaz 🙏 Rabbim tekrar sağlıklı bir evlat nasip etsin bana inşallah

Canim benim Allah sabirlar versin. Insallah saglikli bissuru cocugun olur sana bugunku sikintilari unutturur mutluluklar getirir

Aynı şeyleri yaşadım 21.haftada ne yazık ki sezaryen oldum.herkese peşin peşin konuşmak çok kolay.insanın başına gelmeden bilinmiyor.Ben yine de herkese hep sağlıklı çocuk diliyorum.O çok büyük konuşanlara burada din dersi verenlere bile hayırlı evlat diliyorum.bizim ciğerimiz yandı onlarınki yanmasın.bu kararlar öyle kolay alınmıyor.bana doktorum hep çocuğumu aldırmıyorum razıyım diye geliyorlar çocuk doğunca da keşke ölse diye dua ediyor hastalarım dedi.Bu benim için herşeyi özetlemişti.biz yaşayacak çocukları değil acı çekerek her koşulda ölecek çocukları aldırdık.üzülme rabbim en sağlıklı en hayırlısını versin bize.

Aynı şeyleri yaşadım 21.haftada ne yazık ki sezaryen oldum.herkese peşin peşin konuşmak çok kolay.insanın başına gelmeden bilinmiyor.Ben yine de herkese hep sağlıklı çocuk diliyorum.O çok büyük konuşanlara burada din dersi verenlere bile hayırlı evlat diliyorum.bizim ciğerimiz yandı onlarınki yanmasın.bu kararlar öyle kolay alınmıyor.bana doktorum hep çocuğumu aldırmıyorum razıyım diye geliyorlar çocuk doğunca da keşke ölse diye dua ediyor hastalarım dedi.Bu benim için herşeyi özetlemişti.biz yaşayacak çocukları değil acı çekerek her koşulda ölecek çocukları aldırdık.üzülme rabbim en sağlıklı en hayırlısını versin bize.
Kesinlikle öyle şuan yanında ben varım ama dünya hali herşey olabilir ben olmasam o çocuk ne olacak? Ki rahatsızlığı büyüktü bana herkes olsun doktorlar bilmiyor doğunca bişeyi olmaz dediler o kadar cahil konularla geldiler ki bana anlatamam kim evladına kıyar ki bile bile dediğiniz herşeyde çok haklısınız Rabbim kimseyi bu arada bırakmasın herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bize de hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Size katılıyorum bende yaşasaydı ağır kalp anomalisiyle doğacak vücudunun bir çok yerinde çeşitli sendromlarla doğacak bebegime 17 haftasında veda ettim tam 1 ay düşündüm öğrendigmde 13 haftadaydik çünkü. Doğduktan sonra makinelere solunum cihazlarına bağlı olacak belki minicik bedeni ağır bi kalp ameliyatına girecek olan canım kızımın bu kadar acı yaşamasına anne baba olarak gönlümüz razı gelmedi. Rabbim kalbimizi biliyor gözyaşlarımizi görüyor.Etraftan işte bi tanıdığıma da dedilerde çocuk sapa sağlam doğdu laflarına itibar etmeyin eğer amniyosentez sonucunuz kötü çıkmışsa tabi!!!!!çünkü yüzde yüz kesin sonuç veriyor ama 2 li teste falan bişey diyemem tabi onlar tanı koymuyor olasılık söylüyor.bu arada bende trizomi 18 yani Edwards sendromu ile kaybettim canımı:(((

Back