Saç Bakım Ürünleri Amla Hair Oil ile Sac Bakimi

therita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
82
1
arkadaşlar kuaförden dabur amla hair oil denen doğal bir saç bakım yağı aldım.iyi geldiği konusunda ısrarlı davrandı.hadi dedim oldu olacak birde bunu yapalım.bunu içinizde daha önce hiç kullanan oldumu?
pantene in onarıcı maskesini kullandım saçlarım çok kuruduğundan beri ama hiçbi değişiklik olmadı en güzeli doğal olanalr diye düşünüyorum

therita canımm...sana önerebılecegım tek sey dogal olarak çamterebentın yagı..saçlarım aylardır dökülüyodu çok gür ve kalın tellı saçlarım inceldı seyreldi...gene bu sitenın sayesınde burdaki arkadaslardan aldıgım bılgıler doğrultusunda ÇAMTEREBENTİN ve HİNDİSTANCEVİZİ YAĞI bu ikisini karıştırıp 3 günde bır saç diplerıne masaj yapıyorum ve 1 saat bekletıyorum..sonra bıtkısel şampuanla yıkıyorum..ınan ıkı denemede dökülme durdu..1 ay devam et dedıler bende edıcemm saçlarım kendıne gelmeye başladı..hem parlak hem canlı ve kalınlaştı resmen...dene bıtanem...dogal ürünlerden zarar gelmezz....mutlaka dene...

valla tehirita bende kuaforumden sac bakim yagi aldim yagli saclar icin cok onerdi ama onu kullandikatn sacim kurudugunu hissetim ama sacimin dokulmesini onledi dipleri guclendi bu farki gordum zamanla belki daha iyi olacak cunku alali yeni oldu bilemiyorum ben sacima ne kullanacagimi bilemiyorum sacim cok zor tercih yapiliyor ya bir yagli sonra kuru mat cansiz cok sey degitirdim valla yarin bende sac kremine bakacagim banyoda ciktiktan sonra kulanmk icin loreal hydra repair saca bakim guc ve parlak gosteriyor insallah bulabilirim magzada opuyorum

theire evet inanırmısın ben de pazar günü aktardan dabur aldım. benim saçlarım hem az hem ince telli. pazar günü aldım kadın çok ısrar etti. pazar günü ilkez denedim. bakalım sonucu görücez. ha bide bunun yanında ağız yolla vitamin alınması çok önemliymiş onun için de polen ve ısırgan otu karışımını verdi, bunları sabah öğle ve akşam bir kaşık balla karıştırıp yiyorsun.hem sinirlere de iyi geliyormuş.vitamin veriyormuş.henüz polenle ısırgan otu bal karışımını yapmadım yarından itibaren dennicem gelişmeleri sizlere de haber veriririmö kızlar.önce saçköklerim canlansın sonra da entele otunu denicem.
bu arada sizlere tavsiye ederi. benim aldığım aktarcı kadıköy de brezilya baharatçısı orda bir bayan var çok yardımcı oluyor.tavsiye ederim kızlar
hadi hoş kalın kendinize iyi kalın
bayyyyyyyyyyyyyyyyyy

saçlarım için iyi bir önerisi olan varsa dikkatle bekiyorum:sm_cool: :sm_cool: :1hug: :asigim: :çiçek:

Selam arkadaşlar ben bugun aranıza takıldım.o kadar güzel paylaşımlarda bulunmussunuz onun için hepinize teşekkür ederim bende bugun aktarıma gittim bana butun yağları içine alan bitkisel karısım verdi Lokman aktar diye geciyor
içindekiler
badem yagı susam yagı gliserin yagı fındık yagı çam terebentinsarımsak yağı çörek otu yağı papatya yağı jojoba yağı ısırgan yagı zeytin yagı defne yağı ceviz yagı ve buğday yagı var zaten kullanımı üzerinde yazıyor.bakalım eger guzel gelirse tavsiye ederim ama bence son derece etkili yaglar var umarım guzel bir sonuç alırım.

ay cnm amla yağı bektaşi üzümü ya hint yağıyla alakası var mı ki?evet ya zaten yağlarla aram iyi değil dmple cığım üzülme cnm sen öyle diyorsun ama bence saçın kötü durmuor hatta çok hoş duruordur bence

:))) bu kuaförlerin bazıları neden böyle?
yok ya ben yağlarla uğraşmayacağım sanırım işe yaramıyorlar en azından bende bu arada her gün vitamin hapları içiyoruz ya sonra düşündüm böbreğe zararlı değil mi ?böbrek çok daha önemli saçtan o yuzden onu da bıraktım doğal yollarla biotin almalıyımmm

sorma canım ya insan bi şeylerle uğraşıp da nasıl denir faydasını gömeyince bıkıyor biliyor musun? yani saçımı düzelteyim derken böbrekler giderse eyvah:)şaka bir yana artık çok ince detaya dalmayı düşünmüyorum ,o zaman herşeyin faydası bir taraftan da zararı çıkıor çünkü

arkadaşlar kuaförden dabur amla hair oil denen doğal bir saç bakım yağı aldım.iyi geldiği konusunda ısrarlı davrandı.hadi dedim oldu olacak birde bunu yapalım.bunu içinizde daha önce hiç kullanan oldumu?
pantene in onarıcı maskesini kullandım saçlarım çok kuruduğundan beri ama hiçbi değişiklik olmadı en güzeli doğal olanalr diye düşünüyorum

canim bu yagi kulandinmi nasil faydasini gördünmü yazarsan sevinirimmhihoyyyt

arkadaşlar ben bu yağı kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım hem saçlarım daha çabuk uzadı hemde gürleşti ki zaten benım saçlarım gür ama bi ara çok dökülüodu baya faydasını gördüm yani

Canim geçen senede bana onu aktar satmişti dabur amla yaği kokusu çok güzel ama saçi sanki fazlami yağlandiriyo nedir,zaten artik pek fazla kullanmiyorum evde öylece duruyo umarim sana faydali olur

Yıllar öncesi ergenlikte saçlarım fazlasıyla dökülmüştü..Akıl işte doktorun verdikleri dışında hiç birşey yapmamıştım taaa ki geçen yıla kadar!

Bu Saç yağını aldım Daburamla hair oil ..Saçlarım uçlarından diplerine doğru masaj yapıp 1 saat tuttum kokusu harikadır..Sonrasında şampuanla hemen akıyor hiç sorun çıkarmıyor..Ama kuaförümde dahil ne kullandığımı sordu..Aldığım aktar haftada 2 kez bu şekilde kullanmamı önermişti bende aynen uyguladım ve sonuç tam istediğim gibi üstelik hoş bir pırıltıda veriyor..Saçlarımda şuan boyalı mevsim dökülmesi bile çok az oldu bu sene ...

Diplerdende minik miink saçlar geliyor yavru saçlar bayılıyorum açıklıklar kapandı ve saç telleri inceydi kalınlaştı..Saç düzleştirici Allah ne verdiyse hepsini kullanıyorum ama dediğim gibi bir sorun yaşamıyorum

kısaca tavsiye ederim:)a.s. a.s.

Anaaa hane Aktarlada satliyor 20 ytl felan civarinda.Büyük sisede:1shok: nasil peki memmunmusunuz tavsiye edermsiniz banada arkadaslar kaydirigubbakcemile5

Ben anlattığım gibi uyguladım tavsiye ediyorum umarım aynı etkiyi görürsün ..:hooray:sengözlerimebaksanab

ur783.jpg

15,5 ytl yerimseniben

X