Saç Bakım Ürünleri Amla Hair Oil ile Sac Bakimi

kızlar içeriğini biliyormusunuz???
bazıları hint yağıyla aynı diyor.
ayrıntılı anlatabilirmisiniz??

bu yağı ben de kullanmak istiyorum ama deneyimlerinizi ve kullanım leklinizi biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz??

bende bu aralar yağları çok araştırıyorum.ben suna dumankayanın önerdiği bi yağ karışımını yapmaya karar verdim.annem çok takip eder kandisini.banada dedi suna dumankayanın öle tarifleri var die.bende bugün aldım yağları.özellikle bu formül kurumuş yıpranmış saçlar için bire bir.bi kız soru yazmış saç düzleştiricilerden saçları kurumuş kırılmış suna hanımda bu formülü önermiş.ben içindeki yağlarıda teker teker araştırdım saçlara çok ii gelen yağlar. tarif şöyle:her birinden birer tatlı kaşığı olmak üzere hint yağı,lavanta yağı,defne yağı,menekşe yağı,zeytin yağı,kekik yağı,susam yaği,çörek otu yağı ve kuru maya katılır. karıştırılır.saçların parlaması için özellikle elma sirkesi katılır.saçlara sürülür streçle sarılır ve 2 saat beklenir.sonrada yıkanır.haftada 1 kere uygulanır.ben biberiye de katıcam bide hint yağı yerine badem yağı katıcam.hint yağı aldığım yerde yoktu....bu tarifi uygulamaya karar verdim cumartesi günü yapıcam.her cmartesi bakımgünüm .ayrıca biberiye ve defne yağı saçı hızlı uzatıyomuş.bu tarifteki yağların hepsi beliyo ve parlatıyo...biraz fazla oldu galiba ama paylaşmak istedim... :))

kızlar yardım edin lutfen bende bu dabur amla yagından aldım adam öve öve bitiremedi ya ilk kez bugun kullandım acayip döküldü yani ilk yag bakımı yapıldıgında zaten ölü saçları atmak için dökülme olurmuş bunu daha önce kullandıgım yaglardan bılıyorum ama sizdede böyle oldumu ilk kullandıgınızda dökülme oldumu sonradanmı azaldı bilgi verırsenız cok sevınırım bide ben 2 kez şampuanlıyorum bazen diplerde yag kalıyor gibi gelıyor bitlenmem umarım ya bide kaşıntı var saçlarımda acaba bu beslendigini mi gösterıyor

ben bu yağdan saç diplerime banyodan birkaç saat önce sürüyorum. benim saç derim çok kurur ve pullanır, ona çok iyi geliyor. saçı gürleştirir mi onu daha bilmiyorum, uzun vade de anlaşılır.
bir de saçlarım dökülüyor ancak hep uçları kırık olan teller. çok ilginç. kırık olmalarıyla dökülmeleri arasındaki bağlantıyı çözemedim:44:

X