Amipli dizanteri ve düşmeyen ateş!! Yardım!!

sunrise10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
143
3
118
Ankara
Günaydın uykusuz anneler. Oğlum 11 aylık. Dün amipli dizanteri teşhisi konuldu. Flagyl başladık. Ama ateşini düşürmekte artık zorlanıyoruz. Hastalığın hikayesini burda daha uzun anlattım.
Bir anne ve mavi kuzucuk

Önerisi olan var mı? Bu hastalı geçirmiş olan var mı? Tekrarlıyor mu?

ayni hastaligi kizim da atlatti.
ben de cok arastirmistim o zaman.
emzigini bile duatugu an kaynatmak gerektiginden bahseden anneler vardi.
banyo sulari da kaynamis sogumus olmaliymis falan diye okumustum.
devlet hastanesinde takibi oluyordu kizimin. doktora bu okuduklarimi anlattim. bu kadar koruyamazsin. altini temizlerken yukaridan asagiya dogru sil, emziginin kirlendigini dusundugunde yika,banyo suyu da bizler gibi kullanabilir bir sakinca yok demisti.
kiz cocuklari daha kolay yakalanabiliyormus ozellikle kakasini temizlerken dikkat etmeliymis anneler.
seninki erkekmis ama sen de dikkat et bu konulara..
gercekten cok kotu oluyorlar. benum kizim gozunu zor aciyordu. onlari o halde gormek cok uzucu.
Allah sifa versin.

Çok teşekkür ederim. Evet çok temiz olmalıyız diye biliyorum ama ne kadar koruyabilirim ki. Emekleyen bebek her türlü pisliği bulabilir. Geçmedi gitti ya. Sulardan mı bulaşıyor anlamadım ki. Bizimki de 5 gün çok durgundu. Şimdi şimdi kendine geliyor. Peki size kaç gün tedavi verdi doktor? Tekrar dozu verdi mi ? Tekrar yinelemesin diye. Birde kaç defa gaita testi verdiniz kesin bittiğini anlamak için?

rica ederim. kac gun tedavi gorduk inan hatirlamiyorum ama sagiligina kavustu mu diye bir kez bakildi kakadan. cok sukur atlatti, bir daha da tekrarlamadi..
yazali baya olmus iyilesmistir ins. senin ufaklik?

rica ederim. kac gun tedavi gorduk inan hatirlamiyorum ama sagiligina kavustu mu diye bir kez bakildi kakadan. cok sukur atlatti, bir daha da tekrarlamadi..
yazali baya olmus iyilesmistir ins. senin ufaklik?

Evet iyileşti çok şükür. Tekrarlamaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…