Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amigurumi ve bebeklerim
- Konu Sahibi Geceses
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Suan zor hamileyim az kaldi doğumaTesekkur ederimdenemelisiniz mutlaka ben de cok zor diyordum ama simdi oruyorum
Evet su an satiyorum.ufak bir seri var elimde onlari tamamlayip komple satmayi dusunuyorum.onlari da paylasicamYapıp satiyo musunuz acaba
Takipteyim siziEvet su an satiyorum.ufak bir seri var elimde onlari tamamlayip komple satmayi dusunuyorum.onlari da paylasicam
Valla cok güzeller bu ki gözlerine bittimEki Görüntüle 2593230
Bu bebeklerimi seri olarak tasarladim.bir sure bu sekilde gidicem.ama niye butun bir foto cekmemidim anlamadim.hic fotograf cekme yetenegim yok.aslinda burda gorunenden cok daha canli ve guzeller
daha cok vardetaylarini tamamlamam lazim tabiiTakipteyim sizi
Rica ederim canımTesekkur ederim ,sizin de elinize saglik.ben de cocuklara bir kac sey diktim ama galiba icimdeki cocuk daha cok agir basiyor
Evet çok sevimliler yaaa amigurami oyuncaklar