Amh

Benim 0.07 diydi 3.tup bebek denemesiyle ve havuz uygulamasıyla rabbime bin sukur hamileyim bu arada tuplerimde kapali

Benim amh değerime bakılarak aşılama yapıldı bu ay sanırım bende tüp bebeğe başlayacağım. Bu gidişle bakalım kısmet artık
Canım benim tüp bebek doktorum bu değerlerle kesinlikle aşılama önermiyoruz dedi ,ben 3 kere aşılama yaptirmistim maliyeti daha düşük ve daha az uğraşlı diye şimdi çok pişmanım hem zaman kaybı hem para kaybı oldu üstelik psikolojik olarak da kötü etkilendim umutla bekleniliyo sonuçta her seferinde

Merhabalar, Bende en son ağustosta kan vermiştim Amh 7,82 çıkmıştı. Doktorum pcos'a yakın dedi. bu hafta aşılama olacak bakalım hayırlısı..

Benim amh testim 3,21 doktor gayet iyi olduğunu söyledi ultrasondada herşeyim güzeldi ama 8 aydır hamile kalamadım bir türlü

Kist falan var mı acaba bende çikolata kisti var
Kist yok yumurtalık rezervlerime baktırdım geçenlerde amh testi falan 3.21 değer iyi dedi doktor ultrasondada yumurtalık gayet sağlam boyu çapı iyi dedi bakalım yarın hormon testine gidicem belki sorun vardır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…