Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselmiş polikistik over mi var ?Kızlar 3 sene önce amh testim 2.72 şimdi 3.22 olmuş normal mi sizce ?
Merhaba bu amh testi değişen bi değer mi, benim geçen yıl 1.33 tü bu yıl düşmüş 0.97 olmuşBenimde 3 sene önce 0.76 geçen yıl 3.07 bu sene 2.39 hepsi farklı yerde hangisine güvenicez bilmiyorum ama doktorlar 0.76 olamaz dedi ultrasona göre
Amh yumurta rezervini gösteren değerlerden birisi, zaman geçtikçe kadın vücudundaki yumurtalar azaldığı için düşer yaşla beraber. Yaşınız kaçtı, benim 4 ay içerisinde 0.99dan 0.56ya düştü. 29 yaşındayım, olabiliyor bu tarz hızlı düşüşler istemesek deMerhaba bu amh testi değişen bi değer mi, benim geçen yıl 1.33 tü bu yıl düşmüş 0.97 olmuşyükselir mi ne kullanmalıyım
Bu dönem dönem değişiklik gösteren bir hormon aksini iddia etseler de ama USG yle uyumlu olması lazım bunu da doktor belirliyorKızlar 3 sene önce amh testim 2.72 şimdi 3.22 olmuş normal mi sizce ?
Beslenmeyle takviye gıdalarla yükseldiğini biliyorum bu alanda özel çalışan diyetisyenler varMerhaba bu amh testi değişen bi değer mi, benim geçen yıl 1.33 tü bu yıl düşmüş 0.97 olmuşyükselir mi ne kullanmalıyım
Bende 29 yaşındayım, neye bağlı olarak düşüyor acabaAmh yumurta rezervini gösteren değerlerden birisi, zaman geçtikçe kadın vücudundaki yumurtalar azaldığı için düşer yaşla beraber. Yaşınız kaçtı, benim 4 ay içerisinde 0.99dan 0.56ya düştü. 29 yaşındayım, olabiliyor bu tarz hızlı düşüşler istemesek de
Doğru söylüyorsunuz ultrasonda yumurta görüldüğü sürece hamile kalma şansımız var Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese içinde banada inşallahAnlık değişen farklı çıkabilen bi değer ya.
İlk baktırdım 1.90 1 ay sonra 1.70 çıktı takılma millet 0.01 lerle hamile kalıyo ben bunu çok iui anladım artık tek başına bişey ifade eden bi değer değil
Tabi ki var bi sağlıklı yumurtaya bakan bişeyDoğru söylüyorsunuz ultrasonda yumurta görüldüğü sürece hamile kalma şansımız var Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese içinde banada inşallah![]()
Siz tüp bebk tedavisi mi görüyorsunuzTabi ki var bi sağlıklı yumurtaya bakan bişey
Doktorum her türlü faktörün etki edebileceğini söyledi, özellikle annenin menapoz yaşı çok önemliymiş genetik olarak. Ama herhangi bir sebep olmadan da olabilir diyor. Ne alkol ne sigara kullanırım, kilom hep idealdir, düzenli beslenirim ama amh değerim düşük malesef. Amh tek başına bir gösterge değil, can sıkmaya gerek yok, çok daha düşük değerlerle gebe kalanlar var. Ancak ben 0.56 amh ile 1.5 senedir kalamadım ve tüp bebek sürecindeyim nasipBende 29 yaşındayım, neye bağlı olarak düşüyor acabastres mi beslenmeyle ilgili mi
Allah gönlünüze göre versin inşallahDoktorum her türlü faktörün etki edebileceğini söyledi, özellikle annenin menapoz yaşı çok önemliymiş genetik olarak. Ama herhangi bir sebep olmadan da olabilir diyor. Ne alkol ne sigara kullanırım, kilom hep idealdir, düzenli beslenirim ama amh değerim düşük malesef. Amh tek başına bir gösterge değil, can sıkmaya gerek yok, çok daha düşük değerlerle gebe kalanlar var. Ancak ben 0.56 amh ile 1.5 senedir kalamadım ve tüp bebek sürecindeyim nasip![]()
Yok görmüyorum gerek de kalmaz inşallah 1 yıl korunmasız olmadı doktor letu filan başlattı kist yaptı iyi gelmedi bana beklemedeyim şuan eski düzenimin gelmesiniSiz tüp bebk tedavisi mi görüyorsunuz
İnşallah bekletmeden gelirYok görmüyorum gerek de kalmaz inşallah 1 yıl korunmasız olmadı doktor letu filan başlattı kist yaptı iyi gelmedi bana beklemedeyim şuan eski düzenimin gelmesini
Amin inşallah Allah hepimizin dualarını kabul etsinİnşallah bekletmeden gelirAllah gönlünüze göre versin inşallah
![]()
Normal yani 4 ün üstünde olması sorunKızlar 3 sene önce amh testim 2.72 şimdi 3.22 olmuş normal mi sizce ?
Doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi ama bilmiyorumYükselmiş polikistik over mi var ?