Tüp bebek için miBenim sürecim vitamin takviyesine başladık kaliteli yumurta (embriyo) elde etmek için , 3,5 kutu kullanımında kimyasal gebelik geçirdim. Sonra sil baştan başladık araya bir kaç ay girince 2 kutu takviye kullanıp başladım. Şimdi yumurta geliştirici iğneler vuruluyorum bugün kontrolüm var, 5/6 yumurta gördü tabii yumurtalar kalitesiz , boş çıkarsa , aynı işlemi tekrar yapacak olmazsa tekrar... falan filan zaman isteyen , sabır isteyen zor süreç... inşallah bugun güzel haber alırım. her doktora girdiğimde yıkılıp çıkıyorum.
tüpte yedekli embriyo olması her zaman daha garantidir. 1 yumurta çıkar döllenirse , tekrar aynı yumurta büyütme işlemi yaparlar verim alamzlarsa yine yumurta toplamı olur tabii , araya dinlendirme zamanı da koyabilirler. 0,5 lerde olup 3 yumurtası olanları tanıyorum. Dediğim takviyeler ve beslenme şekli çok önemli mesela dikkat edilmeli. Bir de buğday ruşeymi duydunuz mu bilmiyorum ama yumurta kalitesine çok çok iyi geliyor , bende yeni keşfettim şimdi ona dabaşladım.Sürecim yeni basladı günden güne daha iyi bilgiler alıyorum 0.5 bence kötü bi değer baya yaşıma göre yaşlı demişti doktor yumrtalklrm 1 ay onun için ayrı tedavi gördüm 1 ay sonra aşılama oldum denedik işte bakalım benmde ümidim yok açıkçası .yumurtalarınızı biriktirmeye başlamanız gerekir derken biraz daha açar mısınız
Aynen tüp bebek içinTüp bebek için mi
Hayr hiç duymadım eğer bu ay tutmaz sa doktoruma bu takviyeleri soracağım süreç nals işler bilmiyorum aşılama da 2 yumurtam oluştu tüp de daha fazla oluşur mu pekitüpte yedekli embriyo olması her zaman daha garantidir. 1 yumurta çıkar döllenirse , tekrar aynı yumurta büyütme işlemi yaparlar verim alamzlarsa yine yumurta toplamı olur tabii , araya dinlendirme zamanı da koyabilirler. 0,5 lerde olup 3 yumurtası olanları tanıyorum. Dediğim takviyeler ve beslenme şekli çok önemli mesela dikkat edilmeli. Bir de buğday ruşeymi duydunuz mu bilmiyorum ama yumurta kalitesine çok çok iyi geliyor , bende yeni keşfettim şimdi ona dabaşladım.
, ilaç dozajları tüp bebekte daha yüksek , yumurta sayında artma ihtimali var tabii... takviyeleri sor ama bazıları gerek duymuyor. 1,60 lar da buraya üye bir arkadaşımız ımpryl sonrası doğal gebelik yaşamıştı tamda tüp bebeğe başlayacağı dönemde :) mucizeler hep varHayr hiç duymadım eğer bu ay tutmaz sa doktoruma bu takviyeleri soracağım süreç nals işler bilmiyorum aşılama da 2 yumurtam oluştu tüp de daha fazla oluşur mu peki
Hadi ya ay ne güzel bizim de öyle olsa KESK’e sen hangi hastaneye gidiyorsun, ilaç dozajları tüp bebekte daha yüksek , yumurta sayında artma ihtimali var tabii... takviyeleri sor ama bazıları gerek duymuyor. 1,60 lar da buraya üye bir arkadaşımız ımpryl sonrası doğal gebelik yaşamıştı tamda tüp bebeğe başlayacağı dönemde :) mucizeler hep var
izmir irenbe ümit ineboz a gidiyorum. Keşke ... benm ilk tüp denemem ama 1 düşük , bir kimyasal , bir negatif aşılamam var. Ben kendimi şimdiden yıpranmış hissediyorum.Hadi ya ay ne güzel bizim de öyle olsa KESK’e sen hangi hastaneye gidiyorsun
Ümidini kesme sakın canm hersy Allahtan zor gerçekten ama yapacak da bişi yok bunu biliyoruz ki tedavi olmazsa ne olurdu halimiz tıp olmasaydı vsvsizmir irenbe ümit ineboz a gidiyorum. Keşke ... benm ilk tüp denemem ama 1 düşük , bir kimyasal , bir negatif aşılamam var. Ben kendimi şimdiden yıpranmış hissediyorum.
çok şükür ya o yumurtalar bizde olduğu sürece bizimde bebişlerimiz olcak ama biraz nazlılar , eşime diyorum ki hele bir doğurayım onun her yerini ısırcam neden bu kadar nazlanıp gelmedin diyeÜmidini kesme sakın canm hersy Allahtan zor gerçekten ama yapacak da bişi yok bunu biliyoruz ki tedavi olmazsa ne olurdu halimiz tıp olmasaydı vsvs
Düşüncesi bile mutlu ediyor insanıçok şükür ya o yumurtalar bizde olduğu sürece bizimde bebişlerimiz olcak ama biraz nazlılar , eşime diyorum ki hele bir doğurayım onun her yerini ısırcam neden bu kadar nazlanıp gelmedin diye
siz hangi ilde yaşıyorsunuz ?Ümidini kesme sakın canm hersy Allahtan zor gerçekten ama yapacak da bişi yok bunu biliyoruz ki tedavi olmazsa ne olurdu halimiz tıp olmasaydı vsvs
Merhaba canım 0.5 amhyaş 28 aşılama oldum bekliyorum bugün 10. Günüm
Bende 0,71 banada direkt tüp bebek önermedi foliküller iyi diye ilk aşılama tutmadı 2. Yapsam mı direkt tüp bebek mi arada kaldım açıkçasıTutmaz ise deneyeceğim artık tüp bebeği
İstanbul da Canmsiz hangi ilde yaşıyorsunuz ?
Eğer Benmde öyle olursa bende arada kaldım düşünüyorum kararsızımBende 0,71 banada direkt tüp bebek önermedi foliküller iyi diye ilk aşılama tutmadı 2. Yapsam mı direkt tüp bebek mi arada kaldım açıkçası
Siz bilirsiniz ama kullandığınız her ilaç yumurta kalitesini bozuyor bunu kesinlikle araştırın derim , o ilaçları sadece tüp bebek için kullanırsınanız kenarda sizi bekleyen yumurtalarınız olmuş olurBende 0,71 banada direkt tüp bebek önermedi foliküller iyi diye ilk aşılama tutmadı 2. Yapsam mı direkt tüp bebek mi arada kaldım açıkçası
Tüp bebek mi aşılamamı acaba ?Benim amh değerim 0.7ydi farklı merkezde iki denemem oldu sonra 0.7yle bahçecide gebe kaldım doğurdum Allaha şükür
Benim amh değerime bakılarak aşılama yapıldı bu ay sanırım bende tüp bebeğe başlayacağım. Bu gidişle bakalım kısmet artıkBenimde amh 0.4 .ilk kadin doguma gittim.amh değerine bakılmadan 3 kere aşılama yapıldı.tabiki de tutmadı. Sonrasında tüp bebeğe yöneldik amh in 0.4 olduğunu öğrendik. Dört kere tüp bebek denedik daha doğrusu dört kere yumurta toplama yapıldı fakat her seferinde 4 5 yumurta olmasına rağmen hep kalitesiz yumurtalar boş yumurtalar oluştu.yaklasik 4 senedir uğraşıyorum bende. Biraz ara verip doğal şeylere yönelmek istiyorum artık.gercekten bu durumu sadece yaşayanlar anlar allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?