Amh

Tüp bebek için mi

tüpte yedekli embriyo olması her zaman daha garantidir. 1 yumurta çıkar döllenirse , tekrar aynı yumurta büyütme işlemi yaparlar verim alamzlarsa yine yumurta toplamı olur tabii , araya dinlendirme zamanı da koyabilirler. 0,5 lerde olup 3 yumurtası olanları tanıyorum. Dediğim takviyeler ve beslenme şekli çok önemli mesela dikkat edilmeli. Bir de buğday ruşeymi duydunuz mu bilmiyorum ama yumurta kalitesine çok çok iyi geliyor , bende yeni keşfettim şimdi ona dabaşladım.

Hayr hiç duymadım eğer bu ay tutmaz sa doktoruma bu takviyeleri soracağım süreç nals işler bilmiyorum aşılama da 2 yumurtam oluştu tüp de daha fazla oluşur mu peki

Hayr hiç duymadım eğer bu ay tutmaz sa doktoruma bu takviyeleri soracağım süreç nals işler bilmiyorum aşılama da 2 yumurtam oluştu tüp de daha fazla oluşur mu peki
, ilaç dozajları tüp bebekte daha yüksek , yumurta sayında artma ihtimali var tabii... takviyeleri sor ama bazıları gerek duymuyor. 1,60 lar da buraya üye bir arkadaşımız ımpryl sonrası doğal gebelik yaşamıştı tamda tüp bebeğe başlayacağı dönemde :) mucizeler hep var

Hadi ya ay ne güzel bizim de öyle olsa KESK’e sen hangi hastaneye gidiyorsun

Hadi ya ay ne güzel bizim de öyle olsa KESK’e sen hangi hastaneye gidiyorsun
izmir irenbe ümit ineboz a gidiyorum. Keşke ... benm ilk tüp denemem ama 1 düşük , bir kimyasal , bir negatif aşılamam var. Ben kendimi şimdiden yıpranmış hissediyorum.

izmir irenbe ümit ineboz a gidiyorum. Keşke ... benm ilk tüp denemem ama 1 düşük , bir kimyasal , bir negatif aşılamam var. Ben kendimi şimdiden yıpranmış hissediyorum.
Ümidini kesme sakın canm hersy Allahtan zor gerçekten ama yapacak da bişi yok bunu biliyoruz ki tedavi olmazsa ne olurdu halimiz tıp olmasaydı vsvs

Ümidini kesme sakın canm hersy Allahtan zor gerçekten ama yapacak da bişi yok bunu biliyoruz ki tedavi olmazsa ne olurdu halimiz tıp olmasaydı vsvs
çok şükür ya o yumurtalar bizde olduğu sürece bizimde bebişlerimiz olcak ama biraz nazlılar , eşime diyorum ki hele bir doğurayım onun her yerini ısırcam neden bu kadar nazlanıp gelmedin diye

Arkadaşlar çok panik yapmak da iyi bir şey değil.

Amh 5 yıl önce 0,6 olup o sene 0,2 çıkanlar da çok var. Yani belli bir değerin altında olduğunda yarın menopoza girecekmişiz gibi düşünmek, moral bozmak tüp bebek tedavisine de zarar verir.

Bazı kadınlar amh: 0,01 ile doğal yoldan hamile kalabiliyorlar. Hatta amh doğal yoldan gebe kalmaya engel bir durum değil diye de çok söyleniyor. Sadece rezerv az olduğu için çocuk sahibi olmak isteniyorsa artık beklenmemesi ve kısa zamanda tedaviye başlanması öneriliyor.

Benim Amh 3 ay içinde 2 farklı labaratuarda 0,61 ve 0,41 çıktı. Doktor da şimdi baksak yine değişik çıkar dedi bunlardan 1 ay sonra. Sonuçta düşük Ultrasonda 2 folikül görünüyordu. Tüp bebek tedavisine yüksek dozla başladık (Famera hap ve Merional 300) Tedavinin sonunda 6 folikülüm vardı ama 2 si yeterli büyüklüğe ulaşamadığından toplanamadı. 4 yumurta toplandı 5 gün önce. 2 si döllendi, 2 si gelişiyor bakalım. İnşallah 5. güne sağ salim ulaşırlar ve dondurulurlar.

Bundan sonra tranfer olmayacak bana yarın. Çünkü amh düşüklüğü nedeniyle yumurtalarım dirençli olduğundan 4 folikülü büyütene kadar 15 gün iğne olmak zorunda kaldım. Bu adet kimyasal olacak, 1 adet daha bekleyeceğiz (rahim dinlendirme için, bir dahaki toplamada dozları daha değişik kullanacağız ve inşallah taze transfer olabilir diye düşünüyoruz. 5-6 5. gün embrosu olsa çok güzel olur dedi doktorum.

Yani bu işte moral de çok önemli. Yarın menopoza mı gireceğim diye düşünmeyin, girmeyeceksiniz. 0,01 olana kadar zamanımız var ki o değerle bile hamile kalan oluyor. Ama elbette çocuk istiyorsanız acele etmekte fayda var. Aman ben hazır değilim, aman maddi durumum aman ülkenin hali demeyin Hoş menopoza bile girsek yine anne oluruz. Evlat edinme, kıbrısta yumurta donasyonu gibi seçenekler de var. Yani anne olacağım diyen kadının önünde kimse duramaz Hepimiz tez zamanda anne oluruz inşallh :) Tüp bebek yapanların tüp bebekleri tutsun, aşılama yapanların aşılaması tutsun Tutmazsa da tekrar denemeye devam

Benim amh değerim 0.7ydi farklı merkezde iki denemem oldu sonra 0.7yle bahçecide gebe kaldım doğurdum Allaha şükür

Bende 0,71 banada direkt tüp bebek önermedi foliküller iyi diye ilk aşılama tutmadı 2. Yapsam mı direkt tüp bebek mi arada kaldım açıkçası
Siz bilirsiniz ama kullandığınız her ilaç yumurta kalitesini bozuyor bunu kesinlikle araştırın derim , o ilaçları sadece tüp bebek için kullanırsınanız kenarda sizi bekleyen yumurtalarınız olmuş olur

Benimde amh 0.4 .ilk kadin doguma gittim.amh değerine bakılmadan 3 kere aşılama yapıldı.tabiki de tutmadı. Sonrasında tüp bebeğe yöneldik amh in 0.4 olduğunu öğrendik. Dört kere tüp bebek denedik daha doğrusu dört kere yumurta toplama yapıldı fakat her seferinde 4 5 yumurta olmasına rağmen hep kalitesiz yumurtalar boş yumurtalar oluştu.yaklasik 4 senedir uğraşıyorum bende. Biraz ara verip doğal şeylere yönelmek istiyorum artık.gercekten bu durumu sadece yaşayanlar anlar allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim amh değerime bakılarak aşılama yapıldı bu ay sanırım bende tüp bebeğe başlayacağım. Bu gidişle bakalım kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…