Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar erken menepoz döneminde yim doktor acil olarak amh testi istedi ama hangi hasteye sorsam yapılmıyor diyor.içinizde istanbulda yaptıranlar varsa lütfen nerede vede kaça yapıldığını yazabilirmi
canım çok geçmiş olsun istanbul da yapan yerler var diye biliyorum beylikdüzü medilife hastanesinde sormuştum ben 70 milyondu sanırım fiyatı orda yapılıyor tabi sana yakın mı bilemem..
Selam ben 4 hafta kadar once Florance Nightingale Kızıltoprakta yaptırdım. Ozel sigortam karşılamadı sanırım 130 TL odedim.Bir telefonla öğrenin isterseniz.
Ayrıca erken donemde olduğunuzu nasıl öğrendiniz?amh sonucu bunu belirliyor diye biliyorum.
arkadaşlar medicalpark bahçelievler 44 TL'ye yapıyor
bilginize.....
arkadaşlar medicalpark bahçelievler 44 TL'ye yapıyor
bilginize.....
ben de dün verdim kan AMH için. Medical park ta 150 tl verdik. İnşallah sonuçlar hayırlı olsun hepimize.
arkadaşlar mrb 27 yaşndayım 2,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor sağ tüpümde tıkanıklık var sol tüpümde sorun yok 4 aydır merional kullanıyorum yumurta takıbi yapıyor dr um ama yumurtalarım hep sağ tüpte olusuyor. en son gitmemde dr um yumurtalarında azalma görüyorum amh yapalım dedi ve yaptırdım sonucum 0,43 çıktı ne yapmam lazım çocuk sahibi olma ihtimalim yok mu
gecmis olsun cnm brnce laproskopi ol belki tekide acilir amh yi bende yaptiricam acikcasi cok korkuyorum. benimde teki tikaliydi laproskopide acildi bebegine kavusursun insallaharkadaşlar mrb 27 yaşndayım 2,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor sağ tüpümde tıkanıklık var sol tüpümde sorun yok 4 aydır merional kullanıyorum yumurta takıbi yapıyor dr um ama yumurtalarım hep sağ tüpte olusuyor. en son gitmemde dr um yumurtalarında azalma görüyorum amh yapalım dedi ve yaptırdım sonucum 0,43 çıktı ne yapmam lazım çocuk sahibi olma ihtimalim yok mu
Bende pcos luyum AMH 11 çıktı herşeyin fazlası zarar. Rabbim isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.benim amh 6.5 çıktı pcos olanlar bu kadar yüksek çıkıyor yazıyor nette ama benim böyle bir rahatsızlığım yok anlayamadım pek kötü mü yani değerim