• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH testi.......

sahraak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
49
0
46
İstanbul
arkadaşlar erken menepoz döneminde yim doktor acil olarak amh testi istedi ama hangi hasteye sorsam yapılmıyor diyor.içinizde istanbulda yaptıranlar varsa lütfen nerede vede kaça yapıldığını yazabilirmi

arkadaşlar erken menepoz döneminde yim doktor acil olarak amh testi istedi ama hangi hasteye sorsam yapılmıyor diyor.içinizde istanbulda yaptıranlar varsa lütfen nerede vede kaça yapıldığını yazabilirmi

canım çok geçmiş olsun istanbul da yapan yerler var diye biliyorum beylikdüzü medilife hastanesinde sormuştum ben 70 milyondu sanırım fiyatı orda yapılıyor tabi sana yakın mı bilemem..

canım çok geçmiş olsun istanbul da yapan yerler var diye biliyorum beylikdüzü medilife hastanesinde sormuştum ben 70 milyondu sanırım fiyatı orda yapılıyor tabi sana yakın mı bilemem..

Selam ben 4 hafta kadar once Florance Nightingale Kızıltoprakta yaptırdım. Ozel sigortam karşılamadı sanırım 130 TL odedim.Bir telefonla öğrenin isterseniz.

arkadaşlar medicalpark bahçelievler 44 TL'ye yapıyor
bilginize.....

İnan 1,5 saattir araştırıyorum . Allah razı olsun oraya da bi bakarım. devlette ben şu testi yaptırmak istiyorum de, üstüne dayak yemediğin kalıyor (kötü bi tecrübem var ) .o yüzden özelden araştırıyorum. Allah dert verip derman aratmasın.insanın evlat acısıyla ve yokluğuyla imtihan olması ancak yaşayanların anlayabileceği bişey;tarifi imkansız bi eksiklik ,dert.... Allah cümlemize hayırlı sağlıklı ilimli Kur'an lı evlatlar nasip etsin inşallah .(amin)

arkadaşlar medicalpark bahçelievler 44 TL'ye yapıyor
bilginize.....

yani buraya doğru düzgün bilgiler yazın.
benim gibi saflar direk atlamasınlar diye yazacağım.
burdaki mesaja inanıp medicalpark hastanesini aradım bugün. telefonda fiyat veremiyorlarmış. neden veremedikleri belli tabi.
benim için çok önemli bi test bu doktorum özellikle istedi. devlette de yapacakları meçhul.istek üzerine yapmıyorlar zaten uğraşmak istemedim. neyse eşimle koşturarak gittik veznedeki bayan önce fiyatı aradı bulamadı, telefonla biyerleri aradı felan.sonra 202 tl demesin mi. burda 2013 9. ayında 44 tl yazan şey hadi zam gelse 50-60-70 olsun dedik. biz tabi şoklardayız eşimle. 2 dk içerde kaldık 5 tl de otopark ücreti verdik hava parası. araba benzin yaktı ona mı yanarsın. ... neyse ben pes etmedim. sağolsun eşimde tam destek Allah ondan razı olsun. ikinci gittiğim yerde yaptırdık şükür. Asya sağlık /gop ta 120 tl ye yaptırdım . başka yer araştırmadım. belki arasam daha uygun biryer çıkabilirdi ama yaktığın benzin parasıyla aynı paraya denk gelecekti..sonuçlar bir hafta sonra çıkıyor. Allah yar ve yardımcımız olsun.

ben de dün verdim kan AMH için. Medical park ta 150 tl verdik. İnşallah sonuçlar hayırlı olsun hepimize.

ben de dün verdim kan AMH için. Medical park ta 150 tl verdik. İnşallah sonuçlar hayırlı olsun hepimize.

ben de medicalpark sultangazi şubesine gidip sordum. 202 tl dedi. nasıl bi olay anlamadım.
diyorumya Allah düşürmesin kimsenin eline. maddi manevi zor bu kısırlık tedavisi...
İnşallah sonuçlar hayırlı olur .Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah. benim cuma çıkacak amh sonucum , senin haftaya salı galiba .1 haftada çıkıyor.

valla arkadaşlar ben 44 TL'ye yaptırdım
yemin billah
anlamadım nasıl bu kadar artar
bana da fiyat vermemişlerdi
kadın doğuma gidip sormuştum 44 TL demişlerdi, yaptırmıştım
10 gün sonra da almıştım sonucu

ben medicalpark bahçelievlerde yaptırmıştım
acaba merkezler arası fiyat farkı mı var
ben yardımcı olsun diye yazmıştım, çünkü çok araştırmıştım

arkadaşlar mrb 27 yaşndayım 2,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor sağ tüpümde tıkanıklık var sol tüpümde sorun yok 4 aydır merional kullanıyorum yumurta takıbi yapıyor dr um ama yumurtalarım hep sağ tüpte olusuyor. en son gitmemde dr um yumurtalarında azalma görüyorum amh yapalım dedi ve yaptırdım sonucum 0,43 çıktı ne yapmam lazım çocuk sahibi olma ihtimalim yok mu

arkadaşlar mrb 27 yaşndayım 2,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor sağ tüpümde tıkanıklık var sol tüpümde sorun yok 4 aydır merional kullanıyorum yumurta takıbi yapıyor dr um ama yumurtalarım hep sağ tüpte olusuyor. en son gitmemde dr um yumurtalarında azalma görüyorum amh yapalım dedi ve yaptırdım sonucum 0,43 çıktı ne yapmam lazım çocuk sahibi olma ihtimalim yok mu

Merhaba açıkçası testin sonucunu bilemeyeceğim ama şu soğan kürü incir kürü falan diyorlar onlarla yumurta sayılarının arttığını çok kişiden duydum. Bence birsey kaybetmezsin internetten arayıp bir dene isteren sonuçta kimyasal zararlı seyler değil. Bende eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum mesela 1.5 ay oldu 3 ay sürmeliymiş.

gecmis olsun cnm brnce laproskopi ol belki tekide acilir amh yi bende yaptiricam acikcasi cok korkuyorum. benimde teki tikaliydi laproskopide acildi bebegine kavusursun insallah
..

benim amh 6.5 çıktı pcos olanlar bu kadar yüksek çıkıyor yazıyor nette ama benim böyle bir rahatsızlığım yok anlayamadım pek kötü mü yani değerim

benim amh 6.5 çıktı pcos olanlar bu kadar yüksek çıkıyor yazıyor nette ama benim böyle bir rahatsızlığım yok anlayamadım pek kötü mü yani değerim
Bende pcos luyum AMH 11 çıktı :( herşeyin fazlası zarar. Rabbim isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Back